CHATTA MED OSS

  Vi har många olika spännande resetillbehör för resan och vandringsturer.

  Här hittar du både resehanddukar, manikyrset, beautyboxar, reseklädlinor, resekuddar och annat. Nästan oavsett vad du behöver på resan, så hittar du det här i vårt sortiment av resetillbehör.

  Köp dina resetillbehör hos oss så att du alltid har allt du behöver - och mer - att ligga kvar när du går på den lilla vandringen ensam, eller om du åker utomlands i flera veckor med familjen eller på ett räls med din partner genom Europa.

  Alla resetillbehör är till bra priser, men som nämnts betyder det inte att det saknas kvalitet här. Oavsett om det är en varm miljö som är kall, eller om du behöver vara ute eller inne, kommer de flesta resetillbehör att klara det.

  Resetillbehör: Läs mer nedan

  resetillbehör, tillbehoer till reser

  Resetillbehör av olika slag

  När det gäller resetillbehör från Travelgear kan man alltid vara säker på att det är förstklassig reseutrustning som man köper, som både är funktionell, smart och snygg. Du hittar hela vårt utbud av reseutrustning från Travelgear, Sea to Summit, Lifeventure, Davidts, Travelsafe och andra här på sidan.

  Resetillbehör som bagagetagg och mycket mer

  Nu är tiden på året när du behöver resa. Resväskan är köp, men du behöver fortfarande några små saker innan du är redo att resa. Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss kan du få dina tillbehör till hans resa, så att du blir extra redo för semestern / resan. De smarta tillbehören hjälper dig att göra din resa enklare och mindre besvärlig. Om du har en resväska som du inte vet vad som väger, så har vi en bagagevåg som är väldigt lätt att använda. Den är så liten att den kan tappas bort i jackfickan. När du behöver det tar du bara ut det och väger ditt bagage. Det är så enkelt och du är redo att resa. Vi har ett stort urval av smarta bagagetaggar för att se till att du får rätt bagage.

  Resetillbehör: Härlig beautybox och beautyboxar för din resa

  Regovs har ett bra urval av resetillbehör och beautyboxar i flera design, märken och prisklasser. Orlando beautybox från Travelite är en av de mest populära i sortimentet. Travelites exklusiva Vector beautybox är också extremt populär. Vector-serien beskriver det exklusiva, tidlösa och klassiska i resväskor och beautyboxar. Köp din nya beautybox av hög kvalitet på Regovs idag.

  Resetillbehör kan skapa mer komfort när du reser med bra resekuddar, res organizer / mesh bags och överdrag för resväskor

  Innan du reser måste resväskor vara packade. En res organizer / mesh bag är mycket praktiskt för att packa din resväska. Den lilla påsen kan ha strumpor och underkläder. I de andra organizers / mesh bags kan det finnas kläder som fyller mer. På själva resan eller flyget rekommenderar vi att du tar en resekudde med antingen för ökad komfort i ryggen eller som en trevlig kudde. Resetillbehör som ett överdrag för resväskor hjälper till att göra din resväska mer igenkänd på flygplatsen och skyddar också din resväska.

  Du måste ta med dig detta resetillbehör på resan

  Det finns vissa saker som du enkelt kan göra utan när du åker på semester eller när du reser, för det kan ibland sluta med att du tar nästan alla möbler från ditt hem när du åker på en längre resa och sedan torkar bort lite syftet med att komma hemifrån.

  Men då finns det saker som du bara måste ha som tillbehör för resan, eftersom det därmed blir en bekvämare resa och ett rent nöje både att åka på en längre semester, eller om du bara vill resa några dagar bort - och du kan få många av den oumbärliga reseutrustningen från oss!

  Här pratar vi om allt du kanske vet var du kan få en reshandduk till stranden eller en praktisk pengakatt så att du alltid har pengar och viktiga papper nära kroppen.

  Men var du medveten om att du också kan få en snabbtorkande resehandduk? När du väl har tagit en sådan person på din längre eller kortare resa blir det inte samma sak att åka på en resa igen utan.

  Har du också problem med att hålla koll på boardingkort, kreditkort, kvitton, mynt och alla andra viktiga saker som finns i varandras fickor i jackan och byxan?

  Problemet slutar nu när du kan få en utsökt resemapp för alla viktiga resepapper och andra nödvändiga dokumentation och ID-kort som håller på att försvinna.

  Resetillbehör kan användas på både långa och korta resor

  Det stora utbudet av våra resetillbehör bör hjälpa dig att skydda dig, oavsett om du ska på en kort helgvistelse i Sverige, eller om du tar flera veckor från kalendern för att resa till exotiska regioner.

  Det är därför du bland annat kan få ett resemanikyrset, så att du inte behöver gå ner på att se snygg ut, även om du är långt borta från de vanliga lösningarna du brukar använda för skönhet.

  Eller hur är det med en resekudde?

  Du kan använda den både när du bara behöver en snabb tupplur i tåget eller planet, men du kan också använda den när du behöver sova utomhus. Nämnde vi att den här resekudden också är snabbtorkande? Dessutom tar det inte mycket utrymme när du packar det i hölstret, så du kan enkelt ta det med dig på de flesta ställen.

  Ska du resa långt, eller är du med andra resenärer som har många resväskor som kan se ut som dina egna? Då är det viktigt att ha en reseetikett på resväskan så att du enkelt kan hitta din egen resväska. Om din resväska skulle gå vilse är det också på det sättet som man lätt kan hitta ägaren i form av dig.

  En sovmask, en regnponcho för ryggsäcken, en säker smyckeskrin. allt detta är saker du kan få för dina resor med oss ​​på Regovs, och allt är gjort i god kvalitet och det finns ofta olika färger och storlekar att välja mellan.