CHATTA MED OSS
Kundservice

  Att resa är en av livets största glädjeämnen.

  Att resa kan vara en av livets största glädjeämnen. För att säkerställa att du får en så bekväm och problemfri reseupplevelse som möjligt behöver du rätt resetillbehör. Oavsett om du ska på en härlig långhelg i Paris, en avkopplande semester på en exotisk destination eller kanske en viktig arbetsresa, kan rätt researtiklar göra hela skillnaden. Med en bekväm nackkudde kan du till exempel sova bättre på långa flygresor, en exklusiv necessär kan ge en känsla av lyx, med praktiska weekendbagar och weekendväskor av hög kvalitet skyddar du dina tillhörigheter samtidigt som du enkelt rullar bagaget från A till B, och med praktiska höftväskor och midjeväskor har du full kontroll över pengar och värdesaker så att du bara kan koppla av och njuta av resan.


   

  Så innan du ger dig ut på ditt nästa äventyr, se till att investera i rätt reseutrustning. Utforska vårt stora urval av noggrant utvald reseutrustning som ser till att du är väl förberedd för varje resa! 

  Resväskor och weekendväskor och massor av andra researtiklar

  Hos oss hittar du fina, praktiska och starka resväskor och weekendväskor av hög kvalitet och doftande läder från Montana. Vi erbjuder också snygga weekendväskor, halsplånbäcker, bältesväskor, necessärer och andra researtiklar från Bruuns Lædervarer, Reisenthel, Davidts och Inter Leather. Här hittar du den perfekta presentidén för den resglade. Beställ nu – det är enkelt! Vi kan också skicka dina varor som present till en annan adress. 

   

  Ryggsäckar för resor, skola och fritid

  Regovs.se har också ett stort urval av ryggsäckar i läder och vanliga ryggsäckar för resor. Du kan välja mellan mer än 125 olika ryggsäckar för resor, skola och fritid. Samtliga ryggsäckar är i hög kvalitet från flera kända varumärken. 

  Midjeväskor och halsplånböcker som är praktisk och kan alltid komma till användning

  Oavsett om det är sommar eller vinter, eller om du ska till Rom, Aten eller Wien, kan du alltid hitta smarta och praktiska resväskor, necessärer, plånböcker, midjeväskor och halsplånböcker hos Regovs. När du behöver nya researtiklar är det smart att först besöka Regovs.se för vi har det bästa och största sortimentet!

  Necessärer för bättre komfort

  Jag har en kollega på snart 50 år som reser ganska mycket och som för första gången i sitt liv fick prova en necessär från Reisenthel. Tidigare hade han tyckt att det räckte bra med en plastpåse. Efter de första par resorna fick han erkänna att necessären faktiskt var ganska smart eftersom den kan hängas upp och har en avtagbar spegel, vilket han också tyckte var praktiskt. Man ska se till att ha det bra i vardagen, för det är trots allt de dagarna som det är flest av. Men ibland måste man också unna sig en resa,  – då och då förtjänar man att ha det lite extra bra.

   

  Resväskor och kabinväskor i stort urval

  Bra resväskor och kabinväskor är också ett måste när man reser på långa avstånd. Du hittar också kabinväskor i ett stort urval på Regovs.se.

  Axelväskor för att hålla ordning på dina saker på resan

  När du reser måste du hålla ordning på alla papper och all reseutrustning till exempel med en bra axelväska. Designen ska vara snygg. Den ska vara så snygg att du vill resa varje dag och visa upp dina snygga reseprylar. Regovs har den perfekta presenten till reseentusiasten – och till dig som skämmer bort dig själv, kanske lite mer än bara då och då. Det är lätt att hitta den perfekta presenten till reseentusiasten i Regovs stora utbud av researtiklar. Här märker du hur mycket smart reseutrustning det faktiskt finns på marknaden. Oavsett om du reser på sommaren eller på vintern kan du alltid hitta många smarta researtiklar att välja mellan på Regovs: Axelväskor, resväskor, necessärer, plånböcker och halsplånböcker. Det är kanske dags att köpa nya researtiklar till dig eller någon familjemedlem? Att köpa den där smarta necessären istället för plastpåsen som har han alltid drar med sig runt om i världen? Då kanske han kommer på att det är ganska smart att man kan hänga upp den – och så kan det vara trevligt att få lite ny reseutrustning.

