CHATTA MED OSS

Smyckeskrin med gott om plats

Ett bra smyckeskrin med reseetui har flera fack, lådor och hållare för örhängen och ringar. Då kan du förvara dina smycken på bästa sätt utan att de repar varandra. Den mest klassiska färgen är svart, men skrinen finns också i många andra vackra färger som röd, brun, vit osv. Hitta den modell som passar dig – till hemmet, resan eller presenten. Ett bra skrin skapar alltid glädje då det både är dekorativt och håller ordning.

Smyckeskrin: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Även extra stora smyckeskrin

Om du behöver ett smyckeskrin där du kan hålla ordning på alla dina smycken, har du kommit till rätt ställe. På Regovs säljer vi många olika typer av smyckeskrin. Vi har ett stort sortiment som du kan välja från. Det finns både stora, små, runda och fyrkantiga smyckeskrin. Om du tycker mycket om smycken, och har många men ingenstans att ha dem, kan du garanterat hitta ett som rymmer dem alla hos oss. Vi har smyckeskrin som består av flera plan, så att du får så mycket plats som möjligt, men samtidigt kan hålla översikt över smyckena. Med fackens hjälp kan du organisera dina smycken så att du lättare hittar dem när du ska göra dig redo för fest. Vi har också ett antal små smyckeskrin. Dessa smyckeskrin är lämpliga för dig som bara behöver hålla ordning på ett fåtal smycken. Dessutom kan ett litet smyckeskrin vara praktiskt när du reser. Våra små smyckeskrin hjälper dig att hålla ordning på dina smycken på resan men tar inte särskilt mycket plats i packningen.

Du hittar smyckeskrin från både Davidts och Windrose

Smyckeskrin i alla färger och former

De vackra smyckeskrinen finns i flera olika färger. Du kan välja mellan svart, rött och vitt. De olika färgerna gör det lättare för dig att hitta det smyckeskrin som passar dig bäst. Dessutom kan du välja mellan runda eller fyrkantiga smyckeskrin, beroende på vad du tycker om. Storleken på våra smyckeskrin varierar så att du kan hitta det perfekta smyckeskrinet – varken för stort eller för litet.

Smyckeskrin och reseskrin / reseetui för alla dina smycken

Ett bra, smart och praktiskt smyckeskrin till smyckena är ett måste för alla kvinnor. Flera av Regovs smyckeskrin levereras med ett reseskrin, som är ett något mindre skrin lämpligt för resor. Det finns både runda och fyrkantiga skrin, stora och små, i konstläder (PU) och äkta läder. Dessutom kan du köpa klocklådor för 6 eller 12 klockor. Satsa på ett bra smyckeskrin av god kvalitet – antingen som en bra present till någon du tycker om eller till dig själv – för att du förtjänar det.

Smyckeskrin är en personlig sak för förvaring av dyrbarheter (smycken) som ska vara både praktiskt och vackert att titta på för användaren. Det finns några grundläggande krav som måste uppfyllas:

  • Det måste finnas ordentligt med plats för dina smycken.
  • Det ska finnas plats för eventuella nya smycken.
  • Det ska vara lätt att hitta i och hålla ordning i.
  • Det ska vara estetiskt tilltalande och hållbart.
  • Du ska bli glad varje gång du öppnar det.

På Regovs har vi exklusiva och vackra smyckeskrin av hög kvalitet i alla färger och storlekar. Många av smyckeskrinen har inbyggt reseskrin, eller så kan det köpas separat. Reseskrin är praktiska när man reser bort. Vi har också klocklådor för förvaring av klockor.

Ett smyckeskrin är den perfekta gåvan till den du älskar, till konfirmanden eller till dig själv om du vill att dina smycken ska förvaras på ett bra sätt.

På Regovs hittar du exklusiva märkesvaror som smyckeskrin av följande märken: Davidts, Bruuns och Philippi.

Vårt bästsäljande smyckeskrin är 367965-01 – ett mellanstort smyckeskrin. Den bästsäljande färgen för alla typer av smyckeskrin är svart, strax följt av vit, men titta gärna närmare på alternativen som röd eller det blanka smyckeskrinet i rostfritt stål från Philippi. Eftersom svart går mest, är det också den färgen som vi har mest av.

De flesta smyckeskrin är försedda med utdragbara brickor för förvaring av kedjor, med utrymmen för örhängen och små lådor för ringar och det finns även reseskrin i många av dem.

De flesta smyckeskrin är tillverkade av plastmaterial (PU) som håller sig snyggt i evigheter och kan torkas av med en fuktig trasa.

Regovs har ett brett utbud av alla typer av smyckeskrin, som du kan se på vår hemsida.

Stora smyckeskrin till bra priser finns här, så du kan hålla koll på dina smycken - vacker smyckeskrin är en bra presentidé! När det är restid, behöver du en smyckeskrin med reseskrin. Reseskrin är ofta mindre skrin som kommer med stora smyckeskrin och kan bara innehålla de mest nödvändiga och då är de lätta att stänga ihop.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Storlek: