CHATTA MED OSS

  Vi har sköna regnponchor och paraplyer för män. Alla våra paraplyer och regnponchor har hög kvalitet och är lätta att ta med sig när man är i farten så att de finns till hands om det börjar regnar.


  Regnponchor och paraplyer för män: Läs mer nedan

  Regnponchor och paraplyer för män - av hög kvalitet från Reisenthel

  Vi har regnponchor och paraplyer av unisextyp från Reisenthel i fina färger och unika designer. När regnet plötsligt börjar ösa ner när man ska ut genom dörren är det bra att vara förberedd! Därför är det också en bra idé att ha med sin Reisenthel-regnponcho i bilen eller väskan. Vi har ett stort urval av regnponchor och paraplyer för män – titta till exempel gärna närmare på våra modeller från Reisenthel som lätt kan vikas ihop och får plats i fickan efter användning.

  Regnponchor för män som passar nästan alla

  De flesta kan bära våra regnponchor. Den svarta regnponchon passar till exempel särskilt väl till utflykter, för både killar och tjejer och män och kvinnor. En regnponcho eller ett paraply är lätt att bära med sig och lätt att använda för de flesta. Köp dina regnponchor och paraplyer online redan idag, på Regovs!

   

  Hos oss på Regovs hittar du regnponchor för män från märkena: Reisenthel, Trekmates och Tatonka.

  Paraplyer för män som är ihopfällbara

  Är du trött på att bli våt när det regnar (även när det kommer oväntat)? Då är den ihopfällbara paraply lösningen för dig! Det är enkelt att låta det ligga i bilen eller väskan då det tar minimalt med plats. Och när regnet slutar kan du enkelt fälla ihop paraplyet igen. Förberedelser gör dig till en mästare (på att komma torr till jobbet, skolan eller stan)!

  Paraplyer för herrar och paraplyer för män av god kvalitet är en dygd för Regovs.

  Vi vet att hög kvalitet är ett måste, särskilt när det gäller paraplyer. Det är viktigt att de tål vind och väder när de äntligen behöver ett bra paraply. Därför samarbetar Regovs med franska Smati, som sedan 1995 har specialiserat sig på utveckling av paraplyer och nu är ett erkänt varumärke i hela Europa.

  Du hittar paraplyer för män från märket Smati här hos oss.

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no