CHATTA MED OSS
Kundservice

  Mer än 150 år med Stetson - byggd på kvalitet

  1865 grundades företaget Stetson av John D. Stetson. John Stetson var ursprungligen en guldgrävare utan mycket framgång. Men han hittade sitt "guld" någon annanstans. Stetson började göra hattar och redan 1877 var Stetson ett stort och välfungerande företag. Den snabba framgången beror inte minst på att kändisar som Calamity Jane och Buffalo Bill tog på sig hattarna och bar dem vid flera tillfällen. År 1915 hade företaget sysselsatt ca. 5400 anställda och producerade 3.336.000 hattar per år!

  Stetson följde bra med hattmode, så när hattmode slog den kvinnliga publiken var de redo med ännu en framgång.

  På 1950- och 1960-talet kunde Stetson väl känna det minskande intresset för hattar, och många hatttillverkare gick i konkurs. Men lyckligtvis hade Stetson hittat en nisch i cowboyhattar som till denna dag fortfarande har en stor publik, särskilt i USA.

  1998 överlämnade Stetson sin produktion och licens till F.W.S i Tyskland. De tillverkar hattarna i Tyskland men i samma fantastiska kvalitet och med stor respekt för historien bakom Stetson.

  Stetson är gubbkeps, kepsar och hattar av bästa kvalitet

  Stetson är mycket mer än ...

  den legendariska cowboyhatten, men det var cowboyhatten som räddade Stetson genom hattkrisen på 1950-60-talet. Idag är Stetson också känt för sina många andra hattar och naturligtvis för sina snygga och smarta gubbkeps.

  På Regovs har vi ett stort urval av de goda och välkända hattar, kepsar och gubbkepsar från Stetson. Oavsett om du vill ha en keps eller gubbkeps kan du hitta den här bland Stetsons många produkter. Gemensamt för alla Stetson-hattar är att de verkligen kan bäras - när de används behåller de fortfarande sin form och sitt utseende. Stetsons hattar är och kommer att vara kvalitet från start till slut.