CHATTA MED OSS

  Herrhattar är klassiska och passar tidens trend.

  Här hittar du herrhattar, mössor, gubbkepsar, caps, keps- och huvar. Dessa är exklusiva mössor för män och män av rätt kvalitet. Det här är herrhattar från de mest kända och erkända märkena som danska MJM och American Stetson.

  Herrhattar: Läs mer nedan

  Hattar, gubbkeps, hatt, sixpence, caps för män

  Herrhattar modeller på Regovs

  Vi kategoriserar våra herrhattar efter modell och design. Det gör det lite lättare att titta runt och ger en bra och snabb översikt när du behöver hitta din nya hatt.

   

  Hattar
  En hatt produceras med en skugga / kant runt och har vanligtvis ett band runt kronen. Vi använder hattbeteckningen för modellerna som tillverkas i en klassisk design. Modellerna tillverkas i många olika material och design.

   

  Gubbkepsar

  Våra gubbkeps-modeller, som är en svensk beteckning, är en platt och vanligtvis mjuk keps, framförallt i läder eller textilmaterial. I England benämns hatten en flat cap som används mer internationellt.

   

  Kepsar

  Vi använder detta begrepp kring andra typer av hattar och kepsar. Modellen du oftast stöter på här är basebollkeps.

   

  Solhattar

  Solhattar är den typiska hatten som ger skydd mot solen.

   

  Mössor

  En mössa är den typiska hattmodellen vi känner som en stickad luva eller vinterluva i fleece.

   

  Herrhattar: Känn din gubbkeps

  Gubbkeps produceras i många olika varianter och är en form av herrhattar. Men det finns några saker som går tillbaka till vår sexpence. Dessa funktioner gör det lättare att urskilja när du känner namnen på namnen och hur de är konstruerade. Nedan har vi gjort en lista över de vanligaste modellerna.

   

  Broker
  Är en nära passande modell känd för sina 6 sömmar som rinner ner från toppen.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Country
  Denna modell kännetecknas av klassisk enkelgjuten passform med endast tre vertikala sömmar i nacken.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Daffy
  En modell känd för sin tredelade och snäva passform. En mycket populär modell.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Maddy
  En modell som är lätt känd på de fem horisontella sömmarna som säkerställer en snäv passning.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Rebel
  Modellen är lätt att känna igen på de sex dubbla sömmarna som löper ner från en knut på toppen.

  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Hattar, kepsar, gubbkepsar och många fler - en underbar värld av hattar!

  För bara några decennier sedan ansågs en gentleman utan hatt vara naken. Numera finns det så många typer av hattar och kepsar att du kan hitta en för varje tillfälle och väderprognos - och det är precis vad du kan göra med oss!

  Ta en närmare titt på vårt stora utbud av hattar och deras sorter, som vi säljer här, där du hittar de hattmodeller som du förmodligen känner - kepsar, hattar och så vidare - och den typ som du kanske inte har hört talas om tidigare: gubbkepsar, mössa och liknande.


  Några av dessa namn på hatttyperna är några som har gått in på det svenska språket under de senaste åren, där vi tidigare haft en tendens att översätta hattmode till svenska, oavsett om det var en filthatt, en solhatt eller liknande, där du kan nu få en gubbkeps eller en hatt, som du kallar en mössa.

  Våra priser på vårt lager av hattar gör det också möjligt för dig att köpa många olika hattar, oavsett om du behöver en sommarhatt för att gå längs stranden på sommaren eller om du letar efter en hatt för att hålla huvudet varmt på vintern .

  Om du känner dig lite förvirrad om vad de olika mössorna är för vissa, bör du ta en titt på vår recension där du kan läsa om de moderna herrhattarna, vad män bär för hattprydnader idag och vad du ska ha på dig som fritidshatt och vad man kan ha på sig när man sätter ihop sin egen stil med hatt.

  Hatten och din identitet går hand i hand

  En sådan gubbkeps har till exempel förekommit i många, många år i Storbritannien, där det särskilt var arbetarklassfolk som bar en sådan hatt när de arbetade hårt.

  I vår moderna tid har det blivit modernt för den stilmedvetna och fashionabla mannen som gillar att bära en bit av härliga huvudbonader som både är praktiska och passar bra på huvudet. Det är därför du kan få en sådan hatttyp i många versioner och färger.

  Här bör du titta igen i vår översikt för att se vad det kan vara för en hatt som matchar din stil.


  En solhatt eller en buckethatt, som det också kallas, hade de flesta människor för ungefär tjugo år sedan, men den har haft en renässans för både män och kvinnor när de går till stranden, i parken eller till en festival bland många alternativ nu om dagar.

  Det klassiska mössan kan också fås i både det klassiska utseendet, eller så kan det ha ett retroutseende och vara i grovare textil än du är van vid, så att det också kan användas i mer robusta sammanhang. Du kan visa ditt intresse eller tillhörighet med din keps via en logotyp eller liknande på den, eller det kan vara mer anonymt att titta på.

  När vintern börjar, måste du byta ut din gubbkeps eller sommarhatt mot en mössa, som med sitt läckra, stickade tyg antagligen borde kunna hålla dig varm på de kalla dagarna - och sedan kan du få in den en färg, som matchar din stil.


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk
   
  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no