CHATTA MED OSS
Kundservice

  Presenttips till familj, vänner och affärspartners

  Det kan aldrig bli för många presentidéer och presenttips. Glädjen att se mottagarens ögon lysa upp när de öppnar en gåva som träffar mitt i prick är något helt speciellt. Men samtidigt kan det vara en utmaning att hitta den perfekta presenten. Därför har vi satt ihop många bra presentidéer både till honom och till henne här, och även till dina affärspartners för den delen. Oavsett om du letar efter exklusiva presenter till en speciell tillställning, en uppmärksamhet till en person som förtjänar det bästa, en överraskning till någon som uppskattar kvalitet, eller en professionell present som stärker affärsrelationen, hittar du många fantastiska presentalternativ här. 


   

  Titta under exklusiva presenter om du vill ge en känsla av lyx. Vill du glädja kvinnan i ditt liv har vi presenter till henne, kvinnor och flickor. Till din manliga vän eller partner hittar du presenttipsen under presenter till män, pojkar och herrar. Oavsett mottagare eller tillfälle har du många fantastiska presentmöjligheter att utforska här. 

  Du kan tryggt överlåta till Regovs att leverera dina presenter

  Vi levererar läckra, lyxiga och högkvalitativa gåvor för alla tillfällen. Om du är på jakt efter julklappar eller företagsgåvor till personalen hittar du dem lätt här. Regovs har specialiserat sig på gåvor av hög kvalitet för att ge mottagaren en riktigt bra upplevelse och ett fint minne. Flera av presentförpackningarna består av både något för smaklökarna och något för halsen och något som mottagaren kan ha glädje av under lång tid. En sådan gåva blir personlig och värdefull, oavsett om det rör sig om företagsgåvor, julklappar, personliga gåvor eller partnergåvor.

  Även till dina B2B-partners

  Kom ihåg! Dina anställda och B2B-partners bidrar till att skapa företagets resultat. Därför är det viktigt att ge en gåva av god kvalitet, oavsett om det rör sig om företagsgåvor, partnergåvor, julklappar eller personalgåvor. Ett bra förslag är att förse partnergåvan/julklappen eller företagsgåvan med din företagslogotyp. En annan möjlighet är att skicka företagsgåvor direkt till dina partners med en bifogad hälsning från dig. Läs mer om B2B och grossistförsäljning på Regovs.


  Exklusiva presenter i hög kvalitet

  Hos oss på Regovs.se hittar du olika exklusiva presenter i hög kvalitet. Oavsett om det är till kollegan, en familjemedlem, en vän eller en partner kan du garanterat hitta något hos oss. Kolla in det breda sortimentet av mobilfodral, plånböcker, väskor och andra accessoarer. 

   

  Presenter till henne för alla tillfällen

  Letar du efter presenter till henne? Varför inte överraska mamma med en ny handväska i läder på Morsdag? Eller ge bort ett manikyrset till flickvännen i julklapp. Vi erbjuder ett brett sortiment med olika produkter som passar utmärkt att ge bort i present till kvinnor och flickor.

   

  Presenter till honom - personliga gåvor till män och pojkar

  Att köpa presenter till honom, män och pojkar kan vara riktigt svårt. Vi har ett stort urval av läderhandskar för män, herrplånböcker, läderbälten för män och herrnecessärer bland annat som passar utmärkt att ge bort i present till någon du tycker om. Varför inte ge bort ett mobilfodral eller en praktisk väska till den manliga kollegan? Eller ett nytt läderbälte till pappa i födelsedagspresent?