CHATTA MED OSS
Kundservice

  Shoppingvagnar från Reisenthel och  Andersen

  Här nedan hittar du vårt fina sortiment av shoppingvagnar från Reisenthel och Andersen. Vi har många olika storlekar, modeller och färger. Med en shoppingvagn och shoppingtrolley kan du till exempel enkelt transportera hem dina varor från shoppingturen. Vissa vagnar kan gå i trappor – smart! Om du söker den ultimata balansen mellan funktionalitet, design och hållbarhet, ta en titt på de underbara kvalitetsmärkena Reisenthel och Andersen Shopper. Här hittar du många olika typer av shoppingvagnar, från den klassiska Reisenthel carrycruiser till en Andersen Shopper som du också kan använda som en stol.

  Shoppingvagnar: Läs mer nedan


  shoppingvagnar och shoppingtrolleys

  Shoppingvagnar, Handelsvagnar och Shopping Trolleys från Reisenthel och Andersen Shopper: Den Ultimata Guiden

  I en tid där shoppingupplevelsen ständigt utvecklas är behovet av bekvämlighet och stil viktigare än någonsin. Ett centralt element i denna process är hur vi transporterar våra varor från mataffären till våra hem. Inköpsvagnar, shoppingvagnar och shopping trolleys har blivit en stapelvara i många människors shoppingrutin. 

  Shoppingvagnar med eller utan isolering, och Carrycruiser

  Vissa av Reisenthels shoppingvagnar är isolerade – leta efter beteckningen ISO. En av de mest kända shoppingvagnarna är Carrycruiser från Reisenthel som har en vacker och unik design. En Reisenthel Carrycruiser kan t.ex. hängas på en annan vagn, bäras över axeln eller köras på egen hand – många funktioner i en och samma vagn, vilket är helt unikt!

  Shoppingvagnar för att skona ryggen

  Om du är på jakt efter en ny shoppingvagn kan du köpa den redan idag – hos Regovs. Hos oss blir varje köp ett sant nöje och du förhindrar att du överbelastar kroppen med att transportera tunga varor – och dessutom tar du dig snabbare från A till B (och tillbaka igen).

  Shoppingvagnar som är smarta

  Är du trött på att släpa runt på alla shoppingpåsar när du är ute och handlar, och särskilt före jul då man handlar mycket, så har du definitivt kommit till rätt ställe. På den här sidan kan du hitta ett stort urval av shoppingvagnar som gör vardagen mycket enklare, särskilt när du måste handla mycket. Shoppingvagnen har ett stort utrymme som du kan fylla med alla varor som du aldrig brukar ha plats för annars. Det är dessutom lätt att transportera varorna eftersom shoppingvagnar har hjul. Allt du behöver göra är att dra den efter dig och du kommer knappt att märka av den tunga lasten. Vissa shoppingvagnar kan till och med transporteras upp och nerför trappor, så att du inte behöver ta en omväg eller hissen.

  Shoppingvagnar i stort utbud för alla smaker

  Här på Regovs har vi ett stort utbud av shoppingvagnar som alla är av högsta kvalitet då vi vill att du ska få det bästa för dina pengar – och det finns inget bättre än kvalitet. Vårt stora urval av högkvalitativa shoppingvagnar medför att du får ett stort sortiment att välja mellan när du är på hemsidan och behöver köpa en smart shoppingvagn. Vi har flera olika designer och olika funktioner så att du själv kan välja hur du vill att din shoppingvagn ska se ut. Dessutom har vi ett stort urval av färger och mönster för samma design, eftersom inte bara funktionerna utan också utseendet spelar roll Shoppingvagnen ska helst vara snygg, och eftersom alla inte har samma smak när det gäller färger och mönster har vi sett till att vi har ett stort sortiment så att du kan få en shoppingvagn som passar just dig perfekt.

  Hur man väljer rätt shoppingvagn?

  Shoppingvagnar av god kvalitet med 2, 4 eller 6 hjul från Andersen eller Reisenthel. Om det är svårt att ta med alla varor hem från shopping är det bra att få tag på en god shoppingvagn eller shoppingtrolley.
  En tvåhjulig shoppingvagn är ofta lätt att dra och en med stora hjul är perfekt för att köra på ojämn och mjuk mark. En 4-hjulad shoppingvagn kan ofta ge lite stöd för dig när du går och den kommer 100% att bära all vikt av dina inköp.
  Och så finns det den legendariska treppensteiger / shoppingvagn för trappor som fungerar precis som en tvåhjulig vagn, men som också kan hantera trappor med lätthet.

