CHATTA MED OSS
Kundservice

  Hem: Tvättkorgar, plädar och tillbehör till hemmet

  Under kategorin hem hittar du allt för hemmet. Denna kategori handlar om alla de små och stora heminredning som skapar ett praktiskt och funktionellt hem. Här hittar du ett brett utbud av produkter som ger den lilla extra touchen hemma och skapar en äkta och hjärtlig hemkänsla. Här finns exklusiva plädar och ullfiltar i ull från danska Regovs Uld i mycket hög kvalitet.  Du kan også kjøpe koselige puter og sofaputer for ekstra stil og komfort, kurver og filtkurver for smart og elegant oppbevaring, du finner praktiske nøkkelringer og nøkkelskap for å oppbevare nøklene dine trygt og sikkert, skittentøyskurver i smart design, du har termokanner til kaffeselskapet, datavesker og kontorvesker og pennaler og etuier til jobb, skole eller studier, og helt enkelt en lang rekke innredningsprodukter i smart design og av høy kvalitet.


   

  Du kan också köpa mysiga kuddar och soffkuddar för extra stil och komfort, korgar och filtkorgar för smart och elegant förvaring, praktiska nyckelringar och nyckelskåp för att förvara dina nycklar säkert, tvättkorgar i smart design, du har termoskannor till kaffesällskapet, datorväskor och kontorsväskor och pennfodral och fodral till jobbet, skolan eller studierna, och helt enkelt ett brett utbud av inredningsprodukter i smart design och av hög kvalitet.

  Hem: Ullkuddar och soffkuddar och mycket mer till hemmet

  Här hittar du allt du behöver för din heminredning, bland annat vackra ullplädar och ullfiltar från Silkeborg Uldspinderi av superkvalitet. Hos oss kan du köpa ullkuddar och soffkuddar av både alpackaull och vanlig ull. Silkeborg Ullspinderi har väverier på flera olika platser i världen och kan därmed säkerställa att både plädar och filtar tillverkas under goda förhållanden och att kvaliteten är hög och jämn.

  Heminredning - skohyllor, servettringar, sängbrickor och mycket mer

  På avdelningen heminredning kan du hitta allt från skohyllor till servettringar. En perfekt kategori när du letar en present eller julklapp till någon. Samtliga produkter är i hög kvalitet och snygg design.

  Hem: Ullplädar i hög kvalitet

  En alpackapläd är väldigt varm, även om den inte är lika tjock som vanliga ullplädar. Detta beror på de mycket fina fibrerna i alpackaullen. Babyalpackaull, som kommer från den första klippningen, är särskilt eftertraktad. Vanliga ullplädar är vanligtvis fylligare men lika varma och sköna. På Regovs hittar du lätt din nya ullpläd, oavsett vilken typ du letar efter.

  Hem: Bomullsplädar som styrker mysfaktorn

  Vi har också ett brett utbud av bomullsplädar här på Regovs.

  Hem: Bomullskuddar och soffkuddar till soffan

  Här på Regovs.se finns det också bomullskuddar och soffkuddar till soffan. Kolla in det breda sortimentet av olika material, storlekar, färger och mönster. 

  Hem: Smarta hemtillbehör från Zeller Present

  Om du gillar ditt hem inte bara smart utan också bekvämt inredda, har Regovs just saken åt dig. Regovs har ett stort och varierat sortiment av hemtillbehör från det tyska företaget Zeller Present. Zeller Present är känd för god tysk solid kvalitet till rimliga priser. På Regovs kan du köpa en mängd Zeller Present produkter som gör lagring i ditt hem till en bris. Bland annat det finns flera olika korgar i olika material. Zeller Present har också en smart bältesgalga för förvaring av bälten så att dina bälten inte längre behöver röra sig i garderoben.

  Hem: Plädar och ullfiltar som present och julklapp med hög kvalitet och snygg design

  De flesta produkterna på Regovs.se passar att ge bort som present. Det kan vara allt från Reisenthels Carrybag till plädar och ullfiltar från Silkeborg Uldspinderi. Vi är specialister på att hitta kvalitetsgåvor och julklappar i bra design så du kan vara säker på att de presenter som du köper hos oss håller och fungerar som de ska.

