CHATTA MED OSS
Kundservice

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Travelite är en tysk specialist inom lätt bagage som grundades redan 1949. Det är nu den tredje generationen som driver vidare detta familjeföretag där man strävar efter att utveckla och tillverka bagage som resväskor, ryggsäckar, midjeväskor, magväskor och weekendväskor som gör det lättare och mer mobilt att resa. Dessutom är Travelite kända för produkternas höga kvalitet och sitt fokus på innovativ funktionalitet.

  Produkterna från Travelite tillverkas därför av de bästa materialen och med hjälp av de nyaste tillverkningsteknikerna så att du får en så bra produkt som möjligt. Travelite är också måna om att upprätthålla både höga sociala och etiska arbetsstandarder.

  Utforska världen med Travelite: Kvalitetskufferter för den reseglada

  Drömmer du om att ...

  utforska avlägsna destinationer eller ge dig iväg på helgäventyr? Hos Travelite förstår vi din reseglädje, och vårt sortiment av resväskor, reseväskor och kabinväskor är skapade för att följa med dig på dina äventyr med stil och pålitlighet. Våra noggrant designade resväskor erbjuder inte bara maximal hållbarhet och funktionalitet, utan de är också lätta och enkla att manövrera, vilket gör dina resor bekvämare och bekymmersfria.

  Oavsett om du är en erfaren globetrotter eller en spontan äventyrare har vi resväskor och reseväskor som passar alla resestilar och behov. Från robusta hårdskaliga resväskor till flexibla och expanderbara väskor hittar du det perfekta reseföljet hos Travelite. Vi strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser så att du kan fokusera på att utforska världen utan att behöva oroa dig för ditt bagage.

  Med Travelite kan du resa med förtroende och veta att dina ägodelar är säkert förvarade och skyddade på vägen. Oavsett om det är en affärsresa, en familjesemester eller en soloresa är vi dedikerade till att göra din resa så problemfri och bekväm som möjligt. Låt oss vara din pålitliga resekamrat och följa med dig på dina nästa äventyr - utforska världen med Travelite idag!

  Travelite resväskor med Fokus på Funktionalitet

  När det gäller att välja den perfekta resekamraten är funktionalitet avgörande. Våra resväskor och reseväskor är designade med smarta funktioner som lätt rullande hjul, teleskophandtag och rymliga inre utrymmen som gör packningen till en barnlek. Oavsett om du är på en affärsresa eller en spännande semester kommer Travelites produkter att uppfylla dina behov.

  Vårt fokus på funktionalitet innebär att du kan resa med lätthet och bekvämlighet. De lätt rullande hjulen gör det enkelt att navigera genom flygplatser och livliga gator, medan det justerbara teleskophandtaget låter dig anpassa väskornas höjd för din komfort. Med rymliga inre utrymmen och smarta organisatoriska funktioner kan du enkelt hålla koll på dina ägodelar och packa med lätthet.

  Oavsett om du föredrar en lättviktig resväska för snabba affärsresor eller en rymlig reseväska för längre semesteräventyr har Travelite det perfekta valet för dig. Våra produkter är skapade för att uppfylla de krav som moderna resenärer ställer, och vårt fokus på funktionalitet säkerställer att du alltid är väl förberedd för dina resor.

  Upptäck vårt sortiment av resväskor och reseväskor idag, och låt Travelite vara din pålitliga resekamrat som gör varje resa till en trevlig upplevelse!

  Travelite: Kvalitet du kan lita på

  Vi gör inga kompromisser med kvaliteten. Travelites resväskor och reseväskor är tillverkade av slitstarka material som kan motstå de tuffa förhållandena under resor. Vi testar våra produkter noggrant för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder för hållbarhet och pålitlighet, så att du kan resa med sinnesfrid.

  Med fokus på att leverera produkter av högsta kvalitet är varje detalj i våra resväskor och reseväskor noggrant utformad och tillverkad. Från robusta dragkedjor till förstärkta hörn och ergonomiska handtag är våra produkter utformade för att motstå daglig slitage och stötar, oavsett var dina äventyr tar dig.