  Rengponchos, cykelponchos och paraplyer - Reseutrustning kan även användas hemma

  När du kommer tillbaka till vardagen kan du fortfarande använda researtiklarna, t.ex. när du ska övernatta hos familj eller vänner. Då kan du visa dem din nya, snygga och praktiska väska. Och kanske får de lust att köpa en likadan till sin äkta hälft eller bara får lust att förnya sin egen reseutrustning. Att resa är att leva, som H.C. Andersen skrev. När du reser tillför du ditt liv lite extra – du blir lite extra bortskämd, känner att du lever lite extra – allt upplevs lite starkare och det är det som gör resan mödan värd. Du hittar hela vårt urval av regnponchos, cykelponhos och paraplyer, necessärer, midjeväskor och resväskor i de många underkategorierna för researtiklar ovan.

  Mikrofiber handdukar och resehanddukar för resor, naturliv och camping

  Mikrofiber handdukar och resehanddukar är en smart uppfinning! Efter användningen kan du vrida ur handduken och använda den om och om igen. Vissa av handdukarna är behandlade så att de inte blir våta lika fort som andra handdukar. Det allra bästa är att de tar väldigt lite plats och väger mycket lite, vilket är en stor fördel jämfört med vanliga handdukar. En bra mikrofiberhandduk är definitivt ett måste på resan eller vandringen!

   

  Lås, bagagelås och hänglås till värdesakerna under resan

  Under resan är det viktigt att låsa in sina värdesaker. Hos oss på Regovs.se hittar du olika lås, bagagelås och hänglås som kan användas både på resväskan eller exempelvis på ett skåp. 

   

  Resetillbehör är också bra presenter för den som ska ut på en resa

  Vi på Regovs har ett stort sortiment av olika resetillbehör som passar perfekt att ge bort i present till någon du tycker om! Kolla gärna in det stora urvalet av resetillbehör som snabbtorkande resehanddukar, halsplånböcker, manikyrset och mycket annat.

  Att resa är att leva

  Känd dansk författare H.C. Andersen sa en gång att resa lever. Och vem skulle inte vilja leva bra? Därför är det viktigt att aldrig gå ner på rätt utrustning för din resa. Tyvärr har du som flygpassagerare ingen möjlighet att förkorta flygtiden, men du har gott om möjligheter att få resan att känna sig lite kortare. På Regovs kan du hitta ett stort urval av reseutrustning för din kommande resa till den stora världen. Den riktigt väl valda rese utrustningen är basen för en god och oförglömlig semester, och du kommer inte att komma så långt på semestern om du inte har den helt grundläggande rese utrustningen i ordning - oavsett om du är på charter, helg eller resa i Asien med ryggsäck och sovsäck. Därför är praktisk och smart reseutrustning alfa och omega. På Regovs hittar du ett stort, praktiskt och varierat urval av resväskor, weekendväskor, midjeväskor, ryggsäckar, halsplånbocker, resehanddukar, nackkuddar, lås och mycket mer för att göra din resa sötare. Finns det något bättre än att anlända till din destination efter en lång och svår dag med resor och enkelt kunna hitta dina saker i den välorganiserade resväskan, hänga necessär i hotellbadrummet eller krypa in i en super komfortabel sovsäck och få en riktigt god natts sömn och vara redo för nästa dags äventyr? Att resa är att leva, så gör din resa riktigt bra och nöjd med att köpa din reseutrustning här på Regovs.

  Tre resetips:

  1. Planera i god tid: Se till att planera din resa i god tid för att undvika stress och obehagliga överraskningar. Boka flyg och boende i god tid för att få de bästa priserna och undvika utsålda biljetter.

  2. Packa smart: Undvik att överpacka, men kom ihåg att ta med nödvändig utrustning som pass, medicin och pengar. Se också till att ta med lämpliga kläder för platsen du besöker.

  3. Lär dig några lokala fraser: Även om engelska är ett universellt språk kan det vara en bra idé att lära sig några lokala fraser. Det visar respekt och kan hjälpa dig att kommunicera bättre med lokalbefolkningen och få en mer autentisk upplevelse.