CHATTA MED OSS
Kundservice

  Korthållare för plånbok: Pia Ries Extra Korthållare för Plånbok - 7 Kort

  Korthållare för plånbok: Pia Ries Extra Korthållare för Plånbok - 7 Kort


  •  219,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: 753-Black
  check Antal i eget lager: 4


  Korthållare för plånbok: Plats för fler!

  Denna praktiska korthållare för plånbok från Pia Ries är designad för att du ska få plats med fler kort i din plånbok. Den har plats för 3 kort på varje sida, och högst upp finns ett extra rum där du kan förvara antingen lappar eller ytterligare ett kort. Korthållaren är RFID-säker, vilket innebär att din kortinformation inte kan läsas av obehöriga när korten ligger i plånboken. Detta är en utmärkt funktion som förhindrar kontaktlösa betalningar och annan form av automatisk avläsning när du inte vill att det ska ske. När du tar ut korten ur plånboken kan du självklart använda dem för att göra kontaktlösa betalningar. Pia Ries korthållare är inte bara funktionell utan också stilren och tillverkad med kvalitet i åtanke.

  Egenskaper

  • Färg: Svart
  • Mått: 10 X 7 X 0,5 cm (B X H X D)
  • 6 kortfickor
  • 1 rum högst upp
  • RFID säker

  Mer information

  • Material: Kalvskinn
  • Vikt: 30 g
  • Design: Pia Ries

  Korthållare för plånbok: Design och funktionalitet

  Designen av denna korthållare för plånbok är inte bara praktisk utan också elegant. Med sina kompakta mått på 10 X 7 X 0,5 cm (B X H X D) passar den perfekt i de flesta plånböcker. Den är tillverkad av kvalitativt kalvskinn, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också garanterar en lång livslängd. De 6 kortfickorna tillsammans med det extra rummet högst upp gör att du kan organisera dina kort och andra småsaker på ett effektivt sätt. RFID-säkerheten är en viktig funktion som skyddar dina kort från obehörig avläsning.

  Korthållare för plånbok: Pia Ries – Märket bakom kvaliteten

  Märket Pia Ries står för kvalitet och design när det kommer till korthållare för plånbok och andra läderprodukter. De har en lång historia av att skapa funktionella och stilrena produkter som uppskattas av många nöjda kunder. När du väljer en korthållare från Pia Ries kan du vara säker på att du får en produkt som kommer att hålla i många år framöver. Den svarta färgen är tidlös och passar perfekt i de flesta plånböcker, oavsett färg och stil.

  Korthållare för plånbok: Matcha med andra produkter

  Utöver denna eleganta korthållare för plånbok, erbjuder Pia Ries och Regovs.se ett brett sortiment av andra kvalitativa läderprodukter. Varför inte matcha korthållaren med en elegant axelväska i kalvskinn från The Monte? Eller kanske du behöver en ny resväska? I så fall kan vi rekommendera Travelite Next Svart Aluminium Resväska som är både stilren och rymlig. För den aktive har vi även Camelbak Lava Eddy Spillfri Vattenflaska som är perfekt att ha med sig under dagens äventyr.

  Korthållare för plånbok: Köpinfo och skötselråd

  Att investera i en korthållare för plånbok från Pia Ries är ett smart val. Det är en liten investering som kan göra stor skillnad i hur välorganiserad och säker din plånbok är. Du kan enkelt köpa den online hos Regovs.se och få den levererad direkt till din dörr. När du väl har fått din korthållare är det bara att börja organisera dina kort och njuta av den extra säkerheten och bekvämligheten som den ger. Skötselråden är enkla – håll korthållaren ren och undvik att utsätta den för extrem värme och fukt för att behålla dess kvalitet och funktion över tid. Om du tar hand om din korthållare för plånbok på rätt sätt, kommer den att vara en trogen följeslagare i många år framöver. Dessutom, med Pia Ries kvalitetsgaranti, kan du känna dig trygg med ditt köp. Detta är en produkt som är byggd för att hålla och kommer att tjäna dig väl i många situationer. Oavsett om du är på språng och behöver en säker och praktisk plats att förvara dina kort, eller om du bara vill ha en stilren och elegant lösning för din plånbok, är denna korthållare det perfekta valet.

  Korthållare för plånbok: Kundrecensioner och erfarenheter

  De som redan har investerat i en korthållare för plånbok från Pia Ries är mycket nöjda med sitt köp. Kundrecensionerna talar sitt tydliga språk; detta är en produkt som lever upp till förväntningarna både när det gäller design och funktionalitet. Användarna uppskattar den kompakta designen, den höga kvaliteten på materialen och den extra säkerheten som RFID-skyddet ger. Det är tydligt att Pia Ries har lagt mycket tid och omsorg i att utforma en korthållare som möter de moderna behoven, utan att kompromissa med stil eller kvalitet. Detta är en investering som kommer att löna sig över tid och som kommer att göra din vardag lite enklare och mer organiserad.

  Korthållare för plånbok: Utmärkt lösning!

  Denna korthållare för plånbok från Pia Ries är en utmärkt lösning för den som behöver extra utrymme för sina kort utan att behöva bära med sig en större plånbok. Med dess eleganta design, högkvalitativa material och smarta funktioner som RFID-skydd, är det en korthållare som inte bara ser bra ut, utan också levererar när det gäller praktisk användning och säkerhet för dina kort. Vi på Regovs.se är stolta över att kunna erbjuda denna korthållare till våra kunder, och vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med ditt köp. Beställ din Pia Ries korthållare idag och upplev skillnaden!