  Vi förstår vikten av att kunna lita på ditt bagage, särskilt när du reser långt hemifrån. Därför har vi dedikerat oss till att leverera resväskor och reseväskor som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar när det gäller kvalitet och pålitlighet. Med Travelite kan du lita på att ditt bagage kommer att skydda dina ägodelar och hålla genom även de mest krävande reseupplevelserna.

  Upptäck vårt sortiment av resväskor och reseväskor idag och investera i kvalitet du kan lita på varje gång du reser med Travelite.

  Resväskor till ett Starkt Pris

  Vi tror på att erbjuda valuta för pengarna. Hos Travelite får du inte bara hög kvalitet och utmärkt funktionalitet, utan också konkurrenskraftiga priser som passar alla resebudgetar. Vi vill att alla ska ha tillgång till pålitlig reseutrustning utan att spräcka budgeten.

  Vårt åtagande att leverera överlägsen kvalitet till ett rimligt pris gör oss till det föredragna valet för resenärer överallt. Oavsett om du är en erfaren globetrotter eller en förstagångsresenär kan du vara säker på att hitta den perfekta resväskan för dina behov till ett pris som passar dig.

  Med vårt breda utbud av resväskor och reseväskor, från budgetvänliga alternativ till premiumprodukter, kan du välja det som passar dig bäst utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet.

  Gör din nästa resa mer överkomlig och problemfri genom att välja Travelite för dina resebehov. Oavsett var du drömmer om att resa har vi den perfekta resväskan till ett starkt pris som passar dig.

  Låt resan börja

  Oavsett om du är en äventyrlig globetrotter eller en helgresa är Travelite din pålitliga partner för att göra dina reseupplevelser till verklighet. Låt oss vara med dig på varje steg av din resa och förverkliga dina drömmar. Ge dig ut i världen med Travelite och upplev vad som väntar dig.

  Med vårt omfattande sortiment av kvalitetskufferter och reseväskor är vi redo att följa med dig på varje resa, oavsett vart den tar dig. Från livliga flygplatser till avlägsna destinationer kan du lita på Travelite för att skydda dina ägodelar och hålla dig organiserad på vägen.

  Gör dig redo att utforska nya horisonter, upptäcka gömda pärlor och skapa oförglömliga minnen. Låt oss vara din pålitliga resekamrat och hjälpa till att förverkliga dina reseambitioner. Låt resan börja med Travelite vid din sida.

  Travelite: Din pålitliga resepartner

  Med Travelite får du inte bara en resväska eller reseväska; du får en pålitlig resekamrat som är skapad för att följa med dig på dina äventyr. Oavsett om det är funktionalitet, kvalitet eller ett starkt pris är Travelite din lösning för att möta dina resebehov.

  Vi förstår att ditt bagage är mer än bara ett praktiskt verktyg; det är en viktig del av din reseupplevelse. Därför har vi dedikerat oss till att skapa produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Från den första packningen till det sista steget på din resa kan du lita på Travelite att vara där för dig, redo att hjälpa till att förverkliga dina reseambitioner.

  Gör dig redo att utforska världen med stil och självförtroende med Travelite vid din sida. Oavsett vart dina äventyr tar dig kan du lita på vårt pålitliga reseutrustning för att resa med lätthet och bekvämlighet. Låt oss vara din pålitliga resekamrat och hjälpa till att skapa oförglömliga reseupplevelser tillsammans.

  Den populära weekendbagan med hjul från Travelite

  En av Travelites specialiteter är den lätta weekendbag med hjul. Våra resväskor med hjul finns i flera storlekar från 51 liter och upp till 120 liter, så att du kan hitta den perfekta storleken för varje resa.

