CHATTA MED OSS
Kundservice

  Zeller Present är ett tyskägt företag som producerar produkter för hemmet av hög kvalitet till rimliga priser. De har skapat bra produkter i över 35 år, vilket innebär att de har byggt upp ett rykte som ett seriöst och stabilt varumärke som ständigt förnyar sitt produktsortiment.

  Zeller Present erbjuder produkter som tvättkorgar i många olika designer. Tvättkorgarna är av hög kvalitet och har en smart design, vilket gör dem både funktionella och dekorativa i hemmet. En del av deras tvättkorgar har en enkel design, medan andra kan ha ett helt speciellt mönster eller tryck för att skapa personlighet i hemmet. Zeller Presents produkter har en elegant design och är samtidigt mycket praktiska för att möta olika behov. Zeller Present erbjuder produkter av hög kvalitet, vilket är tillfredsställande för kunden.

  Oavsett om du letar efter högkvalitativa produkter med modern design eller letar efter en fin present till någon du tycker om, är produkterna från Zeller Present en utmärkt idé.

  Smart Hemförvaring: Zeller Present Tvättkorgar och Nyckelskåp

  Saknar du en plats att samla dina nycklar, som annars bara skulle ligga och flyta överallt i huset? Med ett

  href="https://www.regovs.se/hem_och_shopping_nyckelringar___nyckelskaap-c-79_172.html">nyckelskåp från Zeller Present är du på god väg att få ordning på en av de saker i hemmet som alltid försvinner. Inte nog med att ett nyckelskåp från Zeller Present är praktiskt, det är också snyggt och kommer att pryda ditt hem.

  Hos Regovs har vi ett fint urval av nyckelskåp/nyckelhållare från Zeller Present. Dessutom har Zeller Present ett antal produkter för att organisera ditt hem bättre. Ett bra exempel på detta är de exklusiva filt-korgarna och tvättkorgarna som kan användas för förvaring av ved, filtar, täcken, stickat, leksaker eller annat.

  Extra Mys: Mat i Sängen med Brickor från Zeller Present

  Om du gillar att arbeta eller äta medan du ligger i sängen, behöver du en bricka från Zeller Present. En sängbrickatill skillnad från vanliga brickor, tippar eller välter inte. När du sitter i sängen eller soffan är det viktigt att du kan sitta bekvämt med din iPad eller bok. Därför har Zeller Present utvecklat en bricka som kan användas för att äta och när du är klar kan den fällas upp och stödja din bok eller iPad.

  Snygg Sminkskrin i Trä

  Zeller Present har designat en fin makeup box i trä. Sminksboxen har en tillhörande sminkspegel och därunder ett utrymme för förvaring av olika små saker. Boxen kan också användas som en liten smyckeskrin. Du kan också köpa en sminkspegel med förstoring.

  Hängande Förvaring för Skåp finns det gott om från Zeller Present, som kan användas för både kläder och förvaring av skor.

  Underbara Korgar och Filtkorgar från Zeller Present

  Det är alltid bra att kunna organisera sina saker i olika typer av korgar. Det kan vara korgar för leksaker, garn, tidningar eller tidningar. Särskilt är synnerhet filtkorgar både starka och dekorativa och passar bra in på många ställen i hemmet.

  För förvaring av skor kan vi rekommendera en skohyllaPå det sättet blir det lättare att överblicka var dina skor är och det kommer att se mycket snyggare ut än om de ligger i en stor hög. Ovanför skohyllan kan du hänga en hatthylla med krokar. Hatt-hyllan är bra för både jackor, mössor och handskar.

  Zeller Present: Lite Mer till Köket

  Förutom bra köksutrustning har Zeller Present också en kopphållare för dina goda favoritkoppar och en ny bestickbricka / bricka för lådan. En bra bestickbricka hjälper till att organisera allt bestick för användning i hemmet.

  Zeller Present: Kvalitet som Känns

  Zeller Present har åtagit sig att leverera produkter av högsta kvalitet. Tillverkade med omsorg och precision är varje produkt designad för att passa in i vilket hem som helst. Material av hög kvalitet garanterar hållbarhet och pålitlighet, oavsett om det är för hemmet, fritiden eller något helt annat.