CHATTA MED OSS
Kundservice

  Pia Ries, som har en unik läderfabrik som numera även är den enda i Danmark, grundades 1958 för tillverkning av plånböcker i kalvskinn och andra små fina lädervaror. Vissa av Pia Ries produkter är importerade och andra är tillverkade på den danska fabriken i Fredericia. Men alla har Pia Ries höga kvalitet gemensamt – till stor glädje för alla köpare. En ny och smart produkt från Pia Ries är bag2bag/väskinsatsen som är en smart väska i väskan, vilket innebär att du med en bag2bag från Pia Ries lätt kan flytta innehållet från en väska till en annan. Pia Ries designar också många av produkterna själva, till exempel den nya serien Tropical med mycket eleganta och färgstarka plånböcker och väskor i kalvskinn. En annan specialitet från Pia Ries är den praktiska gamla danska handgjorda nyckelklockan som skyddar både fickor och nycklar. Du kan köpa dina Pia Ries-produkter online redan nu – på Regovs.se!

  Ryggsäckar, axelväskor och midjeväskor i skinn

  Under de senaste åren har Pia Ries utvecklat en större mängd populära och klassiska modeller av ryggsäckar, axelväskormagväskor och midjeväskor. Flera av axelväskorna kan ...

  användas både som axelväska och ryggsäck.

  Pia Ries - produkter med samhällsmedvetenhet

  För Pia Ries är det avgörande att alla leverantörer genomgår kontinuerlig kontroll. Leverantörens arbetsprocesser, säkerhet och material måste godkännas samt uppfylla ett antal krav och europeiska standarder. Allt måste ”gå rätt” och miljöförhållanden, arbetsförhållanden och säkerhet hos leverantörerna är av största vikt.

  Tropical från Pia Ries - produkter som får dig att le

  Alla produkterna i Tropical-serien ger fest och färger till din vardag. Här har de klassiska designerna lagts till med lite "fest" i form av starka färger på strategiska platser, medan naturligtvis ingen kompromiss har gjorts med den välkända Pia Ries-kvaliteten. En riktig bästsäljare är den smarta Tropical Axelväska i kalvskinn på 1 L. Denna väska är särskilt lämplig för festliga tillfällen eftersom axelremmen kan tas bort. Väskan är riktigt smart eftersom den kan användas som bådeaxelväska och kuvertväska.

  Pia Ries - kvalitetsplånbok i mer än 60 år

  Pia Ries har producerat plånböcker sedan 1958 och har därför en mycket unik upplevelse inom detta område. En av de bästa säljarna på Pia Ries är den klassiska taxin / servitrisen plånbok i kalvskinn. Det är perfekt för att hålla reda på ekonomin oavsett om du befinner dig på en höstmarknad eller på ett festival. Massor av rum för att hålla reda på allt.