Whocopied.me
CHATTA MED OSS

Zeller Present är ett tyskägt företag som tillverkar produkter till hemmet av god kvalitet och till förnuftiga priser. De har tillverkat bra produkter i mer än 35 år, vilket ligger till grunden för deras rykte som ett seriöst och stabilt varumärke som ständigt förnyar produkturvalet.
De har produkter som till exempel tvättkorgar i många olika designer. Tvättkorgarna är av god kvalitet och har en smart design, vilket gör dem både funktionella och dekorativa. Vissa tvättkorgar har en enkel design medan andra har speciella mönster och tryck som kan användas för att ge hemmet en personlig prägel.
Zeller ...

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:
Presents produkter har en läcker design och är samtidigt mycket praktiska för att uppfylla dina behov, vilka de än är. Zeller Present har produkter av toppkvalitet, till god nytta för kunden.
Oavsett om du är på jakt efter produkter av toppkvalitet i modern design eller en fin present till någon som du håller av, så är produkterna från Zeller en mycket bra idé!

Smart hemlagring - Zeller Present har tvättkorgar och nyckelskåp

Saknar du en plats att samla dina nycklar som annars bara skulle ligga och flyta över hela huset? Med ett nyckelskåp från Zeller Present är du på god väg att hantera en av de saker i hemmet som alltid försvinner. Inte bara är ett Zeller Present nyckelskåp praktiskt, det är också smart och kommer att dekorera ditt hem. Hos Regovs har vi ett trevligt urval av nyckelskåp / nyckelhållare från Zeller Present. Dessutom har Zeller Present ett antal produkter för att bättre organisera ditt hem. Ett bra exempel på detta är de exklusiva filtkorgar och tvättkorgar som kan användas för förvaring av ved, filtar, stickning, leksaker eller annat.

Extra mysighet - mat på sängen med brickor från Zeller Present

Om du gillar att arbeta eller äta medan du är i sängen, behöver du en sängbricka från Zeller Present eftersom, till skillnad från vanliga brickor, inte lutar eller välter en sängbricka. När du sitter i sängen eller soffan är det viktigt att du kan sitta bekvämt med din iPad eller bok, varför Zeller Present har utvecklat ett bricka som kan användas för att äta och när du är klar kan det vridas stödja din bok eller Ipad.


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Storlek: