CHATTA MED OSS
Stor herravdelning med väskor,bälte, bälten, handskar och plånböcker för män

Här, i Mens Corner, hittar du högkvalitativa produkter som bälte och bälten, necessärer, plånböcker, handskar och mycket mer, för män. Här finns bland annat robusta läderväskor, herrbälten, regnrockar, necessärer och plånböcker och många praktiska presenter, julklappar och presentidéer.

 

Läderbälte herr, som alltid är spännande och i alla storlekar

Vi på Regovs får hela tiden hem nyheter, så titta in regelbundet, det lönar sig! Hos Regovs kan du beställa läderbälte herr efter din egen storlek, oavsett om du drar XXXXL eller har ett midjemått på 180 cm. Vi har produkterna – beställ idag för snabb leverans. Behöver du en användbar herrväska för arbete och fritid med plats för dator och annat?

 

Mobilväskor och mobilfodral för män i stort urval

Här på Regovs.se hittar du ett stort urval av mobilväskor och mobilfodral för män. Det finns både mer enkla mobilfodral och mer eleganta mobilväskor som passar den som vill ha lite mer lyx. Samtliga mobilväskor och mobilfodral för män har många funktioner och finns i både kalvskinn och oxläder. Vill du sätta fast din mobilväska i bältet finns även den möjligheten. Varför inte ge bort en snygg mobilväska i present? 

 

Regnponcho och paraplyer för män

Hos oss på Regovs.se hittar du också regnponchor och paraplyer för män för regniga dagar, du hittar dem bland regnrockarna. Vi har ett stort urval i olika färger och modeller som passar utmärkt när vädret är blött och regnigt. Det finns olika paraplyer från Smati och regnponchor av märkena Reisenthel, Trekmates och Tatonka.

 

Herrnecessärer i olika modeller och färger

Bland necessärerna har Regovs ett stort sortiment för herr i alla slags designer och färger. Du hittar herrnecessärer som både är hållbara och praktiska. Det finns allt från enkla modeller till designade modeller. Det är lätt att köpa väskor, plånböcker, necessärer och mycket annat här på Regovs online.

Herrväskor av hög kvalitet

Regovs har under de senaste åren byggt upp ett stort sortiment av herrväskor. Hos oss hittar du läckra märken som Travelite, The Monte, Davidts och inte minst serien från Reisenthel. Vi har allt från små väskor till handledsväskor och stora mappar/väskor som rymmer allt du kan behöva ha med dig. Serien från Reisenthel har en stor spännvidd och erbjuder allt från ryggsäckar och kontorsväskor till kabinväskor. OBS! Du hittar också många kabinväskor under kategorin Resa – Resväskor/kabinväskor.

 

Halsdukar för män i 100 % babyalpackaull 

På Regovs.se hittar du halsdukar för män som är 100 % i babyalpackaull. Det är ett av det lyxigaste materialet som finns. Hos oss hittar du ett brett utbud i olika färger, mönster och även storlekar. Herrhalsdukar behövs för det kalla svenska vädret och våra halsdukar för män är garanterat varma och mjuka. Herrhalsdukar hos oss är även allergivänliga så de passar verkligen för alla. Halsdukar för män kan också vara en utmärkt present till någon du tycker om!

Läderhandskar för män och andra handskar

Smarta och snygga läderhandskar för män och skindhandskar herr i både lammskinn och hjortskinn för män är också en kategori med ett bra och brett sortiment från Handskekcompagniet och Belsac. Flera av handskarna är försedda med snygga detaljer som dekorsömmar eller remmar för justering av omkretsen vid handleden. Handskarna finns i många olika storlekar, från små till stora.

Ett av landets största sortiment av plånböcker för män

Regovs har idag ca 200 olika plånböcker herr. Därmed är vi en av de största återförsäljarna av plånböcker för män i Danmark / Sverige. Det betyder att du nästan kan vara helt säker på att hitta en plånbok som passar både dig och din plånbok. Bland våra märken hittar du Montana, Belsac, Secrid, Elk Collection, Pacsafe och många andra. Om du vill ha en prisvärd plånbok i bra kvalitet har vi det också. Hitta den bästa plånboken på Regovs idag – det är lätt!

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk