CHATTA MED OSS
Kundservice

  Män: Stilfulla produkter för män som vill ha det bästa

  Vad köper man till män och herrar som har allt? När bara det bästa är bra nog, rekommenderar vi vår breda kollektion av stilfulla produkter av hög kvalitet för honom. Regovs omfattande utbud för män inkluderar bland annat bälten och läderbälten, tillverkade och skräddarsydda i äkta kvalitetsskinn efter önskad midjemått för att garantera att de passar. Du hittar stiliga kortfodral och plånböcker för mänskinnhandskar och herrhandskar, vackra halsdukar för män i 100% ull, alla sorters hattar, caps och kepsar för män från kända märken som MJM och Stetson. Vi har ett stort urval av herrväskor och läderväskor i snygg design och dessutom exklusiva resväskor, samt regnponchor och paraplyer för män, som hjälper honom att behålla stilen även i dåligt väder. Och letar du efter presenter till din man, din son, din bror, till pappa eller kanske till din affärspartner, hittar du många bra presenttips för herrar under kategorin presenter till män och herrar


   

   

  Stor herravdelning med väskor,bälte, bälten, handskar och plånböcker för män

  Här, i Mens Corner, hittar du högkvalitativa produkter som bälte och bälten, necessärer, plånböcker, handskar och mycket mer, för män. Här finns bland annat robusta läderväskor, herrbälten, regnrockar, necessärer och plånböcker och många praktiska presenter, julklappar och presentidéer.

   

  Läderbälte herr, som alltid är spännande och i alla storlekar

  Vi på Regovs får hela tiden hem nyheter, så titta in regelbundet, det lönar sig! Hos Regovs kan du beställa läderbälte herr efter din egen storlek, oavsett om du drar XXXXL eller har ett midjemått på 160 cm. Vi har produkterna – beställ idag för snabb leverans. Behöver du en användbar herrväska för arbete och fritid med plats för dator och annat?

   

  Mobilväskor och mobilfodral för män i stort urval

  Här på Regovs.se hittar du ett stort urval av mobilväskor och mobilfodral för män. Det finns både mer enkla mobilfodral och mer eleganta mobilväskor som passar den som vill ha lite mer lyx. Samtliga mobilväskor och mobilfodral för män har många funktioner och finns i både kalvskinn och oxläder. Vill du sätta fast din mobilväska i bältet finns även den möjligheten. Varför inte ge bort en snygg mobilväska i present? 

   

  Regnponcho och paraplyer för män

  Hos oss på Regovs.se hittar du också regnponchor och paraplyer för män för regniga dagar, du hittar dem bland regnrockarna. Vi har ett stort urval i olika färger och modeller som passar utmärkt när vädret är blött och regnigt. Det finns olika paraplyer från Smati och regnponchor av märkena Reisenthel, Trekmates och Tatonka.

   

  Herrnecessärer i olika modeller och färger

  Bland necessärerna har Regovs ett stort sortiment för herr i alla slags designer och färger. Du hittar herrnecessärer som både är hållbara och praktiska. Det finns allt från enkla modeller till designade modeller. Det är lätt att köpa väskor, plånböcker, necessärer och mycket annat här på Regovs online.

  Herrväskor av hög kvalitet

  Regovs har under de senaste åren byggt upp ett stort sortiment av herrväskor. Hos oss hittar du läckra märken som Travelite, The Monte, Davidts och inte minst serien från Reisenthel. Vi har allt från små väskor till handledsväskor och stora mappar/väskor som rymmer allt du kan behöva ha med dig. Serien från Reisenthel har en stor spännvidd och erbjuder allt från ryggsäckar och kontorsväskor till kabinväskor. OBS! Du hittar också många kabinväskor under kategorin Resa – Resväskor/kabinväskor.

   

  Halsdukar för män i 100 % babyalpackaull 

  På Regovs.se hittar du halsdukar för män som är 100 % i babyalpackaull. Det är ett av det lyxigaste materialet som finns. Hos oss hittar du ett brett utbud i olika färger, mönster och även storlekar. Herrhalsdukar behövs för det kalla svenska vädret och våra halsdukar för män är garanterat varma och mjuka. Herrhalsdukar hos oss är även allergivänliga så de passar verkligen för alla. Halsdukar för män kan också vara en utmärkt present till någon du tycker om!

  Läderhandskar för män och andra handskar

  Smarta och snygga läderhandskar för män och skindhandskar herr i både lammskinn och hjortskinn för män är också en kategori med ett bra och brett sortiment från Handskekcompagniet och Belsac. Flera av handskarna är försedda med snygga detaljer som dekorsömmar eller remmar för justering av omkretsen vid handleden. Handskarna finns i många olika storlekar, från små till stora.

  Ett av landets största sortiment av plånböcker för män

  Regovs har idag ca 200 olika plånböcker herr. Därmed är vi en av de största återförsäljarna av plånböcker för män i Danmark / Sverige. Det betyder att du nästan kan vara helt säker på att hitta en plånbok som passar både dig och din plånbok. Bland våra märken hittar du Montana, Belsac, Secrid, Elk Collection, Pacsafe och många andra. Om du vill ha en prisvärd plånbok i bra kvalitet har vi det också. Hitta den bästa plånboken på Regovs idag – det är lätt!

  Stort utbud av mössor, gubbkepsar, sixpence och kepsar för män

  Hos Regovs hittar du alla typer av hattar för män vare sig det är mjm hattar och stetson hattar. Det här är snygga kvalitetshattar som du kan använda till både vardag och fest. Vi har även ett stort utbud av stråhattar som ger ett bra skydd mot solen och sommarvärmen. Vi har flera av de klassiska stråhattarna som ses speciellt på strandhotell på sommaren.

  Vi har ett brett utbud av stickade mössor och stickade mössor för män, här hittar du mössor i många olika färger.

  Och när man pratar om gubbkepsar även kallade flat caps, kommer man också att tänka på tidningsförsäljarkepsan, som förr var en riktig klassiker bland arbetarna.

  De mer moderna kepsarna för män kallas idag caps eller truckercaps och har varit en hatt som verkligen har fått fäste efter andra världskriget och ända fram till våra dagar.