CHATTA MED OSS
Kundservice

  Det är en bra idé att låsa dina resväskor när du är på resande fot. Köp ett bra lås, bagagelås eller hänglås online nu.

  Alla våra lås, bagagelås och hänglås uppfyller mycket strikta krav på kvalitet, så du alltid kan känna dig helt trygg på resan. Under dina resor är säkerheten för ditt bagage av största vikt, och det sista du vill är att oroa dig för dina tillhörigheter. Märken som Pacsafe, Travelite och Lifeventure leder vägen när det gäller innovativa och pålitliga bagagelås. Dessa hänglås är inte bara perfekta för resväskor, men också för skåp på gym, där du lämnar personliga saker medan du tränar. 

  Lås, bagagelås och hänglås: Läs mer nedan

  låsa för resväskor

  Genom att använda bagagelås från dessa toppmärken får du inte bara ökad säkerhet, men också sinnesro. Oavsett om du reser runt i världen eller bara tillbringar en dag på gymmet är det viktigt att säkra dina värdesaker med bästa kvalitet.

  Lås, bagagelås och hänglås

  Med ett bra lås, bagagelås och/eller hänglås på bagaget kan du slappna av och koncentrera dig på det som är viktigast – att njuta av semestern i fulla drag. Du hittar hela vårt sortiment av snygga och säkra lås, bagagelås och hänglås för bagaget ovan.

  Hos oss på Regovs.se hittar du lås, bagagelås och hänglås av märkena: Travelite, Pacsafe och Fabrizio.

  Lås, bagagelås och hänglås är bra på resan

  Har du varit med om att dina värdesaker plötsligt har saknats i resväskan på semestern? För att göra det hela lite säkrare, säljer vi här på Regovs många olika hänglås, bagagelås och helt vanliga lås. Om du är på språng, hemma eller på resa är det alltid bra att ha lås med sig. Det är en bra idé att låsa dina väskor när du är på resande fot. På så sätt har du kontroll över vad som finns i väskan och främlingar kan inte obemärkt komma åt innehållet. Hos oss på Regovs kan du välja mellan många olika typer av lås i vårt stora sortiment. Ett bra sortiment innebär att du kan hitta ett lås som passar perfekt för ditt bagage, så att det är skyddat mot inbrott. För att ett lås ska vara bra måste det tillverkas av bästa kvalitet och detta är fallet med våra lås. Vi på Regovs vill att du ska få det bästa för dina pengar, och därför säljer vi bara det bästa. Vi ser till att du inte behöver oroa dig i onödan när du reser – våra lås ser till att dina värdesaker är bättre skyddade. Med ett bra lås, bagagelås och/eller hänglås på bagaget kan du slappna av och koncentrera dig på det som är viktigast – att njuta av semestern i fulla drag. Du hittar hela vårt sortiment av snygga och säkra lås, bagagelås och hänglås för bagaget ovan.

  Lås, bagagelås och hänglås i många storlekar och färger

  Vi har lås, bagagelås och hänglås i många olika färger, som rött, blått och svart, så att låset kan matcha resväskan. På så sätt får din resväska både ett skydd och ser moderiktig ut. Utöver färgvalet har våra lås också olika storlekar och funktioner. De flesta av våra lås har en fyrsiffrig kod. Om du är rädd för att låsa resväskan och sedan glömma av koden, har vi ett särskilt lås för dig. Pacsafe har konstruerat ett lås där du inte behöver oroa dig för att komma ihåg koden. Det medföljer nämligen istället ett kort till låset. Kortet fungerar som en kod. På så vis behöver du inte oroa dig för att komma ihåg koden, du behöver bara ha kortet med dig. Beställ hem ditt nya lås redan idag så blir du bättre skyddad på semestern och kan njuta av den utan att oroa dig i onödan för bagaget.

  Ett bagagelås är säkert och nödvändigt

  Det finns inga svenska eller internationella lagkrav som dikterar att din resväska måste ha ett bagagelås på. Ett bagagelås är endast för din egen säkerhet. Men om du har en önskan att ta hand om dina ägodelar när du reser, kan du aldrig göra utan resväska. En dragkedja håller inte ut tjuven om någon med långa fingrar ska se din resväska som sitt nästa mål.

  Om du bestämmer dig för att investera i ett bagagelås är det klokt att köpa ett TSA-godkänt lås. TSA är en förkortning för Transportation Security Administration, det är organisationen som hanterar bagage vid inresa till USA. Om du inte har ett TSA-godkänt lås kan du riskera att din resväska bryts och skadas vid inresa i USA.

  Var på den säkra sidan med ett bagagelås

  Inte bara på flygplatser kan du dra stor nytta av ett bagagelås. Det kommer också att vara mycket användbart när du lämnar din resväska på hotellrummet. Därför är en resväska lås naturligtvis också en riktigt bra investering. Om du vill vara på den säkra sidan bör du skaffa ett bagagelås. När du reser finns det ofta ett antal värdefulla ägodelar. Därför spenderas också små hundra dollar till ett lås till din resväska. En bra semester kan snabbt förstöras om du tappar innehållet i resväskan. Det finns flera skyddsåtgärder för att undvika detta, men ett bagagelås är och kommer fortfarande att vara den bästa lösningen.

  Något mer du behöver för din resa? Här hittar du fina ryggsäckar, necessärer och resehanddukar.