CHATTA MED OSS
Kundservice

  Pia Ries med sin unika och nu enda danska lädervarufabrik, grundad 1958, för tillverkning av kalvskinnspungar och andra fina lädervaror. Pia Ries produkter produceras i Indien. Gemensamt för dem alla är att Pia Ries säkerställer hög kvalitet till glädje för många köpare. Pia Ries designar också själv många av produkterna, till exempel den nya serien som heter Tropical, med mycket vackra och färgglada kalvskinnspungar och väskor. En annan specialitet hos Pia Ries är den gamla goda danska handgjorda nyckelringen, som skyddar både fickor och nycklar mycket bra. Köp dina Pia Ries-produkter online nu på Regovs.se!

  Välkommen till Pia Ries - din ultimata destination för exklusiva skinnväskor, läderväskor och plånböcker i skinn

  Vi förenar estetik och funktionalitet i hög kvalitet till ett starkt pris. Låt oss ta med ...

  dig på en resa genom vår historia och vårt engagemang för att leverera produkter som sticker ut.

  Pia Ries är mer än bara ett varumärke

  Det är en symbol för tidlös elegans och pålitlig hållbarhet. Våra skinnväskor och läderväskor är skapade med omsorg och dedikation för att tillgodose varje stil och behov. Oavsett om du letar efter en elegant handväska för daglig användning eller en rymlig axelväska för helgäventyr, har vi det perfekta matchen för dig.

  Vårt urval av plånböcker i skinn är inte bara en praktisk förvaringslösning, utan också en modeuttalande i sig själv. Från klassiska designs till moderna twistar erbjuder vår kollektion av plånböcker både stil och funktionalitet. Oavsett om du föredrar en minimalistisk stil eller en mer iögonfallande estetik, har vi något som passar din smak.

  Funktionalitet är kärnan i allt vi gör

  Våra skinnväskor och läderväskor är designade med tanke på din vardag, med rymliga utrymmen och smarta fickor för att hålla dina ägodelar organiserade. Vi tror på att erbjuda inte bara skönhet, utan också praktisk användbarhet i våra produkter.

  Kvalitet är en obestridlig del av Pia Ries DNA

  Vi använder bara de finaste materialen och hantverkarna för att säkerställa att varje väska och plånbok lever upp till våra höga standarder. Från valet av det bästa lädret till de noggranna sömmarna, gör vi inga kompromisser med kvaliteten. Det är detta engagemang för perfektion som skiljer oss från resten.

  Starka priser gör lyx tillgänglig för alla

  Vi tror på att erbjuda överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Hos Pia Ries får du bästa värdet för dina pengar, vilket gör det möjligt för alla att njuta av våra vackra skinnväskor, läderväskor och plånböcker.

  Vår historia är ett uttryck för vår passion och engagemang för att skapa vackra och funktionella accessoarer. Från våra blygsamma början har vi åtagit oss att leverera produkter av högsta kvalitet och service av enastående standard. Vi är stolta över vår arv och ser fram emot att fortsätta vara din favoritdestination för skinnaccessoarer.

  Så oavsett om du letar efter en elegant skinnväska för arbetet, en praktisk läderväska för resor, eller en stilfull plånbok för vardagsbruk, är Pia Ries det perfekta valet för dig!

  Ryggsäckar, axelväskor och midjeväskor i skinn

  Hitta ryggsäckaraxelväskormagväskor och midjeväskor i läder eller en ny plånbok från Pia Ries.

  Upplev det tidlösa hantverket och den oöverträffade elegansen med vårt utbud av ryggsäckar, axelväskor och bältesväskor i läder hos Pia Ries. Vår kollektion av läderväskor och plånböcker har utökats för att tillgodose den ökande efterfrågan på stilfulla tillbehör av hög kvalitet.

  Pia Ries har ägnat sig åt att producera ett brett utbud av tidlösa designer som sträcker sig från klassiska till moderna och passar för alla tillfällen. Vårt sortiment inkluderar ryggsäckar som förenar stil och funktionalitet, axelväskor som kan anpassas både till axel- och ryggsäcksstil samt praktiska bältesväskor och midjeväskor för dem som föredrar en mer kompakt lösning.

