CHATTA MED OSS
Kundservice

  Trucker keps: Stetson Trucker Keps Sun Olive Green

  Trucker keps: Stetson Trucker Keps Sun Olive Green


  •  569,00 kr

  Storlek:
  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: KP-7751194-5
  check Antal i eget lager: +7


  Trucker keps: Kvalitetskeps från Stetson

  Denna amerikanska inspirerade trucker keps från Stetson erbjuder en elegant och bekymmerslös attityd för den moderna individen. Med sin fuktreglerande bomull och mesh på baksidan, är denna keps designad för att hålla dig sval och bekväm i värmen. Den justerbara remmen på baksidan garanterar att kepsen alltid sitter perfekt oavsett huvudstorlek. Med den ikoniska Stetson-logotypen på framsidan, utstrålar denna trucker keps en känsla av stil och kvalitet.

  Egenskaper

  Information

  • Färg: Oliv Grön
  • 7 cm skärm
  • Justerbar rem
  • Mesh bak för ventilation

  Mer information

  • Vikt: 100 g
  • Material: Bomull
  • Model: Trucker Cap Sun
  • Brand: Stetson

  Trucker keps: Material och Design

  Den här trucker kepsen är tillverkad av högkvalitativ bomull som är känd för sin förmåga att hantera fukt effektivt. Den robusta konstruktionen säkerställer att kepsen behåller sin form och funktion även under frekvent användning. Mesh-materialet på baksidan erbjuder utmärkt ventilation, vilket är särskilt värdefullt under varma sommardagar. Den justerbara remmen tillåter en anpassad passform, vilket gör den här kepsen till en bekväm accessoar för alla.

  Trucker keps: Stetsons arv

  Stetson är ett märke som är känt för sin kvalitet och design inom hatt- och kepsindustrin. Sedan cowboyhattens dagar, har Stetson fortsatt att vara en ledande tillverkare av huvudbonader. Denna trucker keps är en vidareutveckling av märkets tradition av kvalitet och stil. Dess unika design och konstruktion gör den till ett utmärkt val för den moderna trucker keps-entusiasten.

  Trucker keps: Funktioner och fördelar

  Med en vikt på endast 100 gram och en skärm på 7 cm, erbjuder denna trucker keps skydd mot solen samtidigt som den ger en stilren look. Den justerbara remmen och mesh bak för ventilation är funktioner som uppskattas av många. Passa på att matcha med en praktisk ryggsäck för att komplettera din stil.

  Trucker keps: Upplev Stetson

  Att välja en trucker keps från Stetson innebär att du väljer en produkt av hög kvalitet och med en stil som håller genom tiderna. Upptäck mer av Stetsons huvudbonader och hitta den perfekta kepsen för din personliga stil. Denna trucker keps i olivgrön färg är inte bara ett utmärkt tillägg till din garderob, men också en reflektion av din bekymmerslösa och stilmedvetna attityd. För en komplett look, överväg att lägga till ett stiligt bälte till din outfit.