  Vad ska du tänka på innan du köper en shoppingvagn?

  • Hur ofta använder du shoppingvagnen?
  • Hur stor ska den vara?
  • Hur mycket ska den kunna bära?
  • Var ska den kunna springa och hur?
  • Bör shoppingvagnen vikas?
  • Bör shoppingvagnen vara robust eller helt enkelt användas för enklare uppgifter?

  Shoppingvagnar - gör shoppingresan bekvämare för både unga och gamla

  Shoppingvagnar har funnits i många år, men har tyvärr ofta betraktats som en produkt främst riktad mot äldre - men det finns faktiskt fler och fler som inser hur praktisk och smart en bra shoppingvagn egentligen är. Ett bra exempel på detta är förskolor och andra institutioner som i allt högre grad köper kundvagnar för att delta i sina resor. På Regovs har vi de smarta och extremt praktiska shoppingvagnar, som är en vagn på hjul. Shoppingvagnar på Regovs är alltid rymliga och passar perfekt för din tunga shopping som livsmedel. Shoppingvagnen är alltså en stor hjälp för både unga och gamla om du vill skona kroppen tungt och obekvämt lyft i vardagen. Dessutom finns Regovs shoppingvagnar tillgängliga i en mängd kända kvalitetsmärken, mönster och färger, så det finns verkligen en shoppingvagn för alla behov, smak och ålder.

  Kundvagnar av hög kvalitet från Trioky - för den prismedvetna konsumenten

  Trioky Shoppingvagnar är designade och tillverkade av det välkända varumärket Davidts. Trioky kundvagnen är bra, praktiska och starka i sin design. Trioky fokuserar på design, användbarhet, innehållsskydd och hållbarhet. För alla Trioky kundvagnar måste alla slitdelar av produkterna vara lätt att byta ut. Detta innebär att alla reservdelar huvudsakligen är fixerade med skruvar och inte med nitar. På Regovs hittar du en fin praktisk shoppingvagn med fack för kylvaror.

  Reisenthel Carrycruiser - Klassisk Design Möter Funktionalitet

  Reisenthel är känt för sin enkla men samtidigt iögonfallande design. Deras shoppingvagnar är utformade för att lägga till en touch av klass i dina dagliga shoppingrutiner. Med fokus på ergonomisk design och hållbara material säkerställer Reisenthel att du inte bara shoppar med stil utan också med komfort.

  Reisenthel Carrycruiser är mer än bara en shoppingvagn shoppingtrolley - den är din pålitliga följeslagare på alla dina inköps- och shoppingresor. Med en sofistikerad design och enastående funktionalitet är Carrycruiser det idealiska valet för dem som vill förena stil med praktisk användning. Denna lyxiga shoppingvagn från Reisenthel är noggrant utformad för att underlätta din vardag, oavsett om du navigerar genom hektiska stormarknader eller promenerar genom färgglada marknadsstånd.

  Med sitt rymliga inre och smarta fickor för småsaker ger Carrycruiser dig gott om utrymme för alla dina inköp, från dagligvaror till modetillbehör. De robusta hjulen säkerställer smidig manövrering även när vagnen är fullastad, och det ergonomiska handtaget är utformat för att minimera belastningen på dina händer och armar, så att du kan handla utan besvär eller obehag.

  Carrycruiser är mer än bara en praktisk shoppingvagn - den är din pålitliga partner som gör inköpsturen till en trevlig upplevelse. Låt Reisenthel Carrycruiser vara din trogna följeslagare på alla dina shoppingäventyr och upplev den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet som gör varje resa till något speciellt.

  Upptäck bekvämligheten och stilen med Reisenthel Citycruiser

  Denna smarta och mångsidiga lösning erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetik för dina shoppingturer i staden. Med sin moderna design och hållbara konstruktion är Citycruiser shoppingtrolley designad för att göra dina shoppingturer mer bekväma och problemfria.

