CHATTA MED OSS

  Resutrustning, bältesväskor, plånböcker och väskor från Pacsafe Pacsafe är stöldsäkrad resutrustning av hög kvalitet.

  Pacsafe väskor och bältessäckar

  Pacsafe har visionen att vara världens ledande kvalitetsmärke inom säker resutrustning. Användare av Pacsafe ska kunna känna sig lugna och trygga på resan. Hos oss hittar du ett brett sortiment av Pacsafes säkra restillbehör för resor, fritid och naturliv. Pacsafe utmärker sig bland annat genom att det finns en stålwire inbäddad i många av produkterna, vilket gör det svårt för tjuven att skära sig igenom produkten och få tag på dina värdesaker. Pacsafes motto ...

  är ”smart, trygg och säker resa”. Under 2016 kom det också många nya väskor, midjeväskor, ryggsäckar och plånböcker från Pacsafe som tar design och säkerhet till nya nivåer.

   

  Viktigt med RFID-skydd – Pacsafe har produkterna

  Ett fack, en väska eller en plånbok som är RFID-säker kan inte skannas med en handskanner av en obehörig person. Det är alltså omöjligt att skanna av dina kreditkortsuppgifter när dina kort befinner sig i ett RFID-säkert fack. Det är smart att använda RFID-säkra fack/väskor i folksamlingar som på järnvägsstationer, på gågator och liknande. Under våren 2015 reste jag runt i Napoli i ett par dagar. Förutom att njuta av läckra pizzor, restaurangbesök och kalla drycker var vi även på en del utflykter och då var det bra att ha med ett par Pacsafe-väskor. Jag visste att Pacsafe-väskorna var svåra att stjäla och svåra att bryta sig in i och det kändes tryggt.

  Stöldsäker axelväskor med 5 års garanti från Pacsafe

  Under vår resa till Napoli i Italien testade vi ett par av de stöldsäkra väskorna från Pacsafe. Under resan befann vi oss i olika situationer där det kändes bra att ha en säker resväska till hands, till exempel på marknaden, på kvällsturen längs Napolis gator och på flygplatsen. Väskorna är försedda med en funktion för att spärra dragkedjan så att den inte kan öppnas direkt. Det finns också en stålwire insydd i axelremmen och på andra utsatta platser. Dessutom har väskorna ett RFID-säkert fack som skyddar mot dold skanning av betalkort/VISA-kort/Mastercard. Det är 5 års garanti på alla Pacsafe-produkterna, vilket vittnar om den höga kvaliteten.

  Pacsafe RFID-säker plånbok

  Jag testade också en RFID-säker plånbok. Jag har inte så mycket att berätta om det, förutom att jag kände mig trygg med att ha med mig plånboken överallt.

  Många möjligheter till ökad säkerhet på resan med Pacsafe

  Det finns många möjligheter till att nå en riktig hög säkerhet på resan. Vi kan erbjuda både lås, bälten, väskor, resväskor, ryggsäckar, halsplånböcker och bältesväskor som är optimerade för en säkrare resa och för användning på platser med ökad stöldrisk. I sammanhanget är det värt att nämna ryggsäckarna, då ryggsäckar ligger i högriskzonen vad gäller stölder. Det är svårt att stjäla från en ryggsäck med insytt stålwirenät och säkrade dragkedjor och därför rekommenderar vi att du reser med en ryggsäck från Pacsafe. Vi medger att väskorna inte är de billigaste, men många upplever att de är väl värda investeringen när de är ute i farten och märker hur extra tryggt det känns att ha en Pacsafe-väska som reskamrat.

  Även damväskor och axelväskor från Pacsafe

  Pacsafe är mycket känt för sin starka design och utseende, men du hittar också flera fantastiska crossbody axelväskor och damväskor i det mer feminina utseendet. Fortfarande är dessa påsar säkra med sydd ståltråd i axelremmen och säkerhet framför allt. Hitta din nya damväska och axelväska från Pacsafe på Regovs idag.

  Pacsafe arbetar också för en bättre miljö med ECONYL® och RECYCL.

  Pacsafe påsar med märket RECYCL är miljövänliga tillverkade av återvunna plastflaskor. Pacsafe påsar med märket ECONYL är tillverkade av återvunnen plast som samlas in direkt från havet. Vi tycker att båda sätten att återvinna plast är smarta och miljövänliga. Så om du vill ha en miljövänlig påse, leta bara efter RECYCL eller ECONYL® i rubriken. Utbudet av miljövänliga axelväskor, resväskor, plånböcker etc. ökar hela tiden, så titta förbi Pacsafe på Regovs regelbundet.

  Smarta hänglås och trådlås från Pacsafe

  Hos Pacsafe hittar du olika hänglås, trådlås som kan användas för både resor, för skåpet i gymmet. Låsen kan också användas för vissa resväskor där dragkedjan är lämplig för låsning med ett litet hänglås. Du hittar också flera trådlås som är lämpliga för att låsa påsar eller resväskor till andra föremål såsom bord eller stolpe. Se det stora urvalet av Pacsafe lås, hänglås och trådlås för resor och fitness på Regovs idag.


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no