  Hem: Tvättkorgar i smart desig

  På Regovs hittar du bland annat olika tvättkorgar. Regovs egen tvättkorg. Regovs tvättkorg är utformad för att vara extremt praktisk. Det är en trevlig dubbla tvättkorg i svart med aluminiumram, tvättkorgen kan hjälpa dig att separera t.ex. vit och färgad. Regovs tvättkorg kan också användas för förvaring av leksaker och stickning etc. Med en Regovs tvättkorg får du en tvätkorg av hög kvalitet. Dessutom harRegovs praktiska och hållbara tvättkorgar från Uashmama i en mängd färger. Tvättkorgarna från Uashmama är gjorda av papper och kan vikas ihop. Korgen kan också användas för att lagra föremål i ditt hem.

  Hem: Pennfodral för skola, studier och arbete

  Pennfodral från Boxer, Montana och Belsac i både nylon och läder är en av Regovs.se:s stora bästsäljare i juli och augusti. Här hittar du bland annat det breda och platta pennfodralet som passar för skolväskor. Vi har också klassiska fyrkantiga och runda pennfodral i både nylon och läder. Om du behöver ett pennfodral till skolan, jobbet eller fritiden kan du alltid hitta det hos Regovs.

  Hem: iPad-fodral som skyddar din surfplatta

  Glöm inte bort att skydda din surfplatta när du reser, går till skolan eller kontoret. På Regovs.se hittar du snygga iPad-fodral i läder från kända varumärken.

  Hem: Datorväskor och kontorsväskor för både vuxna som barn

  När du går till jobbet eller till skolan kan det vara bra att ta med sig datorväskor och kontorsväskor. Hos oss på Regovs hittar du ett stort urval av datorväskor och kontorsväskor av hög kvalitet och praktiska egenskaper. Det kan också vara en utmärkt present till någon du tycker om!

  Hem: Nyckelringar och nyckelskåp

  Köp ett trevligt nytt nyckelskåp för att lagra dina nycklar för familj eller arbete. Bra att ha nycklarna monterade någonstans så att de kan hittas när du behöver dem. Hitta nyckelskåp i trä etc. på Regovs.se. En bra nyckelring i läder är också trevlig och praktisk att bära. Med en nyckelring monteras dina nycklar någonstans eller så kan du ha flera nyckelringar för olika saker. Hitta nyckelringar och nyckelskåp här på Regovs.se.

  Hem: Termosar, kaffekannor och tekannor till vardags och fest

  En fin termos kan användas till många saker: varmt vatten, kaffe, te, varm choklad och naturligtvis kallt vatten.

  Till exempel är det super bekvämt och nödvändigt att ha en termos till kaffe och en annan termos till te, så att du inte får blandade smakerna. Om du saknar en stor kaffekanna, en stor tekanna eller en termos i stål hittar du dem på denna sida.

  En termos som är superpraktisk för festliga tillfällen är pumptermos / pumpkanna. Den har en stor kapacitet och mycket enkel användning. Det är också smart med flera identiska termosar om du väljer att servera kaffe och te vid alla bord. I samband med att servera gäster är det också smart att, utanför termosen, står det vad som finns i. Vi har några kannor som har antingen café eller the på, så det är lätt för alla att ta rätt termos.

  Hem: Korgar och förvaringslådor för praktisk förvaring i hemmet

  Vi känner alla till känslan. Det är svårt att hålla hemmet helt städat. Det kommer alltid att flyta små saker här och där. Med olika korgar, filtkorgar och förvaringslådor kan du väcka det problemet till liv medan du kan få en stämningsfull inredning i ditt hem. Regovs snygga designkorgar gör förvaringskorgarna mycket mer dekorativa än vanliga korgar. Vi har ett stort utbud av olika typer av korgar som kan användas för att lagra allt från löv, stickade, halsdukar, hattar och handskar eller leksaker - faktiskt är det bara din fantasi som sätter gränserna för användningen av våra olika korgar. Flera av korgarna finns i olika storlekar, så det finns alltid en korg som passar dina behov. Om du är trött på röran i ditt hem, skynda dig och titta närmare på våra korgar och förvaringslådor, se t.ex. vårt stora urval av de populära filtkorgarna från Zeller Present.