  Serien Kick Off är vår mest sålda serie, och det är inte utan anledning. Den kombinerar ett överkomligt pris med hög kvalitet, vilket gör den till det idealiska valet för många resenärer.

  Oavsett vilken serie du väljer kan du vara säker på att få en resväska som är skapad för att göra dina resor mer bekväma och problemfria. Upptäck vårt utbud av resväskor med hjul idag och gör dig redo att resa med stil och lätthet med Travelite vid din sida. Se de många weekendbagar från Regovs.

  Resväskor från Travelite

  Travelite presenterar ett imponerande urval av resväskeserier som tillgodoser alla resandes behov och preferenser. Bland de mest populära serierna hittar du Air Base, Skaii, NEXT, Viia och Elvaa. Dessa serier erbjuder ett brett utbud av både robusta hårda resväskor som kan hålla i många år, samt mjuka resväskor som också är designade för långvarig användning.

  Oavsett om du föredrar hårda resväskor eller mjuka resväskor kommer du att upptäcka att varje resväska i Travelites sortiment har sin alldeles egna unika och moderna design. Från eleganta och minimalistiska stilar till mer djärva och trendiga designer finns det något för alla smaker.

  Alla serier inkluderar också ett urval av kabinväskor, mellanstora och stora resväskor så att du kan hitta den perfekta storleken för varje ändamål. Oavsett om du planerar en weekendresa eller en långvarig resa har Travelite den idealiska resväskan för att tillgodose dina behov.

  Upptäck vårt urval av resväskor från Travelite idag och låt oss vara din pålitliga resepartner på dina äventyr runt om i världen.

  Kabinväskan Cabin från Travelite

  En hel avdelning för sig bör nämnas Travelites serie av lätta kabinväskor kallad Cabin. Denna serie av lätta kabinkoffertar är utformade för att möta de strängaste kraven på handbagagets storlek och viktgränser, och de är perfekta för flygresor där utrymme och vikt är avgörande.

  Med en standardstorlek på 55 X 40 X 20 cm (H X B X D) och en vikt på endast 1,9 kg är Travelite Cabin kabinväskan inte bara lätt, utan också otroligt rymlig. Den smarta användningen av utrymme, där endast platsen för 2 par hjul används, gör den extra effektiv och ger dig möjlighet att packa mer utan att kompromissa med flygbolagens begränsningar.

  Oavsett om du är på affärsresa eller semester kommer Travelite Cabin kabinväskan att vara din pålitliga följeslagare. Med sin lätta vikt, rymliga interiör och hållbara konstruktion är den idealisk för att säkert och organiserat förvara dina viktigaste tillhörigheter under resan.

  Upptäck den perfekta kabinkofferten för dina resor med Travelite Cabin serien idag, och upplev bekvämligheten med att resa lätt och effektivt.

  Ryggsäckarna och shoppingvagnarna Basic från Travelite

  I Travelite Basic serien har Travelite utvecklat flera mycket populära ryggsäckar  och trollies som kombinerar praktisk funktionalitet med stilfull design. Dessa produkter är skapade för att möta behoven hos moderna resenärer som uppskattar både flexibilitet och tillförlitlighet.

  Speciellt en genial trolle-ryggsäck i Travelite Basic-serien sticker ut. Denna väska kan fungera både som ryggsäck och trolley, vilket gör den otroligt mångsidig och praktisk för alla resor. Oavsett om du navigerar genom livliga flygplatser eller utforskar städer till fots, ger denna väska dig möjlighet att anpassa den efter dina specifika behov.

  Denna trolle-ryggsäck är inte bara funktionell, utan också stilfull och modern i sin design. Den är perfekt för att förvara dina väsentliga ägodelar medan du är på språng, och dess hållbara konstruktion säkerställer att den klarar de utmaningar du möter under dina resor.

  Upptäck den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med Travelite Basic ryggsäckar och trollies idag, och gör dig redo att resa med lätthet och bekvämlighet.