  Oavsett om du navigerar genom livliga gator eller handlar i lokala butiker kommer Reisenthel Citycruiser att vara din pålitliga följeslagare. Med gott om plats för dina inköp, enkel manövrering och ergonomisk design säkerställer Citycruiser att du kan bära dina varor med lätthet och stil.

  Tillverkad av högkvalitativa material och med smarta förvaringslösningar är Reisenthel Citycruiser shoppingvagn det perfekta valet för dem som söker ett praktiskt och elegant sätt att transportera sina inköp. Låt Citycruiser vara din pålitliga partner under dina shoppingäventyr och upplev den ultimata bekvämligheten med Reisenthel.

  Andersen Shopper - Tradition Möter Modern Innovation

  Andersen Shopper har länge varit synonymt med kvalitet. Deras shopping trolleys är inte bara funktionella; de är också utformade för att hålla. Med robusta hjul och en stabil ram kan du enkelt navigera genom butiker. Oavsett om du handlar matvaror eller tar en tur till den lokala marknaden, säkerställer Andersen Shopper att du gör det med förtroende och bekvämlighet.

  Upplev en ny dimension av bekvämlighet och stil med Andersen shoppingvagnar. Med deras innovativa design och utmärkta funktionalitet är Andersen shoppingvagnar det idealiska valet för alla som vill förenkla sina inköpsturer. Dessa vagnar är skapade med fokus på kvalitet och användarvänlighet, vilket gör dem till den perfekta lösningen för att transportera dina varor med lätthet och elegans.

  Oavsett om du föredrar en klassisk shoppingvagn eller en mer modern modell har Andersen ett brett utbud av stilar och funktioner att välja mellan. Från robusta hjul till ergonomiska handtag och rymliga förvaringslösningar har Andersen shoppingvagnar allt du behöver för att göra dina shoppingturer mer bekväma och effektiva.

  Med en Andersen shoppingtrolley behöver du aldrig mer oroa dig för att bära tunga påsar eller kämpa med opraktiska shoppingpåsar. Låt Andersen shoppingvagnar vara din pålitliga partner på dina inköpsturer och upplev ett helt nytt sätt att handla på.

  Varför Välja Reisenthel eller Andersen Shopper?

  • Designvariation: Oavsett om du föredrar klassiska färger eller moderna mönster har dessa märken något för varje smak.
  • Hållbarhet: Både Reisenthel och Andersen Shopper fokuserar på långvariga produkter, vilket minskar behovet av frekventa utbyten.
  • Komfort: Ergonomiska handtag och lätt manövrering gör shopping till ett nöje.
  • I en värld där kvalitet ofta kompromissas för kvantitet står Reisenthel och Andersen Shopper starka med sitt åtagande att sträva efter förträfflighet. När det kommer till inköpsvagnar, shoppingvagnar och shopping trolleys är dessa två märken oumbärliga för dem som vill ha det bästa av det bästa.

  Praktisk, smart och funktionell: Shopping Trolley

  När det kommer till effektiva inköp är en shopping trolley oumbärlig. Detta praktiska verktyg kombinerar bra design med praktisk funktionalitet och gör inköp till en lek.

  Shopping trolleys är det perfekta svaret på behovet av bekvämlighet och effektivitet under inköpsresor. De är utformade med fokus på användarvänlighet och kan rymma dina inköp på ett ordnat och organiserat sätt. Med en smart design som inkluderar hjul och ett bekvämt handtag är det enkelt att dra din shopping trolley runt i butikerna utan problem.

  Förutom deras praktiska funktionalitet är shopping trolleys ofta också designade med estetik i åtanke. De finns i olika stilar och färger så att du kan välja en som passar din personliga smak och stil. Detta gör shopping trolleys till mer än bara ett praktiskt verktyg - de kan också vara en modeuttalande.

  Så nästa gång du planerar en shoppingtur bör du överväga att lägga till en shopping trolley i din utrustningssamling. Med deras smarta design och praktiska egenskaper kommer du att upptäcka att inköp blir enklare och bekvämare. Låt din shopping trolley ta hand om det tunga lyftet medan du fokuserar på att välja de bästa varorna för ditt hem.

  Vill du veta mer, se vår artikel om shoppingvagn här

  Vill du veta mer, se vår artikel om shoppingtrolley här