CHATTA MED OSS
Kundservice

  Shopping: Shoppingkorgar, Shoppingvagnar, Shoppingtrolley, Shoppingkassar och Shoppingväskor

  Upplev bekvämligheten av dina shoppingresor med vårt sortiment av hållbara shoppingkorgar, shoppingvagnar, shoppingtrolley, shoppingkassar och shoppingväskor. Våra produkter är designade för att göra din shoppingupplevelse enklare och mer effektiv. Välj bland våra eleganta korgar med robusta hjul som gör det enkelt att transportera dina varor. Förenkla dina inköp med en pålitlig shoppingvagn som kan rymma allt du behöver utan besvär. Våra återanvändbara shoppingnät är både miljövänliga och mångsidiga, perfekta för dagligvaruinköp eller små shoppingturer. Gör din nästa shoppingtur mer glädjefull och praktisk med vårt sortiment av kvalitetsprodukter som säkerställer att du får det bästa ut av varje besök i butiken. 


   

   

  Shopping: Shoppingvagnar - oumbärliga i din vardag

  På Regovs hittar du ett stort och varierat urval av shoppingvagnar och Trolleys. Kännetecknet för våra kundvagnar / trolleys är att de alla har den bästa kvaliteten eftersom vi antar att du får det bästa priset för dina pengar och det finns inget bättre än kvalitet. På Regovs har vi kundvagnar från Reisenthel, Andersen, Rolser och Trioky. Den välkända trappvagnen (trappstegen) från Andersen är absolut nödvändig för dig som bor i lägenheten eller har trappor i hemmet, det är en riktigt hållbar och praktisk vagn. Med en kundvagn från det innovativa och ständigt växande företaget Rolser får du verkligen mycket för dina pengar.

  Shopping: Shoppingkassar och shoppingväskor är andra stora artiklar 

  Regovs.se erbjuder mer än 150 olika shoppingkassar och shoppingväskor. Ja, du läste rätt! Och det är därför som många hittar precis den shoppingväskan som de vill ha hos oss. Oavsett om man letar efter en klassisk shoppingkasse eller en mer trendig väska, är det lätt att hitta det man söker på Regovs.se. Ofta är det också rea på några av våra kvalitetsväskor.

  Shopping: Reservdelar till Reisenthel hittar du hos Regovs

  Ibland kan det behövas nya delar till ens Reisenthel produkt, då kan du kolla in vårt sortiment av reservdelar till Reisenthel

  Shopping: Shoppingkorgar med design som matchar

  Om du hittar en design som du gillar kan du ofta köpa flera olika Reisenthel-produkter i samma stil. Några av de populäraste produkterna är designertvättkorgar och shoppingkorgar från Reisenthel. Regovs.se har extra snabb leverans och självklart är det enkelt att beställa. Leverans till dörren – du sparar både tid och kostnaden för att hämta paketet hos postombudet, och hitta ett varierat utbud av kassar, shoppingvagnar och trolleys som gör shoppingrundan till en dröm. Köp dina kvalitetsplädar och Reisenthel-produkter till hemmet på Regovs.se idag – det lönar sig!

  Inköp med Återanvändningsbara Kassar: Hållbart Val för Miljön

  Du kan läsa vår artikel om shoppingkassar som ett hållbart val här.