CHATTA MED OSS
Kundservice

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Travelite är en tysk specialist inom lätt bagage som grundades redan 1949. Det är nu den tredje generationen som driver vidare detta familjeföretag där man strävar efter att utveckla och tillverka bagage som resväskor, ryggsäckar, midjeväskor, magväskor och weekendväskor som gör det lättare och mer mobilt att resa. Dessutom är Travelite kända för produkternas höga kvalitet och sitt fokus på innovativ funktionalitet.

  Produkterna från Travelite tillverkas därför av de bästa materialen och med hjälp av de nyaste tillverkningsteknikerna så att du får en så bra produkt som möjligt. Travelite är också måna om att upprätthålla både höga sociala och etiska arbetsstandarder.

  Den populära weekendbagan med hjul från Travelite

  En av Travelites specialiteter är den lätta kvalitets weekendbag med hjul. Resväskorna med hjul finns i flera storlekar, från 51 till 120 liter. Serien Kick Off är den mest sålda tack vare det bra priset och den höga kvaliteten. Därefter kommer serien Kite som utmärker sig med sin låga vikt och stilfulla design. Se de många weekendbagar från Regovs.

  Resväskor från ...

  Travelite

  Travelite har många bra resväskeserier, bland de mest populära är Vector, Motion, Elbe och City. De består samtliga av robusta resväskor med hårt skal som håller i många år. Varje resväska har sin helt egna unika och moderna design. Om du är ute efter en mjuk och lätt resväska ska du titta närmare på Travelite Kite som har en mycket bra design, många fina detaljer och tillverkas i lätta material. Kite finns både som resväska, kabinväska, resväska med hjul och bordingbag.

  Kabinväskan Cabin från Travelite

  Vi bör även nämna Travelites serie med lätta kabinväskor Cabin, som är mycket framstående på sitt område. Standardmåttet är 55 X 40 X 20 (H X B X D) och vikten bara 1,9 kg. Den är mycket rymlig då bara 2 par hjul behöver få plats. Så Travelite Cabin är verkligen en effektiv kabinväska.

  Ryggsäckarna och shoppingvagnarna Basic från Travelite

  I serien Basic från Travelite har man utvecklat flera mycket populära ryggsäckar och shoppingvagnar. En av de bästa produkterna är den geniala kombinerade shoppingvagnen och ryggsäcken som antingen kan användas som ryggsäck eller shoppingvagn – en mycket snygg och flexibel väska.

  Resväskorna Kick Off med hjul från Travelite

  Det kan vara svårt att hitta en stor resväska med hjul, men Travelite har tagit sig an utmaningen med serien Kick Off där deras variant av en stor resväska rymmer hela 120 liter. I Kick Off- serien finns det ytterligare många fler populära resväskor och sportväskor i olika storlekar.

  Nu också midjeväskor och necessärer i sortimentet. Under 2019 har Travelite utvidgat sitt Kick Off-sortiment med en elegant serie ryggsäckar, bältesväskor och necessärer. Kick Off är en väskserie i enkel och modern stil.

  Travelite - En tradition av utmärkta resväskor, weekendväskor, kabinväskor och ryggsäckar sedan 1949

  Sedan grundandet 1949 har Travelite varit den tyska specialisten på lätt, funktionellt och slitstarkt bagage. Familjen har alltid drivit verksamheten och drivs idag av den tredje generationen av grundande familjen. Travelite resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor är kända och respekterade för sin höga kvalitet och höga innovativa funktionalitet. Travelite resväskor är designade och utvecklade i Tyskland med det typiska tyska fokuset på bästa process och produktkvalitet.

  Travelite resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor tillverkas alltid med det senaste inom material, design och tillverkningsteknik. Varje steg i tillverkningsprocessen övervakas kontinuerligt för att säkerställa de högsta standarderna för material och kvalitet. Travelite lägger också stor vikt vid att upprätthålla höga sociala och etiska standarder.

  Travelites - Historia

  1949 grundade Hamburgs entreprenörer Anna och Gerhard Winkler "Gerhard Winkler + Co - Bag Manufactory", som senare utvecklades till dagens mycket kända Travelite-varumärke. Baserat på utvecklingen av innovativa resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor växte travelite snabbt. I slutet av 1960-talet gick Gisela Nannen (dotter till grundarna) och make Christian Nannen till företaget. Företagets strategi anpassades för att möta de växande och föränderliga marknaderna och mer varierande krav. Produktionen distribuerades över hela Europa, sedan Sydamerika och ändrades så småningom till Asien. 1999 anslöt sig Jan-Oliver till Nannen, nu tredje generationen. År 2006 Mr. Alfred Gruber, försäljningsdirektör, säger som partner. Hittills representerar Travelite en konsekvent personlig stil och engagemang, innovativ flexibilitet och ett oöverträffat fokus på kundernas behov.

  Travelites - mål

  På Travelite anser vi oss som problemlösare och serviceinriktade partners. Denna fokuserade självmedvetenhet används i alla interaktioner, oavsett om det är konsumenter och våra handelspartner.

  Travelite följer en strategi för hållbar tillväxt. Genom en fokuserad utveckling och marknadsorienterad leverans av moderna, prisvärda produkter, strävar vi efter att uppnå en hållbar tillväxt på våra befintliga marknader. Genom att geografiskt utvidgas till nya marknader och genom att utveckla nya resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor i nya segment och därmed nå en ny kundpotential, syftar vi till att växa hållbart på nya marknader.

  Travelites - Mission

  På Travelite strävar vi efter att utveckla, tillverka och leverera necessärer, resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor för enklare resor och därmed förbättrad rörlighet. Vårt huvudmål är att vara en pålitlig affärspartner i alla interaktioner vars partnerskap representerar verkligt mervärde, baserat på utmärkta produkter, expertkonsult och absolut fokus på kundernas behov.