  Oavsett om du är på språng i stan eller äventyrar i naturen är våra läderväskor det perfekta valet för att komplettera din stil med elegans och hållbarhet. Utforska vårt sortiment idag och hitta din nästa favorit från Pia Ries.

  Pia Ries - produkter med samhällsmedvetenhet

  Pia Ries sträcker sig långt utöver att bara erbjuda produkter av hög kvalitet. För Pia Ries är det inte bara viktigt, det är avgörande att våra leverantörer upprätthåller strikta standarder och genomgår kontinuerlig kontroll. Vi insisterar på att varje leverantör uppfyller våra krav på säkerhet, kvalitet och efterlevnad av europeiska standarder. Detta innebär noggrann utvärdering av deras arbetsprocesser, använda material och arbetsförhållanden.

  Vi tror på att det är vårt ansvar inte bara att leverera förstklassiga produkter, utan också att säkerställa att hela produktionskedjan är etiskt försvarbar. Därför prioriterar vi miljöaspekter, arbetsförhållanden och säkerhet hos våra leverantörer. På Pia Ries är vi dedikerade till att skapa produkter med medvetenhet om samhället och vår planet. Genom att välja våra produkter kan våra kunder vara säkra på att de inte bara får kvalitet, utan också stöder en ansvarsfull och hållbar produktionspraxis.

  Tropical från Pia Ries - produkter som får dig att le

  Upplev en värld av fest och färg med Tropical från Pia Ries - en kollektion av produkter designade för att bringa glädje och stil till din vardag. Med ett lekfullt tillvägagångssätt till klassiska designs lägger Tropical till en touch av livliga nyanser och mönster som genast lyser upp vilket rum som helst. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en känsla av glädje och feststämning, samtidigt som den ikoniska Pia Ries-kvaliteten upprätthålls.

  En av våra mest populära produkter är den mångsidiga Tropical Axelväska i kalvskinn på 1 liter. Denna väska är inte bara en stilfull accessoar, utan också en praktisk lösning för alla tillfällen. Med möjligheten att ta bort axelremmen kan väskan enkelt omvandlas från en elegant axelväska till en sofistikerad clutch, perfekt för både festliga tillställningar och avslappnade sammankomster.

  Dyk ner i en förtrollande värld av tropisk inspiration med Pia Ries ikoniska Tropical-kollektion. Med en vacker blandning av mönster, färger och texturer för med sig Tropical-serien en oförglömlig känsla av semester glädje in i ditt hem. Varje rum får en lyft med dessa livliga designs som återspeglar Pia Ries signaturstil med en touch av exotisk charm.

  Oavsett om du letar efter det perfekta statement-piece eller bara vill lägga till lite extra glädje i din garderob, kommer Tropical från Pia Ries garanterat att få dig att le.

  Pia Ries - kvalitetsplånbok i mer än 60 år

  Pia Ries har producerat plånböcker sedan 1958 och har därför en mycket unik upplevelse inom detta område. En av de bästa säljarna på Pia Ries är den klassiska taxin / servitrisen plånbok i kalvskinn. Det är perfekt för att hålla reda på ekonomin oavsett om du befinner dig på en höstmarknad eller på ett festival. Massor av rum för att hålla reda på allt.

  En av Pia Ries mest populära produkter är den ikoniska taxiplånboken / serveringsplånboken, tillverkad av förstklassigt kalvskinn. Denna plånbok är en oumbärlig följeslagare, oavsett om du deltar i en marknad eller dansar på en festival. Med gott om utrymme för att organisera dina pengar och kort ger den dig trygghet och lätthet i din vardag.

  Pia Ries plånböcker kombinerar form och funktion på enastående sätt och är ett perfekt val för dem som uppskattar både stil och praktisk användning. Oavsett om det är för dagligt bruk eller för speciella tillfällen, levererar Pia Ries-plånböcker alltid pålitlighet och elegans.

  Upplev skillnaden med Pia Ries plånböcker och upptäck varför de har varit favoriter i generationer. Med sitt noggranna hantverk och tidlösa design är Pia Ries-plånböcker det ultimata valet för dem som bara vill ha det bästa.