CHATTA MED OSS
Kundservice

  Resutrustning, bältesväskor, plånböcker och väskor från Pacsafe

  Pacsafe väskor och bältessäckar

  Pacsafe är inte bara vanlig reseutrustning; det är stöldsäker kvalitetsreseutrustning som definierar säkerhet och pålitlighet när du är på språng. Med en vision att vara världens ledande kvalitetsvarumärke inom säker reseutrustning strävar Pacsafe efter att ge användarna möjlighet att resa med lugn i sinnet. I Pacsafes breda sortiment av säkerhetsreseutrustning för resor, fritid och äventyr kan du hitta allt du behöver.

  Pacsafe utmärker sig genom att integrera ståltråd i många av sina produkter, vilket effektivt förhindrar tjuvar från att skära sig igenom till dina värdesaker. Deras motto, "Smart, Trygg och Säker Resa", speglar deras åtagande att leverera innovativa och pålitliga lösningar för resenärer överallt.

  Under 2016 lanserade Pacsafe en imponerande ...

  utökning av sitt sortiment med ett antal nya väskor, midjeväskor, ryggsäckar och plånböcker, som alla inkorporerar det ikoniska Pacsafe-fokuset på säkerhet och stil. Varje produkt är resultatet av noggrant designarbete, där stor vikt läggs vid att förena estetik och funktionalitet på bästa möjliga sätt.

  Pacsafe har en unik designansats där varje detalj noggrant genomtänks för att tillgodose de krav som moderna resenärer har. Från dolda dragkedjor och snittåliga material till RFID-blockeringsteknologi och justerbara remmar, erbjuder Pacsafe produkter det ultimata skyddet för dina värdesaker utan att kompromissa med din stil.

  Oavsett om du utforskar livliga städer, vandrar i vildmarken eller kopplar av på en exotisk strand ger Pacsafe dig lugn i sinnet så att du kan njuta fullt ut av dina äventyr. Med deras innovativa och pålitliga produkter behöver du aldrig oroa dig för säkerheten för dina tillhörigheter igen.

  RFID-säkerhet är viktig, därför är Pacsafe extremt relevant

  I en värld där teknologi spelar en allt större roll i vår vardag är det viktigt att skydda dina personuppgifter mot potentiella hot som obehörig skimming och identitetsstöld. Med Pacsafe-produkter som är utrustade med RFID-säkra fickor och väskor kan du vara säker på att dina kreditkortsuppgifter förblir säkra och skyddade mot skadliga handskannrar. Detta ger dig en extra nivå av säkerhet och trygghet, särskilt när du rör dig i trångt befolkade områden som tågstationer, gågator och andra offentliga platser, där risken för obehörig skimming är hög.

  Jag själv upplevde fördelarna med Pacsafe-produkter under min resa till Neapel våren 2015. Trots stadens hektiska gator och livliga atmosfär kunde jag koppla av och njuta av mina upplevelser fullt ut, tack vare min pålitliga Pacsafe-väska. Dessa väskor erbjöd inte bara optimal säkerhet med sina dolda dragkedjor och snittåliga material, utan gav mig också en känsla av lugn och trygghet, med vetskapen om att mina tillhörigheter var skyddade mot eventuella försök till stöld. Med Pacsafe kunde jag verkligen fokusera på att utforska Neapel och skapa minnen för livet utan att behöva oroa mig för säkerheten för mina värdesaker.

  Säkerhetsanpassad axelväska och axelväskor från Pacsafe med 5 års garanti

  Under vår resa till Neapel, Italien, fick vi chansen att testa ett par av Pacsafes säkerhetsanpassade axelväskor, och resultatet var övertygande. Genom olika situationer på resan kunde vi verkligen uppskatta det extra skydd och trygghet som dessa väskor erbjöd. Oavsett om det var på den livliga marknaden, en kvällspromenad genom Neapels gator eller på flygplatsen, kände vi oss väl rustade med våra pålitliga reseväskor från Pacsafe.

  Väskorna är designade med fokus på säkerhet, vilket återspeglas i deras smarta funktioner. Möjligheten att säkra blixtlåsen förhindrar snabb och enkel åtkomst för obehöriga, medan de inbyggda ståltrådarna i axelremmen och ståltrådsnätet på utsatta områden ger ett extra skyddslager mot snitt och stöld. Dessutom har väskorna en RFID-säker ficka som effektivt skyddar dina betalkort mot dold avläsning.

  Med en imponerande 5 års garanti på alla Pacsafe-produkter bekräftas den höga kvaliteten och tillförlitligheten hos dessa produkter. Så om du letar efter en reseväska som inte bara är praktisk utan också säkerhetsmässigt pålitlig, är Pacsafe det uppenbara valet. Besök oss idag för att upptäcka det breda utbudet av Pacsafe-produkter och ta det första steget mot en mer bekymmersfri och säker reseupplevelse.

