CHATTA MED OSS
Kundservice

  Mer än 150 år med Stetson - byggd på kvalitet

  1865 grundades företaget Stetson av John D. Stetson. John Stetson var ursprungligen en guldgrävare utan mycket framgång. Men han hittade sitt "guld" någon annanstans. Stetson började göra hattar och redan 1877 var Stetson ett stort och välfungerande företag. Den snabba framgången beror inte minst på att kändisar som Calamity Jane och Buffalo Bill tog på sig hattarna och bar dem vid flera tillfällen. År 1915 hade företaget sysselsatt ca. 5400 anställda och producerade 3.336.000 hattar per år!

  Stetson följde bra med hattmode, så när hattmode slog den kvinnliga publiken var de redo med ännu en framgång.

  På 1950- och 1960-talet kunde Stetson väl känna det minskande intresset för hattar, och många hatttillverkare gick i konkurs. Men lyckligtvis hade ...

  Stetson hittat en nisch i cowboyhattar som till denna dag fortfarande har en stor publik, särskilt i USA.

  1998 överlämnade Stetson sin produktion och licens till F.W.S i Tyskland. De tillverkar hattarna i Tyskland men i samma fantastiska kvalitet och med stor respekt för historien bakom Stetson.

  Stetson är gubbkeps, kepsar och hattar av bästa kvalitet

  Stetson är mycket mer än den legendariska cowboyhatten, men det var cowboyhatten som räddade Stetson genom hattkrisen på 1950-60-talet. Idag är Stetson också känt för sina många andra hattar och naturligtvis för sina snygga och smarta gubbkeps.

  På Regovs har vi ett stort urval av de goda och välkända hattar, kepsar och gubbkepsar från Stetson. Oavsett om du vill ha en keps eller gubbkeps kan du hitta den här bland Stetsons många produkter. Gemensamt för alla Stetson-hattar är att de verkligen kan bäras - när de används behåller de fortfarande sin form och sitt utseende. Stetsons hattar är och kommer att vara kvalitet från start till slut.

  Stetson sixpence och flatcaps - Det populära valet bland hattentusiaster

  Stetsons sixpence och flatcaps är populära val bland många hattentusiaster. Dessa hattar är inte bara praktiska utan också otroligt stilfulla. Sixpence-hatten, även känd som flatcap eller newsboy cap, är en tidlös klassiker som har sina rötter i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Denna typ av hatt bars ursprungligen av arbetare och tidningsförsäljare men har idag blivit ett moderiktigt val för både män och kvinnor.

  Stetsons caps och sixpence är tillverkade av material av högsta kvalitet såsom ull, bomull och läder. Detta säkerställer att varje hatt är slitstark och bekväm att bära. Designen är ofta klassisk med en modern twist, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för både vardag och mer formella tillfällen. En Stetson-hatt är en investering i tidlös stil och funktionalitet.

  För dem som söker något mer avslappnat erbjuder Stetson också ett brett utbud av caps. Dessa caps är perfekta för vardagsbruk och är designade med fokus på både komfort och stil. De finns i olika färger och mönster, så det finns något för alla smaker. En cap från Stetson är inte bara ett praktiskt val för att skydda mot solen, utan också ett modeuttryck som kan fullända vilken outfit som helst.

  Brett utbud av Stetson caps, hattar och sixpence

  Hos Regovs är vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande utbud av Stetsons caps, hattar och sixpence. Vi förstår hur viktigt det är att hitta rätt hatt, cap eller sixpence som inte bara ser bra ut utan också känns bra att bära. Därför ser vi till att ha ett brett sortiment så att du kan hitta precis den hatt som passar din stil och dina behov.

  När du väljer en hatt från Stetson väljer du inte bara en hatt – du väljer ett stycke historia och en garanti för kvalitet. Varje hatt är noggrant tillverkad med uppmärksamhet på detaljer, vilket säkerställer att du får en hatt som kan hålla i många år framöver. Oavsett om du letar efter en traditionell cowboyhatt, en klassisk sixpence eller en modern cap, så har Stetson något för dig.

  Så ta en titt på vårt utbud hos Regovs och hitta din nästa favorithatt. Med Stetsons breda utbud av stilfulla och hållbara hattar finns det ingen anledning att kompromissa med kvalitet eller stil. Upplev själv varför Stetson har varit en ledande tillverkare av hattar i över 150 år och varför deras produkter fortsatt älskas av hattentusiaster världen över. Gör ditt nästa hattköp till en investering i både stil och kvalitet med en hatt från Stetson.

