CHATTA MED OSS
Kundservice

  Sovsäckar och lakanpåsar samt kuddar för extra komfort

  Vi har både sovsäckar, hängmattor och kuddar. När du ska ut i naturen, övernatta i det fria eller tälta är det bra att ha en bra sovsäck, ett bra lakanpåse och en bra kudde med. En lakanpåse är också smart då den bara är att tvätta efteråt och hjälper till att öka komforten i sovsäcken.

  Sovsäckar, lakanspåsar och kuddar: Läs mer nedan

  sovsäckar och lakanpåsar

  Planerar du din nästa semester eller utomhusäventyr? Se till att vara väl förberedd med de bästa sovsäckarna och lakanspåsarna. Inget slår en god natts sömn under stjärnorna, omgiven av naturens lugn. Välj sovsäckar och lakanspåsar som kombinerar hög kvalitet, estetisk design och optimal funktionalitet. Inte bara kommer du att sova bekvämt och säkert, men du kommer också att njuta av produkter som är gjorda för att hålla. Gör din utomhusupplevelse oförglömlig med rätt utrustning. För naturen förtjänar endast det bästa.

  Sovsäckar, lakanpåsar och kuddar kan hjälpa till att hitta scouten inom dig

  När vädret är bra i Sverige är det bara att njuta, för vem vet när vi får sol igen! Det bästa sättet att njuta av det svenska sommarvädret är att ta sig ut i naturen och tälta. När du är ute i naturen finns det inget bättre än att krypa ner i sovsäcken efter en lång och ansträngande dag med underbara upplevelser. Hos oss på Regovs kan du få de bästa sovsäckarna till det bästa priset. Vi har ett stort urval av sovsäckar och här hittar du den sovsäck som passar dig bäst. Alla våra sovsäckar är av hög kvalitet och väl isolerade så att du har det varmt när du sover om natten.

  Sovsäckar, lakanpåsar och kuddar og med matchande utrustning

  De snygga och smarta sovsäckarna finns i många olika färger – det är bara att välja! Du kan också matcha din tältutrustning med din fina sovsäck. De isolerade sovsäckarna finns i blått, grönt, svart och rött. Inte nog med att de finns i olika färger, du kan också få sovsäckarna i olika storlekar, så du inte behöver klämma dig ner i din fina sovsäck. Vi har snygga sovsäckar för både långa och korta.

   

  På Regovs.se hittar du sovsäckar, lakanpåsar och annan utrustning av märkena: JR Gear, Trekmates, Sea to summit och Ticket to the moon.

  Sovsäckar, lakanpåsar och kuddar med extrautrustning

  Utöver sovsäckar kan du nu också köpa en uppblåsbar kudde och mjuka liggunderlag så att du sover så skönt som möjligt. Vi har ett urval av liggunderlag av olika längder och tjocklekar. De smarta kuddarna finns också i olika storlekar och några levereras med påse. Inte nog med att du kan använda campingkudden när du tältar och vandrar, du kan också använda den på planet när du flyger längre sträckor. Om du inte vill sova på marken har vi ett urval av hängmattor som du enkelt kan hänga upp och sova i. Hängmattorna väger inte särskilt mycket och är lätta att bära med sig. De lättviktiga hängmattorna är mycket lätta att både sätta upp och ta ner. De är mycket praktiska och kan användas både utomhus och inomhus. Du behöver bara använda fantasin!

  Är det dags att ge sig ut i naturen? Se även vårt stora utbud av kylväskor, sportväskor och tält.

  Vill du veta mer, se vår artikel om sovsäckar här

  Upptäck Komfort i Topklass med Sovsäckar från Jr Gear, Outwell och Sea to Summit

  När det kommer till utomhusäventyr eller en extra säng för övernattande gäster är en sovsäck en oumbärlig följeslagare. Jr Gear, Outwell och Sea to Summit är erkända varumärken som levererar sovsäckar av hög kvalitet och är kända för sitt fokus på funktionalitet och rimliga priser.

  Funktionalitet som Gör Skillnad

  Jr Gear, Outwell och Sea to Summit har alla gjort det till sitt uppdrag att skapa sovsäckar som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna. Dessa varumärken har integrerat avancerad teknik för att säkerställa en bekväm och stabil sömnupplevelse under alla förhållanden.

  Stark Pris, Hög Värde

  Att investera i kvalitetsutrustning behöver inte tömma din plånbok. JR Gear, Outwell och Sea to summit är stolta över att erbjuda sovsäckar som kombinerar förstklassig kvalitet med överkomliga priser. Detta gör det möjligt för alla att uppleva komforten och bekvämligheten med en luftmadrass utan att göra avkall på budgeten.

  Oavsett om du är en entusiastisk campingälskare, frekvent festivalbesökare eller bara behöver en extra säng för gäster, är sovsäckar från Jr Gear, Outwell och Sea to Summit det perfekta valet för dem som söker funktionalitet, kvalitet och ett starkt pris.

  Se hela utbudet av luftmadrasser här