CHATTA MED OSS
Kundservice

  Perfekt Förvaring med Pennfodral, Cases och Etuier

  Om du letar efter ett nytt pennfodral har du kommit till rätt ställe. På Regovs har vi ett stort urval av pennfodral i olika designer och färger. Allt du behöver göra är att klicka med musen så skickar vi ditt nya pennfodral till dig – inom några dagar kommer det till dörren!

  Pennfodral: Läs mer nedan

  pennfodral och cases

  I en tid där funktionalitet möter design erbjuder märken som Reisenthel, Boxer, Montana, Orbitkey och Zeller Present den optimala lösningen för förvaring av dina tillhörigheter. Dessa pennfodral är inte bara designade för att organisera dina skrivverktyg, utan också för att lägga till stil i din vardag. Letar du efter en robust lösning för dina nycklar eller småsaker? Våra etuier och fodral är framställda med fokus på kvalitet och hållbarhet. Oavsett behov garanterar våra utvalda märken en kombination av estetik och funktionalitet som uppfyller även den mest kräsna konsumentens önskemål. Välj den bästa förvaringslösningen och gör skillnad i din vardag.

  Pennfodral och kontorsutrustning

  Vi har ett stort urval av pennfodral från flera olika märken, som alla är de bästa varumärkena när det gäller att tillverka pennfodral. Vi säljer bara de bästa kvalitetsmärkena så att du kan köpa det bästa och får ut mesta möjliga av dina pengar. Här på sidan hittar du bland annat smarta pennfodral från Boxer och pennfodral i läder eller skinn. Du kan hitta pennfodral till barnen inför skolstarten. Om du har problem med utrymmet i dina barns pennfodral har vi ett stort urval av stora pennfodral med gott om plats så att barnen kan få med sig all sin skolutrustning till skolan. Vi säljer inte bara pennfodral för barn utan också för ungdomar och vuxna. Om du skulle vara på jakt efter det klassiska platta pennfodralet i läder, som din gamla lärare använde, är du på rätt ställe!


  På Regovs.se hittar du pennfodral av märkena: Boxer, Montana, Philippi, Soul for Seal, Treats och Reisenthel.

  Pennfodral som smarta Reisenthel Multibox

  Om du vill ha ett pennfodral med många funktioner, kan vi erbjuda Reisenthels Multibox. Vissa använder det som pennfodral, andra som sminkväska. Bara fantasin sätter gränser. Du kan kort sagt använda det till vad du vill – och det betyder inte att du inte kan använda det som sminkväska efter att du först har bestämt dig för att använda det som pennfodral. Ena dagen kan du använda det som sminkväska, andra dagen som pennfodral. Det är upp till dig vad du väljer och vad du behöver. Här får du definitivt mycket för pengarna och vi tror inte att du kommer att bli besviken. Vi på Regovs har, kort sagt, pennfodral för alla smaker, både för skola, arbete, studier och fritid – och säkert också det som du behöver.

  Pennfodral är fantastiska för att förvara små saker i. De kan användas av alla åldrar och till mycket mer än pennor och suddgummin.

  Pennfodral för småsaker för vuxna

  För de flesta vuxna är ett pennfodral av läder att föredra. De är fina och blir bara vackrare ju mer de används. Om det skulle uppstå repor kan man alltid putsa med lite läderfett.

  Det finns också många fina pennfodral från t.ex. Riesenthel med glada mönster. Kanske enfärgat i favoritfärgen för ett glatt inslag i förvaringen?

  Tänk på att man kan förvara virknålar i pennfodral – de är praktiskt taget små verktygslådor där man också kan förvara spikar, skruvar och en liten hammare. Ett litet husapotek? Ja, bara fantasin sätter gränser för vad du kan förvara i ditt pennfodral.

  Det är trevligt att öppna ett pennfodral och se det som man behöver. Det kan man kalla ordning, men det är inte en tillfällighet. Man har ju valt pennfodralet för det ändamålet. Du undviker att slösa hjärnkapacitet och energi på att leta, för där finns ju det som du skulle använda – en skön aha-upplevelse!

  Pennfodral behövs även för barn och ungdomar

  Barn kan i mycket tidig ålder ha ett pennfodral där de kan förvara sina kritor och tuschpennor så att de redan från barnsben lär sig att hålla ordning och plocka upp efter sig. Det kommer att vara till fördel senare i livet när de får mycket skolutrustning att hålla reda på. För även om iPad och iPhone blir allt vanligare behöver man ändå ibland använda penna och suddgummi.

  De flesta barn älskar små förvaringsutrymmen och saker som man kan spara i dem.

  Titta gärna närmare på alla de vackra pennfodralen, för både barn och vuxna!

  Pennfodral kan användas i många sammanhang

  Om du tror att pennfodral är den typ av saker som uteslutande användes i grundskolan för att ha pennor, en kompass, en linjal och all annan relevant skolutrustning i, så är det dags att utvidga dina horisonter på den fronten.
  Pennfodral kan inte bara användas i många andra undervisningssammanhang, oavsett om det gäller vuxenutbildning, på en kurs, specialundervisning, etc., men ett pennfodral kan också bli ett väl valt förvaringsverktyg för specialverktyg.
  Du kan vara en aspirant när du lär dig att rita porträtt, landskap eller fantasifulla scenarier där du vill ha föremålen samlade i ett pennafodral för att ha dem till hands.
  Men du kan också välja att använda dessa pennfodral som en liten påse för att ha din smink, telefonen, din plånbok eller andra små saker du inte vill blanda med de stora sakerna i din axelväska.

  Ett elegant pennfodral för alla typer av människor

  Ett modernt pennfodral behöver inte vara de gamla, långsträckta bruna, eftersom du kommer ihåg dem från dina skoldagar som ung, även om du kan få några som är inspirerade av den tid som tar nostalgi framåt i en.
  Kvaliteten ligger dock i en helt annan och högre liga i vårt sortiment än vad du kan få från pennfodral tidigare.
  Som du kan se i vårt urval bestäms inte pennfodralets form också för en specifik form, eftersom du kan få den avlånga, breda, färgstarka, solida färgen och mer, så du kan alltid hitta ett pennfodral som inte bara passar den funktion du ska använda den till, utan också i en stil som hjälper till att signalera vilken typ av person du är.
  Om du är riktigt smart får du ett par olika pennfodral, så du har lite för båda undervisningssammanhang, som ett lagringsmedium och en liten väska, så du har alltid ett pennfodral för det givna tillfället.