  Pacsafe RFID-säker plånbok

  Jag testade också själv en Pacsafe RFID-säker plånbok, och jag blev verkligen imponerad av dess effektivitet och tillförlitlighet. Konceptet med RFID-blockeringsteknologi är att förhindra obehörig avläsning av dina personuppgifter från kreditkort, pass och andra RFID-aktiverade kort. När jag bar plånboken kände jag den lugnande känslan av säkerhet, med vetskapen om att mina finansiella data var väl skyddade mot potentiella bedragare.

  Det som verkligen skiljer Pacsafe RFID-säker plånbok från andra liknande produkter är dess kombination av säkerhet och stil. Plånboken är inte bara funktionell utan även elegant och modern i sin design. Jag kunde enkelt integrera den i min dagliga stil utan att offra estetiken för säkerheten. Dessutom är plånboken tillverkad av hållbara material, vilket ger ett extra lager av tillförlitlighet och lång livslängd.

  Oavsett om jag var på en hektisk stadstur eller utforskade en ny destination kände jag mig helt trygg med att ha min Pacsafe RFID-säker plånbok med mig överallt. Den är verkligen ett måste för alla som prioriterar säkerhet och skydd av sina personuppgifter, oavsett var de befinner sig i världen.

  Många möjligheter till ökad säkerhet på resan med Pacsafe

  När det gäller att förbättra din rese­säkerhet ger Pacsafe dig många möjligheter att uppnå optimalt skydd. Deras sortiment omfattar lås, bälten, väskor, resväskorryggsäckarhalsplånböcker och midjeväskor, som alla är utformade med syftet att säkerställa en tryggare och säkrare resa, särskilt i områden med ökad risk för stöld.

  Ryggsäckar är ofta ett särskilt utsatt mål för stöld, men med Pacsafe-ryggsäckar är du väl skyddad mot eventuella stöldförsök. Tack vare den inbyggda ståltrådsnätet och de säkrade blixtlåsen är det nästan omöjligt för tjuvarna att komma igenom och få tillgång till dina värdesaker. När du väljer en ryggsäck från Pacsafe kan du resa med lugn i sinnet och veta att dina tillhörigheter är säkert skyddade.

  Även om Pacsafe-väskor kanske inte är de billigaste på marknaden, är många resenärer överens om att de utgör en värdefull investering. Den extra tryggheten och säkerheten som en Pacsafe-väska ger dig under dina resor är ovärderlig och gör den till ett uppenbart val för varje resenär som prioriterar skyddet av sina tillhörigheter. Så nästa gång du packar för din nästa resa bör en Pacsafe-ryggsäck vara en oumbärlig del av din reseutrustning. Besök oss idag för att upptäcka det breda utbudet av Pacsafe-ryggsäckar och ta det första steget mot en tryggare och säkrare reseupplevelse.

  Också damväskor och axelväskor från Pacsafe

  Pacsafe är inte bara känt för sin robusta design och maskulina utseende; de erbjuder också ett imponerande utbud av eleganta och feminina damväskor samt axelväskor. Dessa väskor kombinerar stil med säkerhet genom att fortfarande vara utrustade med samma pålitliga säkerhetsfunktioner, inklusive inbyggda ståltrådar i axelremmen och andra avancerade skyddsmekanismer.

  Oavsett om du föredrar en klassisk axelväska eller en trendig crossbody-väska kan du hitta din nästa favorit från Pacsafes kollektion hos Regovs idag. Välj bland ett urval vackra och funktionella väskor som inte bara kompletterar din outfit utan också ger dig lugn i sinnet, med vetskapen om att dina tillhörigheter är säkert skyddade mot eventuella stöldförsök. Så ta nästa steg mot en säkrare och mer stilfull reseupplevelse genom att investera i en Pacsafe damväska eller axelväska idag.

  Pacsafe arbetar också för en bättre miljö med ECONYL® och RECYCL

  Pacsafe är dedikerat till att bidra till en bättre miljö genom sin innovativa användning av återvinningsbara material som ECONYL® och RECYCL. Väskor märkta med RECYCL är tillverkade av återvunnen plast från flaskor, medan väskor märkta med ECONYL® är tillverkade av återvunnen plast som direkt samlats in från havet. Båda metoderna för återvinning av plast är inte bara smarta utan också miljövänliga genom att minska mängden avfall i naturen och minimera behovet av nyproduktion av material.

  Om du vill stödja miljövänlig tillverkning behöver du bara leta efter RECYCL eller ECONYL® i rubriken när du väljer din nästa väska från Pacsafe. Utbudet av miljövänliga axelväskor, reseväskor, plånböcker och mycket mer expanderar kontinuerligt, så se till att besöka Pacsafe hos Regovs regelbundet för att se de senaste tillskotten till deras hållbara sortiment. Med en Pacsafe-väska kan du inte bara skydda dina tillhörigheter utan också bidra till att bevara vår planet för kommande generationer.

  Smarta hänglås och trådlås från Pacsafe

  Hos Pacsafe hittar du olika hänglås, trådlås som kan användas för både resor, för skåpet i gymmet. Låsen kan också användas för vissa resväskor där dragkedjan är lämplig för låsning med ett litet hänglås. Du hittar också flera trådlås som är lämpliga för att låsa påsar eller resväskor till andra föremål såsom bord eller stolpe. Se det stora urvalet av Pacsafe lås, hänglås och trådlås för resor och fitness på Regovs idag.

