Whocopied.me
CHATTA MED OSS
Vi har många olika spännande resetillbehör för resan och vandringsturer. Här hittar du både resehanddukar, manikyrset, beautyboxar, reseklädlinor, resekuddar och annat. Nästan oavsett vad du behöver på resan, så hittar du det här i vårt sortiment av resetillbehör.

Resetillbehör: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Resetillbehör av olika slag

När det gäller resetillbehör från Travelgear kan man alltid vara säker på att det är förstklassig reseutrustning som man köper, som både är funktionell, smart och snygg. Du hittar hela vårt utbud av reseutrustning från Travelgear, Sea to Summit, Lifeventure, Davidts, Travelsafe och andra här på sidan.

Resetillbehör som bagagetagg och mycket mer

Nu är tiden på året när du behöver resa. Resväskan är köp, men du behöver fortfarande några små saker innan du är redo att resa. Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss kan du få dina tillbehör till hans resa, så att du blir extra redo för semestern / resan. De smarta tillbehören hjälper dig att göra din resa enklare och mindre besvärlig. Om du har en resväska som du inte vet vad som väger, så har vi en bagagevåg som är väldigt lätt att använda. Den är så liten att den kan tappas bort i jackfickan. När du behöver det tar du bara ut det och väger ditt bagage. Det är så enkelt och du är redo att resa. Vi har ett stort urval av smarta bagagetaggar för att se till att du får rätt bagage.

Resetillbehör: Härlig beautybox och beautyboxar för din resa

Regovs har ett bra urval av resetillbehör och beautyboxar i flera design, märken och prisklasser. Orlando beautybox från Travelite är en av de mest populära i sortimentet. Travelites exklusiva Vector beautybox är också extremt populär. Vector-serien beskriver det exklusiva, tidlösa och klassiska i resväskor och beautyboxar. Köp din nya beautybox av hög kvalitet på Regovs idag.

Resetillbehör kan skapa mer komfort när du reser med bra resekuddar, res organizer / mesh bags och överdrag för resväskor

Innan du reser måste resväskor vara packade. En res organizer / mesh bag är mycket praktiskt för att packa din resväska. Den lilla påsen kan ha strumpor och underkläder. I de andra organizers / mesh bags kan det finnas kläder som fyller mer. På själva resan eller flyget rekommenderar vi att du tar en resekudde med antingen för ökad komfort i ryggen eller som en trevlig kudde. Resetillbehör som ett överdrag för resväskor hjälper till att göra din resväska mer igenkänd på flygplatsen och skyddar också din resväska.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Typ:
Antal kort:
Storlek:
Storlek: