CHATTA MED OSS

  Smyckeskrin med gott om plats

  Ett bra smyckeskrin med reseetui har flera fack, lådor och hållare för örhängen och ringar. Då kan du förvara dina smycken på bästa sätt utan att de repar varandra. Den mest klassiska färgen är svart, men skrinen finns också i många andra vackra färger som röd, brun, vit osv. Hitta den modell som passar dig – till hemmet, resan eller presenten. Ett bra skrin skapar alltid glädje då det både är dekorativt och håller ordning.

  Hitta Din Perfekta Smyckeskrin i Läder

  Oavsett om du lutar mot den klassiska looken från Davidts eller den moderna touchen från Windrose, finns det en smyckeskrin i läder som passar perfekt för dina behov. Dessa märken garanterar inte bara att dina smycken skyddas, utan också att de förvaras med den elegans de förtjänar. För de som ofta reser är kompakta rese-smyckeskrin i läder den ideala lösningen. Med deras kompakta design och robusta yttre, garanterar de att dina smycken alltid är säkra, oavsett var du befinner dig.

  Smyckeskrin: Läs mer nedan

  Smyckeskrin

  Även extra stora smyckeskrin

  Om du behöver ett smyckeskrin där du kan hålla ordning på alla dina smycken, har du kommit till rätt ställe. På Regovs säljer vi många olika typer av smyckeskrin. Vi har ett stort sortiment som du kan välja från. Det finns både stora, små, runda och fyrkantiga smyckeskrin. Om du tycker mycket om smycken, och har många men ingenstans att ha dem, kan du garanterat hitta ett som rymmer dem alla hos oss. Vi har smyckeskrin som består av flera plan, så att du får så mycket plats som möjligt, men samtidigt kan hålla översikt över smyckena. Med fackens hjälp kan du organisera dina smycken så att du lättare hittar dem när du ska göra dig redo för fest. Vi har också ett antal små smyckeskrin. Dessa smyckeskrin är lämpliga för dig som bara behöver hålla ordning på ett fåtal smycken. Dessutom kan ett litet smyckeskrin vara praktiskt när du reser. Våra små smyckeskrin hjälper dig att hålla ordning på dina smycken på resan men tar inte särskilt mycket plats i packningen.

  Du hittar smyckeskrin från både Davidts och Windrose

  Smyckeskrin i alla färger och former

  De vackra smyckeskrinen finns i flera olika färger. Du kan välja mellan svart, rött och vitt. De olika färgerna gör det lättare för dig att hitta det smyckeskrin som passar dig bäst. Dessutom kan du välja mellan runda eller fyrkantiga smyckeskrin, beroende på vad du tycker om. Storleken på våra smyckeskrin varierar så att du kan hitta det perfekta smyckeskrinet – varken för stort eller för litet.

  Smyckeskrin och reseskrin / reseetui för alla dina smycken

  Ett bra, smart och praktiskt smyckeskrin till smyckena är ett måste för alla kvinnor. Flera av Regovs smyckeskrin levereras med ett reseskrin, som är ett något mindre skrin lämpligt för resor. Det finns både runda och fyrkantiga skrin, stora och små, i konstläder (PU) och äkta läder. Dessutom kan du köpa klocklådor för 6 eller 12 klockor. Satsa på ett bra smyckeskrin av god kvalitet – antingen som en bra present till någon du tycker om eller till dig själv – för att du förtjänar det.

  Smyckeskrin är en personlig sak för förvaring av dyrbarheter (smycken) som ska vara både praktiskt och vackert att titta på för användaren. Det finns några grundläggande krav som måste uppfyllas:

  • Det måste finnas ordentligt med plats för dina smycken.
  • Det ska finnas plats för eventuella nya smycken.
  • Det ska vara lätt att hitta i och hålla ordning i.
  • Det ska vara estetiskt tilltalande och hållbart.
  • Du ska bli glad varje gång du öppnar det.

  På Regovs har vi exklusiva och vackra smyckeskrin av hög kvalitet i alla färger och storlekar. Många av smyckeskrinen har inbyggt reseskrin, eller så kan det köpas separat. Reseskrin är praktiska när man reser bort. Vi har också klocklådor för förvaring av klockor.

  Ett smyckeskrin är den perfekta gåvan till den du älskar, till konfirmanden eller till dig själv om du vill att dina smycken ska förvaras på ett bra sätt.

  På Regovs hittar du exklusiva märkesvaror som smyckeskrin av följande märken: Davidts, Bruuns och Philippi.

  Vårt bästsäljande smyckeskrin är 367965-01 – ett mellanstort smyckeskrin. Den bästsäljande färgen för alla typer av smyckeskrin är svart, strax följt av vit, men titta gärna närmare på alternativen som röd eller det blanka smyckeskrinet i rostfritt stål från Philippi. Eftersom svart går mest, är det också den färgen som vi har mest av.

  De flesta smyckeskrin är försedda med utdragbara brickor för förvaring av kedjor, med utrymmen för örhängen och små lådor för ringar och det finns även reseskrin i många av dem.

  De flesta smyckeskrin är tillverkade av plastmaterial (PU) som håller sig snyggt i evigheter och kan torkas av med en fuktig trasa.