  Upptäck de olika modellerna av Stetson-hattar: Den perfekta hatten för varje tillfälle och personlighet

  Stetson-hattar är inte bara en accessoar; de är ett modeikon som har stått emot tidens tand. Oavsett om du är en klassisk gentleman, en modern äventyrare eller en avslappnad trendsetter, har Stetson en hatt, cap eller sixpence som matchar din stil och personlighet. Låt oss dyka ner i de olika modellerna av Stetson-hattar och hitta den perfekta för varje tillfälle.

  1. Stetson Cowboyhatten: En Tidlös Klassiker 

  När man tänker på Stetson, är det första bilden som ofta dyker upp cowboyhatten. Denna ikoniska hatt, såsom Stetson Open Road och Stetson Cattleman, är perfekt för dem som vill utstråla en rustik och äventyrlig charm. Cowboyhatten är idealisk för utomhusaktiviteter, rodeon, eller bara för att lägga till en touch av vilda västern-stil till din dagliga outfit.

  2. Stetson Fedora: Den Sofistikerade Elegansen

  Fedora, såsom Stetson Temple och Stetson Stratoliner, är själva essensen av sofistikation och elegans. Denna hatt passar perfekt för formella tillställningar som bröllop, cocktailpartyn, eller en kväll på operan. Med sin karakteristiska form och mjuka filtstruktur är fedora ett måste för den stilmedvetna mannen eller kvinnan som vill utstråla klassisk charm.

  3. Stetson Trilby: Den Moderna Klassiker

  Trilbyhatten, representerad av modeller som Stetson Memphis och Stetson Belfast, är en modern version av den traditionella fedora. Med en kortare brätte och en skarpare form är trilby perfekt för dem som vill ha en smart och trendig look. Denna hatt är idealisk för vardagsbruk, musikfestivaler eller en avslappnad kväll på stan.

  4. Stetson Newsboy Cap: Den Retro Charmören

  Newsboy-mössan, såsom Stetson Hatteras och Stetson Kent, ger en känsla av nostalgi och retrostil. Med sin runda, mjuka form och ofta rutiga mönster är denna hatt idealisk för dem som vill lägga till en vintage touch till sin garderob. Newsboy-mössan är mångsidig och passar både avslappnade och semi-formella tillfällen.

  5. Stetson Flat Cap: Den Tidlösa Klassiker

  Flat cap, med modeller som Stetson Driver och Stetson Brooklin, är en annan populär stil som kombinerar komfort med klassisk elegans. Denna hatt är perfekt för både vardagsbruk och mer formella tillställningar. Dess platta topp och slanka design gör den till ett utmärkt val för dem som vill ha en subtil men stilfull accessoar.

  6. Stetson Bucket Hat: Den Avslappnade Trendsättaren

  Bucket hat, såsom Stetson Ava och Stetson Banks, är perfekt för en avslappnad och ledig stil. Idealisk för sommarutflykter, festivaler och stranddagar, denna hatt ger både solskydd och ett modernt utseende. Bucket hat är perfekt för dem som vill lägga till ett roligt och ungdomligt element till sin outfit.

  7. Stetson American: Den Patriotiska Klassiker

  Stetson American är den perfekta hatten för dem som vill utstråla en känsla av patriotism och amerikansk tradition. Denna hatt kombinerar den klassiska Stetson-designen med moderna material och komfort, vilket gör den idealisk för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Den är perfekt för dig som vill bära en hatt med stolta rötter i amerikansk historia.

  8. Stetson Baseball Cap: Den Avslappnade Komforten

  Stetson Baseball Cap är den perfekta kombinationen av avslappnad stil och praktisk funktionalitet. Denna hatt är idealisk för dagligt bruk, sportevenemang eller avslappnade helger. Med sin bekväma passform och klassiska design är baseball cap ett måste för dem som vill ha en avslappnad och sportig look.

  9. Stetson Traveller: Den Ultimata Äventyraren

  Stetson Traveller är designad för den moderna äventyraren som älskar att utforska världen med stil. Denna hatt är både robust och stilfull, och den är perfekt för resor, vandring och andra utomhusaktiviteter. Med sitt breda brätte och hållbara material skyddar den mot väder och vind samtidigt som den ser fantastisk ut.

  Hitta din perfekta Stetson-hatt

  Oavsett din personliga stil eller tillfället du klär dig för, har Stetson en hatt som passar perfekt för dig. Från den tidlösa elegansen hos fedora till den avslappnade charmen hos bucket-hatten finns det inga gränser för hur du kan uttrycka din individualitet med en Stetson-hatt. Besök vår webshop och upptäck det breda utbudet av Stetson-hattar idag – din nya favorithatt väntar på dig!

  Se även vår djupgående artikel om Stetson här