CHATTA MED OSS
Kundservice

  Utforska de mest populära damplånböckerna: Kvalitet och design i ett paket.

  Vi har snygga damplånböcker, bland annat i läder, av hög kvalitet till mycket bra priser, från The Monte, Belsac, Pia Ries, Montana, Treats, Figuretta och Bruuns. Här hittar du många läckra lädermodeller för dam med snygg design för både vardag och fest. Vår samling av läderplånböcker är handplockad, med fokus på oöverträffad kvalitet och tidlös design. Läder är inte bara känt för sin hållbarhet, utan också för sin förmåga att åldras vackert. En läderplånbok från vår kollektion är inte bara en investering i kvalitet utan också i stil.

  Damplånböcker: Läs mer nedan


  Damplånböcker

  Varje accessoar i en kvinnas garderob berättar en historia, och inget är mer personligt än valet av damplånböcker. För den moderna kvinnan som värderar både estetik och funktionalitet är vårt urval av plånböcker för damer oumbärligt.

  Damplånböcker i modeller som håller i pengarna

  Vi får ofta frågan om modellerna här på Regovs.se kan hålla i pengarna. Ja, kanske! Det beror nog på vem som äger damplånboken. Det är bra att vara försiktig med pengar – men de sprider glädje först när de används. Du kan köpa en ny damplånbok i kalvskinn på Regovs redan idag. Det är enkelt beställa – även till en annan adress. När du ska ut och köpa en damplånbok kan det vara som att leta efter en nål i en höstack. Lyckligtvis kan vi hjälpa dig här på Regovs, där du förmodligen hittar den perfekta plånboken som passar dig precis.

  Damplånböcker i stort urval

  Vi kan erbjuda plånböcker i både läder och tyg och i många olika varianter när du behöver hitta en ny plånbok. Vi har plånböcker som kan fällas ut i två eller tre steg, med eller utan knäppe, och i många olika färger med många olika funktioner. Dessutom är många av dammodellerna rymliga och har plats för både mobiltelefon och ett flertal kreditkort. När både män och kvinnor skaffar ny plånbok, väljer vi ofta det som vi känner till och vet passar oss bäst. Den perfekta presenten är en bra modell som kommer att glädja mottagaren länge då den förhoppningsvis kommer att användas under lång tid. Särskilt då du vill hitta den perfekta presenten i form av en bra plånbok, är det en bra idé att fundera över om du letar efter en dam- eller herrplånbok. Det är viktigt för man vill ju gärna att gåvan ska vara helt perfekt. Hos oss hittar du damplånböcker som både är en bra presentidé men som också passar bra som julklapp till henne!

   

  På Regovs.se finns damplånböcker av märkena: Axelsen & SönThe Monte, Belsac, Pia Ries, Montana, Treats, och Bruuns.

  Damplånbok är den perfekta presentidén

  En bra damplånbok är den perfekta presenten. Den perfekta modellen ska passa i de flesta situationer, både i vardagen, då det är fest och när man ska ut och resa. Vi har ju med den överallt, så det är lika bra att välja en plånbok som passar perfekt eftersom man ju använder den varje dag. Regovs har både läderplånböcker och vikbara plånböcker och plånböcker med och utan knäppe som skyddar dina pengar på bästa sätt.

  Vi vet hur viktigt det är att ha en plånbok som inte bara är praktisk, men också trevlig att titta på och röra vid. Därför erbjuder vi plånböcker för damer som förenar det bästa av två världar - elegant design och överlägsen funktionalitet som möter alla dina behov.

  Populära, stiliga, och tillverkade med en passion för detaljerna - det är essensen av våra damplånböcker. Oavsett om du är ute efter en enkel plånbok för vardagsbruk eller en lyxig läderplånbok som den ultimata accessoaren är vårt sortiment din slutliga destination.

  Ta en titt genom vår kollektion och upptäck en värld där kvalitet och design möter den perfekta funktionaliteten i våra damplånböcker.

  Se även vårt stora utbud av herrplånböcker.