CHATTA MED OSS
Kundservice

  Smati® är unika paraplyer i funktionella och snygga designer. Varumärket tillhör Susino-koncernen som bildades 1995. De har specialiserat sig på tillverkning av paraplyer och parasoller. Redan 2010 producerade de 20 miljoner paraplyer! Företagets aktiviteter i Frankrike styrs och drivs primärt av Susino France okntor, som grundades 2008. Susino France arbetar med designers av olika nationaliteter, så idéerna och produkterna blir unika – och de har säkert ett paraply som passar just dig! Susino France är stolta över sin höga kvalitetskontroll av produkterna, från ritbord till produktion. Därmed följer de så klart även gällande EU-standarder och samarbetar med SGS (världsledande inom kontroll, revision, testning, inspektion och certifiering).

  Paraply och paraplyer av hög kvalitet som håller både vind och väder

  SMATI® Creative Umbrella har varit i Regovs sortiment i flera år. Det är ibland sällsynt att vi upplever att de har tillverkningsfel, trots att ett paraply är ganska komplicerat att tillverka. Under åren har vi funnit att andra paraplymärken har varit lite mindre hållbara, vilket innebär att Regovs är förtjust i SMATI® paraplyer och håller fast vid SMATI som leverantör av kvalitetsparaplyer till Regovs.

  Hopfällbara paraply och paraplyer från ...

  Smati®

  De små vikbara paraplyerna från Smati® är ergonomiska, kompakta och väger inte mycket. Ett unikt paraply av kvalitet från Smati®. Paraplyerna är för både vind och väder eftersom de är bra och vindsäkra paraplyer. De öppnar mycket lätt. Bara ett tryck på en automatisk knapp och paraplyet är uppe. Paraplyet kan packas i det medföljande hölsteret så att det inte fyller så mycket och därför blir det superlätt att bära med sig. Paraplyet finns i svart med många färska färger som en detalj.

  Vindsäkert herrparaply och damparaply!

  Unikt kvalitetsparaply från det franska märket Smati®. Detta fina paraply är för både vind och väder eftersom det är ett bra, vindsäkert paraply. Med den smarta öppna och nära funktionen är det enkelt att använda paraplyet och det goda greppet är fast i din hand. En liten rem håller tyget på plats när paraplyet är stängt. Med detta paraply til dam och paraply til herr, får du säkert ett leende på dina läppar, även på de våtaste regniga dagarna.

  Kvalitetsparaplyer: Din Pålitliga Vän i Regn och Rusk

  Vi känner alla till det danska regnet och hur viktigt det är att ha en pålitlig följeslagare när himlen öppnar sig. I detta sammanhang finns det inget som en bra paraply för att försäkra att du förblir torr från topp till tå. Men alla paraplyer är inte skapade lika. Om du letar efter den perfekta kombinationen av funktionalitet, design och hållbarhet bör du investera i en kvalitetsparaply.

  Paraply och paraplyer: Kvalitet Framför Allt med Smati

  När det kommer till paraplyer är kvalitet det primära fokuset. En kvalitetsparaply garanterar inte bara att du förblir torr i regnet, men också att din paraply kommer att hålla över tid. Vem skulle inte vilja ha en Smati paraply som kan stå emot även de mest busiga väderförhållandena?

  Hållbara paraply och Paraplyer - Motståndskraftiga i Vind och Väder

  Ibland räcker det inte bara att skydda mot regn. Vi har alla provat att stå mitt i en storm med ett paraply som helt enkelt inte kunde motstå vindbyarna. Hållbara paraplyer är designade med denna utmaning i åtanke. De är konstruerade med robusta material och en stark ram, vilket garanterar att de inte går sönder, även när vinden är som starkast. Detta innebär att du kan lita på ditt paraply, oavsett hur växlande vädret blir.

  Paraply och paraplyer: Elegant Design som Står ut

  Förutom att vara praktiska och hållbara kan kvalitetsparaplyer också vara stiliga. En bra design säkerställer att ditt paraply inte bara är ett praktiskt föremål, men också ett tillskott till din personliga stil. Med ett brett utbud av färger, mönster och former att välja mellan kan du lätt hitta ett paraply som passar dig perfekt.

  Ett Paraply: Din Bästa Vän

  När Det Regnar Regniga dagar kan vara en utmaning, men med rätt paraply vid din sida kan du möta dem med huvudet högt. Ett kvalitetsparaply blir snabbt en nödvändig del av din dagliga rutin, alltid till hands, redo att skydda mot oväntade skurar.

  Så nästa gång du letar efter den perfekta följeslagaren för regniga dagar, kom ihåg att överväga vad som verkligen räknas: kvalitet, hållbarhet och design. Välj ett paraply som inte bara skyddar dig från elementen utan också framhäver din stil och säkerställer att du alltid är förberedd, oavsett vad vädret för med sig.

  Om du vill veta mer, se vår artikel om paraplyer här

  Se hela utbudet av regnponchor här