  Regovs har ett brett utbud av alla typer av smyckeskrin, som du kan se på vår hemsida.

  Stora smyckeskrin till bra priser finns här, så du kan hålla koll på dina smycken - vacker smyckeskrin är en bra presentidé! När det är restid, behöver du en smyckeskrin med reseskrin. Reseskrin är ofta mindre skrin som kommer med stora smyckeskrin och kan bara innehålla de mest nödvändiga och då är de lätta att stänga ihop.

  Varför välja ett smyckeskrin i läder?

  • Elegant Skydd: Läder är känt för sin hållbarhet och elegans. Med ett smyckeskrin i läder får du det bästa skyddet mot repor och stötar samtidigt som dina smycken förvaras stilfullt.
  • Kvalitets Organisering: Märken som Davidts och Windrose specialiserar sig på att skapa smyckeskrin i läder, där varje fack är designat med precision. Dina smycken kommer alltid att vara organiserade och lätta att hitta.
  • Stilfull Framträdande: Utöver att vara praktiska, lägger smyckeskrin från märken som Davidts och Windrose också till en estetisk touch i vilket som helst rum.

  Är du trött på att aldrig kunna hitta dina smycken eller går de vilse i en stor hög med röror där de snabbt kan repas? Oavsett om det är dina dyrbara arvsmycken du vill ta hand om eller om det är dina nya fina smycken, då är ett smyckeskrin idealisk eftersom du alltid vet var du har dina smycken förvarade och samtidigt kan du enkelt och bekvämt komma till dina smycken när de smyckeskrin du hittar här på Regovs har gott om plats och många olika fack, så att du enkelt kan hitta bara örhängen som matchar dina kläder idag, ett halsband eller ett armband. Samtidigt kommer du också att kunna ta hand om dina smycken bättre så att du inte får repor, som om de var i en rörig hög. Detta kommer att göra det lättare för dig att välja vilket smycke du vill bära idag, när du kan se allt tillsammans på ett och samma ställe, men organiserat i den vackra smyckeskrin i läder. Du kan välja om det ska vara ett litet smyckeskrin eller ett stort smyckeskrin. Med ett smyckeskrin i läder får du snabbt en överblick över alla dina smycken och klockor, där smyckeskrinet är både praktiskt och vackert, och därför kan sticka ut som en del av inredningen i sovrummet, badrummet eller i rummet. Ett vackert lädersmyckeskrin kan också sticka ut på ditt make up bord / sminkbord eller så kan den sticka ut inuti din klädkammare. Många av smyckeskrinet har också de perfekta måtten för att kunna vara i ett värdeskåp, och därmed kan du fortfarande hålla reda på dina dyra smycken och samtidigt hålla dem säkra.

  Windrose exklusiv smyckeskrin

  På Regovs hittar du smyckeskrin från Windrose. Windrose är ett tyskt märke som tillverkar de vackraste och mest unika smyckeskrin i läder för dina smycken, halsband, örhängen, fingerringar och klockor. Med en Windrose smyckeskrin / lädersmyckeskrin kommer du att kunna ta väl hand om dina smycken, eftersom Windrose smyckeskrin i läder bara består av de bästa materialen. Windrose står för kvalitet och värnar om att ha traditionen med det gamla hantverket i ordning, och därför använder de alltid de bästa materialen och vårdar en evig strävan, för att alltid göra de bästa smyckeskrin / de perfekta smyckeskrinen. Windrose producerar allt från små smyckeskrin / praktiska små smyckeskrin till stora smyckeskrin / lådor till dina smycken. De stora smyckeskrin / skattkammare har flera våningar och detaljer i sig och blir en del av din inredning med sitt vackra stilrika utseende. Våra smycken och klockor är värdefulla för oss, och därför måste de också förvaras ordentligt och snyggt, och med dessa smyckeskrin får du också ordning på dina smycken, så att du alltid snabbt och enkelt kan komma till dina fina och vackra smycken och klockor. Windrose producerar smyckeskrin i serierna merino och beluga. Merino serien är ett mjukt syntetmaterial och starkt konstläder, medan beluga -serien är äkta, präglat kohud. Ge en Windrose -smyckeskrin i present eller ge den till dig själv om du vill vårda dina smycken.

  Davidts smyckeskrin i hög kvalitet

  Davids smyckeskrin finns också på Regovs. Du hittar många vackra och praktiska smyckeskrin i läder / skinn i olika storlekar och färger. Davidts har funnits i mer än 70 år och är bland de mest innovativa tillverkarna i världen. Det är en lång släkthistoria som de värnar om, och därför kan du alltid räkna med att varorna de producerar är av hög kvalitet och genomtänkta. Det är ett populärt märke, tack vare dess goda kvalitet. De skapar gott om möjligheter till förvaring och visning av dina smycken, inklusive örhängen / örhängen, fingerringar, klockor, halsband och armband. Hitta den modell som passar dig i form och färg. Med ett smyckeskrin kan din samling växa och du har gott om plats att lagra dem. När dina smycken är presentabla är det enkelt och snabbt att hitta de smycken som passar din outfit idag. Davidts gör också vackra klocklådor, som du kan matcha med din smyckeskrin.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no