CHATTA MED OSS

Nyckelringar och nyckelskåp för hem och företag

Det är oerhört viktigt att du håller reda på dina nycklar, då kan nyckelringar eller ett nyckelskåp hjälpa dig. Det är de som tillåter dig att komma in på jobbet, stugan, hemma eller någon annanstans. Därför är det en bra idé att ha en nyckelring eller nyckelskåp för att hänga dina nycklar. Se de många olika nyckelringar och nyckelskapa från Zeller Present och Orbitkey.


Nyckelringar och nyckelskåp: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
The Monte Röd Nyckelfodral i Läder
249,00 kr
 149,00 kr 
The Monte Svart Nyckelfodral i Läder
249,00 kr
 149,00 kr 
Resultat Sidor:

Nyckelringar och nyckelskåp i olika material

Håller du på och gör om i hallen? Eller är du bara trött på att se nycklar ligga överallt? I stället för att nycklarna ligger på alla möjliga märkliga platser runt om i hemmet (och man kommer aldrig ihåg var) kan du hänga dem i ett nyckelskåp i trä eller annat material. Nyckelskåpet håller ordning på dina nycklar så att du alltid kommer ihåg var de är. Skåpet ger också hallen eller tvättstugan en extra touch och blir pricken över i. Det blir också en förvaringsplats för de nycklar som nu förvaras lite här och var.

Med en av Regovs viktiga lagringslösningar från Zeller Present är du på god väg att hantera en av de saker i ditt hem som alltid kommer att vara borta. Och inte bara är ett Zeller Present nyckelskåp praktiskt och av god kvalitet, det är också smart och kommer att dekorera ditt hem

Nyckelringar och nyckelskåp som passar alla

Vill du hålla reda på dina nycklar – samtidigt som de är lätta att få åtkomst till? Då är en nyckelring lösningen för dig! Den har plats för flera nyckelar och kan enkelt hänga upp dem – och ta ner dem när du behöver dem igen. Nyckelringar är också ett fint designföremål i hallen eller tvättstugan som bidrar till det allmänna intrycket.

Nyckelringar i läder och nyckelskåp

En klassisk lädernyckel från Regovs saknas att missa, om nyckelringen har ännu mer stil till det kommer du inte att misstas med en smart och praktisk nyckelring från Orbitkey.

En nyckelplånbok eller nyckelklocka skyddar både nycklarna och fickan

En bra lädernyckelplånbok hjälper dig särskilt att skydda din ficka, så att den inte slits ut mer än nödvändigt. Du hittar nyckelplånböcker eller nyckelklockor från flera märken inklusive Pia Ries, Montana, Axelsen & Sön och Bruuns. Alla nyckelplånböcker är gjorda av läder.


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Antal kort:
Antal nycklar: