CHATTA MED OSS
Kundservice

  Fantastiska regnponchor och paraplyer för damer för festivaler, cykelturer och stadsresor

  Snygga regnponchor och paraplyer för dam i många olika designer från Reisenthel och paraplyer från Smati och Reisenthel– i regn och slask i min regnponcho jag blir så rask! Det är lyckligtvis inga problem, så länge jag har min regnponcho från Reisenthel med sitt funktionella system! Vissa regnponchor kan vikas ihop och läggas i framfickan, så de är lätta att bära med sig. En cykel regnponcho är ett absolut måste för den aktiva kvinnan som inte låter lite regn störa hennes bröllopsplaner. Föreställ dig att cykla med din brudklänning flytande bakom dig, medan regndroppar skapar vackra mönster på din skräddarsydda regnponcho. Det är magiskt!

  Regnponcho och paraplyer för dam: Läs mer nedan


  Regnponcho och paraplyer för dam

  Regnponcho och paraply för dam i farten

  När du är ute i farten, på marknad, på stan, på festival eller ute och reser är det en bra idé att ha med en regnponcho och kanske ett paraply till hela familjen – de kommer att tacka dig för att du har tänkt på att ta med det. Man kan också säga att det svenska sommarvädret, och det svenska vädret i allmänhet, är väder som lämpar sig väl för extra och praktiska överdragskläder. Men vad händer de gånger när det bara är en lätt duggregn, och du behöver något mer subtilt? Vårt sortiment av genomskinliga paraplyer är precis vad du behöver. De låter inte bara solens strålar lysa igenom på de dagar när solen bestämmer sig för att leka kurragömma, men de kompletterar också varje outfit perfekt.

  Regnponchor och paraplyer för att skydda dina närmaste mot regnet

  Köp en bra regnponcho till dig själv och hela familjen hos Regovs online idag – det lönar sig! Eller köp ett nytt paraply. Vi har ett stort och fint sortiment av kvalitetsparaplyer till bra priser.

  Och för damer som vill kombinera funktionalitet med flair, har vi det perfekta sortimentet av dam paraplyer. Oavsett om du letar efter något sofistikerat eller roligt, har vårt utbud av paraplyer för damer något för alla smaker.

  När du planerar ditt sommarbröllop, kom ihåg att regn kan vara en del av festen. Men med rätt utrustning – från en vackert designad regnponcho till det perfekta paraplyet – kan du försäkra dig om att du är förberedd och fortfarande ser fantastisk ut.

  Gör din dag extra speciell, oavsett väder, med vår kollektion av regnponchos, dam paraplyer och mer. Elegant design möter oöverträffad kvalitet för att försäkra att du lyser, även när solen inte gör det.

  Regnponchor och paraplyer för dam

  Nu är det svenska höstvädret över oss igen och det kan bara betyda en sak – nämligen regn. Vissa människor tycker om regn och har inget emot att bli blöta när det regnar, men om du är en av dem som vill komma fram torr till jobbet så har du kommit till rätt ställe. Hos oss hittar du ett stort urval av regnponchor och paraplyer för dam som ser till att du kommer fram torr till jobbet, eller vart du än är på väg.

   

  Hos Regovs.se hittar du regnponchor och paraplyer för dam av märkena: Vaude, Reisenthel, Trekmates, Tatonka och Smati.

  Regnponcho till dam med stil

  Vem säger att man inte kan skydda sig mot regn med stil? Hos oss hittar du ett urval av regnponchor dam som både skyddar dig mot regnet och som är eleganta och moderna. De finns i många olika färger och mönster – du behöver bara välja. Du kan välja klassiskt svart men om du vill skilja dig åt lite från mängden har vi också ett urval i rött, grönt, blått m.m. Det finns både enfärgade och med olika mönster som prickigt, rutigt och blommigt. De fina regnponchorna är enkla att både ta på och av. När regnet slutar kan du ta av dig regnponchon och vara lika torr som om du inte hade varit ute i regnet alls. Dessutom kan de flesta vikas ihop till en liten påse som kan förvaras i fickan. Därmed är de enkla att ta med sig, vilket är bra då det svenska höstvädret kan vara oförutsägbart.

  Regnponchor och Paraplyer för dam för regniga dagar

  Förutom regnponchor för dam har vi också ett urval av paraplyer. Paraplyerna finns i olika storlekar och designer. Skillnaden mellan regnponchor och paraplyer är att ett paraply kan delas av flera personer. Paraplyer passar bäst för dig som tycker det är enklare att hålla något ovanför dig för att skydda dig från regnet. Paraplyer och regnponchor ger samma skydd mot regn, så det är helt upp till dig vad du tycker är bäst. Paraplyerna finns i många färger och designer som gör dem extra fina. Det är ju trevligt att följa modet samtidigt som man skyddar sig mot regnet.

  Se även Regnponchos för resor och paraplyer för herr.