  Resväskorna Kick Off med hjul från Travelite

  När det gäller att hitta en stor resväska med hjul kan det vara en utmaning, men Travelite har tagit sig an denna utmaning med deras imponerande serie Kick Off. I denna serie presenterar Travelite sitt förslag på en stor resväska med hjul som rymmer hela 120 liter. Denna rymliga väska är designad för att möta behoven hos moderna resenärer som behöver gott om plats för sina ägodelar under långa resor.

  Förutom den stora resväskan med hjul i serien Kick Off erbjuder Travelite också ett brett utbud av andra populära resväskor och sportväskor i olika storlekar. Oavsett om du behöver en liten väska för en weekendresa eller en stor väska för en längre semester hittar du det i Kick Off-serien.

  Alla produkter i Kick Off-serien är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och stil. De är skapade för att klara de krävande förhållandena under resor och erbjuda maximal komfort och bekvämlighet för resenärer i alla åldrar.

  Upptäck den perfekta resväskan med hjul för dina behov med Kick Off-serien från Travelite idag och gör dig redo att resa med stil och lätthet.

  Travelite - En tradition av utmärkta resväskor, weekendväskor, kabinväskor och ryggsäckar sedan 1949

  Sedan grundandet 1949 har Travelite varit den tyska specialisten på lätt, funktionellt och slitstarkt bagage. Familjen har alltid drivit verksamheten och drivs idag av den tredje generationen av grundande familjen. Travelite resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor är kända och respekterade för sin höga kvalitet och höga innovativa funktionalitet. Travelite resväskor är designade och utvecklade i Tyskland med det typiska tyska fokuset på bästa process och produktkvalitet.

  Travelite resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor tillverkas alltid med det senaste inom material, design och tillverkningsteknik. Varje steg i tillverkningsprocessen övervakas kontinuerligt för att säkerställa de högsta standarderna för material och kvalitet. Travelite lägger också stor vikt vid att upprätthålla höga sociala och etiska standarder.

  Travelites - Historia

  1949 grundade Hamburgs entreprenörer Anna och Gerhard Winkler "Gerhard Winkler + Co - Bag Manufactory", som senare utvecklades till dagens mycket kända Travelite-varumärke. Baserat på utvecklingen av innovativa resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor växte travelite snabbt. I slutet av 1960-talet gick Gisela Nannen (dotter till grundarna) och make Christian Nannen till företaget. Företagets strategi anpassades för att möta de växande och föränderliga marknaderna och mer varierande krav. Produktionen distribuerades över hela Europa, sedan Sydamerika och ändrades så småningom till Asien. 1999 anslöt sig Jan-Oliver till Nannen, nu tredje generationen. År 2006 Mr. Alfred Gruber, försäljningsdirektör, säger som partner. Hittills representerar Travelite en konsekvent personlig stil och engagemang, innovativ flexibilitet och ett oöverträffat fokus på kundernas behov.

  Travelites - mål

  På Travelite anser vi oss som problemlösare och serviceinriktade partners. Denna fokuserade självmedvetenhet används i alla interaktioner, oavsett om det är konsumenter och våra handelspartner.

  Travelite följer en strategi för hållbar tillväxt. Genom en fokuserad utveckling och marknadsorienterad leverans av moderna, prisvärda produkter, strävar vi efter att uppnå en hållbar tillväxt på våra befintliga marknader. Genom att geografiskt utvidgas till nya marknader och genom att utveckla nya resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor i nya segment och därmed nå en ny kundpotential, syftar vi till att växa hållbart på nya marknader.

  Travelites - Mission

  På Travelite strävar vi efter att utveckla, tillverka och leverera necessärer, resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, weekendväskor och midjeväskor för enklare resor och därmed förbättrad rörlighet. Vårt huvudmål är att vara en pålitlig affärspartner i alla interaktioner vars partnerskap representerar verkligt mervärde, baserat på utmärkta produkter, expertkonsult och absolut fokus på kundernas behov.

  Se även vår artikel om: Travelite här