  Smart hänglås och trådlås från Pacsafe

  Pacsafe erbjuder ett imponerande sortiment av smarta lås, hänglås och wirelås som är utformade för att möta olika säkerhetsbehov både under resor och i vardagen. Oavsett om du behöver ett pålitligt lås för din resväska, skåpet på gymmet eller för att säkra dina väskor och tillhörigheter, har Pacsafe den perfekta produkten för dig.

  Våra lås, hänglås och trådlås är inte bara praktiska, utan också mångsidiga. Några av våra hänglås är idealiska för att låsa blixtlås på resväskor, medan andra wirelås kan användas för att säkra dina väskor eller resväskor fast vid andra föremål som bord eller stolpar, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet när du är på språng.

  Utforska det stora utbudet av Pacsafe lås, hänglås och wirelås för resor och träning hos Regovs idag, och ta det första steget mot en säkrare och mer bekymmersfri reseupplevelse. Med Pacsafe vid din sida kan du vara säker på att dina tillhörigheter är i goda händer, var du än går.

  Pacsafe - För vardag och semester

  Pacsafe-produkter är inte bara användbara under resor, utan också i vardagen. Med deras smarta design och avancerade säkerhetsfunktioner kan Pacsafe-väskor, ryggsäckar och plånböcker användas för att skydda dina tillhörigheter mot stöld och skador, var du än befinner dig. Oavsett om det är på jobbet, i skolan eller bara i din dagliga rutin kan du lita på att dina värdesaker är säkra i en Pacsafe-väska. Deras RFID-säkra teknologi ger dig också sinnesfrid genom att skydda dina betalkort mot skimming, även när du är ute och rör dig i staden.

  Pacsafe-produkter är en oumbärlig följeslagare under semestern. När du utforskar nya destinationer är det viktigt att ha säkerheten i åtanke. Med en Pacsafe-ryggsäck eller väska kan du vara säker på att dina tillhörigheter är skyddade mot ficktjuvar och andra stöldförsök, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta fullt ut av din semester. Deras dolda blixtlås, snittygsäkra material och RFID-säkra fickor ger dig det extra lugn du behöver när du är ute och reser i främmande omgivningar. Så oavsett om du utforskar storstäder, vandrar i naturen eller kopplar av på en exotisk strand bör Pacsafe vara en oumbärlig del av din reseutrustning.

  Varför välja en Pacsafe-produkt?

  Det finns flera skäl till att välja en Pacsafe-produkt, särskilt när det handlar om att säkra dina personliga tillhörigheter och din säkerhet under resor eller i vardagen:

  1. Anti-stöldfunktioner: Pacsafe-produkter är utformade med avancerade anti-stöldfunktioner som dolda blixtlås, snittygsäkra material och RFID-blockeringsteknologi. Detta hjälper till att förhindra ficktjuvar och andra stöldförsök.
  2. Hållbarhet: Pacsafe-produkter är kända för sin hållbarhet och höga kvalitet. De är tillverkade av slitstarka material som kan motstå påfrestningarna från daglig användning och resor.
  3. Innovativt design: Pacsafe investerar i innovativ design som kombinerar funktionalitet med estetik. Deras produkter är inte bara praktiska utan också stilfulla och moderna.
  4. Resevänlighet: Många Pacsafe-produkter är speciellt utformade för reseändamål och har funktioner som justerbara remmar, flera fickor och lätta material, vilket gör dem idealiska att ta med på resan.
  5. Globalt erkänt varumärke: Pacsafe är ett etablerat och erkänt varumärke inom reseutrustning och stöldskyddslösningar. Deras produkter har testats och godkänts av resenärer över hela världen.

  Sammanfattningsvis väljer människor Pacsafe-produkter för deras pålitliga säkerhetsfunktioner, hållbarhet och användarvänlighet, särskilt när de reser eller vill skydda sina tillhörigheter i hektiska stadsmiljöer.

  Frågor och svar

  Fråga: Vad är Pacsafe?

  Svar: Pacsafe är ett ledande varumärke inom säkerhetsprodukter för resor. De specialiserar sig på väskor, ryggsäckar, plånböcker, lås och annan utrustning som är utformad för att skydda dina tillhörigheter mot stöld och skador under resor eller i vardagen.

   

  Fråga: Vad skiljer Pacsafe-produkter från andra varumärken?

  Svar: Pacsafe-produkter är kända för sina avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive dolda blixtlås, snittygsäkra material, RFID-blockeringsteknologi och inbyggda stålwire för att förhindra stöld. Dessutom kombinerar de säkerhet med stilfull design och hållbarhet.

   

  Fråga: Vilka produkter erbjuder Pacsafe?

  Svar: Pacsafe erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive väskor, ryggsäckar, plånböcker, bälten, lås, wirelås och annan utrustning för resor och vardagsbruk. Deras sortiment inkluderar också specialprodukter som RFID-säkra väskor och stöldskyddade ryggsäckar.