CHATTA MED OSS
   

  Du kan tryggt överlåta till Regovs att leverera dina presenter

  Vi levererar läckra, lyxiga och högkvalitativa gåvor för alla tillfällen. Om du är på jakt efter julklappar eller företagsgåvor till personalen hittar du dem lätt här. Regovs har specialiserat sig på gåvor av hög kvalitet för att ge mottagaren en riktigt bra upplevelse och ett fint minne. Flera av presentförpackningarna består av både något för smaklökarna och något för halsen och något som mottagaren kan ha glädje av under lång tid. En sådan gåva blir personlig och värdefull, oavsett om det rör sig om företagsgåvor, julklappar, personliga gåvor eller partnergåvor.

  Även till dina B2B-partners

  Kom ihåg! Dina anställda och B2B-partners bidrar till att skapa företagets resultat. Därför är det viktigt att ge en gåva av god kvalitet, oavsett om det rör sig om företagsgåvor, partnergåvor, julklappar eller personalgåvor. Ett bra förslag är att förse partnergåvan/julklappen eller företagsgåvan med din företagslogotyp. En annan möjlighet är att skicka företagsgåvor direkt till dina partners med en bifogad hälsning från dig. Läs mer om B2B och grossistförsäljning på Regovs.


  Exklusiva presenter i hög kvalitet

  Hos oss på Regovs.se hittar du olika exklusiva presenter i hög kvalitet. Oavsett om det är till kollegan, en familjemedlem, en vän eller en partner kan du garanterat hitta något hos oss. Kolla in det breda sortimentet av mobilfodral, plånböcker, väskor och andra accessoarer. 

   

  Presenter till henne för alla tillfällen

  Letar du efter presenter till henne? Varför inte överraska mamma med en ny handväska i läder på Morsdag? Eller ge bort ett manikyrset till flickvännen i julklapp. Vi erbjuder ett brett sortiment med olika produkter som passar utmärkt att ge bort i present till kvinnor och flickor.

   

  Presenter till honom - personliga gåvor till män och pojkar

  Att köpa presenter till honom, män och pojkar kan vara riktigt svårt. Vi har ett stort urval av läderhandskar för män, herrplånböcker, läderbälten för män och herrnecessärer bland annat som passar utmärkt att ge bort i present till någon du tycker om. Varför inte ge bort ett mobilfodral eller en praktisk väska till den manliga kollegan? Eller ett nytt läderbälte till pappa i födelsedagspresent?


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no