CHATTA MED OSS
Kundservice

  Skinnhandskar för herrar och män

  Vi har snygga läderhandskar, bilhandskar och skinnhandskar för herrar och män från Handskekompagniet. När det är kallt och minusgrader finns det inte något bättre än ett par sköna vinterhandskar i läder med mjukt och varmt foder. Hur hittar man rätt storlek på herrhandskar? I en värld där stil och funktionalitet korsar varandras vägar, står ett klädesplagg ut för den moderna mannen: Läderhandskar. Dessa handskar är inte bara ett uttryck för tidlös klass; de är också den ideala följeslagaren för mannen på språng, särskilt när temperaturerna sjunker. När hösten rullar in med sina blåsiga dagar, eller vintern biter med sin isiga luft, är läderhandskar det perfekta skyddet. 

  Skinnhandskar för herrar: Läs mer nedan

  Handskar för herrar og skinnhandskar

  Läderhandskar för Män – Elegans och Skydd i Ett Paket

  Och låt oss inte glömma de kyliga vårmorgnarna, där dagg ligger tjockt, och bilen känns som en frysbox. Här visar läderhandskarna sitt sanna värde, genom att kombinera värme med stil. För dem som söker det bästa inom handskar för män, är läderhandskar det självklara valet. Kännetecknas av sin hållbarhet och förmåga att stå emot tidens tand, är de särskilt utformade för den moderna gentlemannen.

  Skinnhandskar för herrar som både är varma och eleganta

  Skinnhandskar och läderhandskar för män är inte bara varma att använda utan också eleganta. Herrhandskar är en tidlös accessoar som passar till alla sorters ytterplagg. Ett par stiliga läderhandskar för män eller handskar för män kan skapa en elegant och moderiktig utseende som alltid kommer passa i tiden. Läderhandskar och skinnhandskar för herrar har en tendens att anpassa sig till temperaturväxlingar. Detta gör att de sällan är för varma eller för kalla.

   

  Läder brukar gå ut sig en del efter användning så det är bara bra om de är lite tajta vid köpet.

  Titta gärna närmare på guiden Storleksguide för handskar.

  Skinnhandskar för herrar skapar en välklädd och moderiktig höst och vinter

  Det är en bra idé om dina läderhandskar är lite trånga när de är nya, då kommer de att passa perfekt efter ett tag. Du vet säkert att en bilratt kan bli riktigt kall på vintern och därför är det en bra idé att ha ett par skinnhandskar för herrar liggande i handskfacket – ja, det hör man ju på namnet.

   

  På Regovs hittar du läderhandskar för män från märkena Handskekompagniet och Belsac.

  Skinnhandskar för herrar till dig själv eller någon som du håller av

  Köp dina nya, snygga skinnhandskar för herrar eller läderhandskar herr eller vinterhandskar hos oss på regovs.se redan idag! Ett par herrhandskar är ju också en bra presentidé till någon som du tycker om. Varför inte överraska pappa på farsdag med ett par stiliga läderhandskar för män? Eller överraska maken med eleganta och varma skinnhandskar på födelsedagen? Hos oss hittar du olika herrhandskar i flera storlekar som skulle kunna vara en jättebra present eller julklapp.

  Handskar för herrar och handskar för män med touch

  Du kanske har provat det flera gånger under vintern, det hålls i snön som telefonen ringer och du har handskar på och vill använda din mobiltelefon eller surfplatta. Det kan bara göras med ett par handskar med touch, även kallade touchhandskar. Regovs har ett attraktivt urval av handskar för herrar och män. Köp dina herrtouchhandskar vid Regovs idag.

  Det finns något maskulint och förfinat över att bära läder. Det är inte bara materialets styrka, utan också den klassiska, tidlösa designen som gör läderhandskar till män till ett måste. Vare sig du kör till ett viktigt möte, tar en kvällspromenad i staden, eller bara förbereder dig för en tur i en kall bil, säkerställer läderhandskarna att du gör det med stil.

  Lädrets naturliga robusthet säkerställer att handskarna inte bara varar säsong efter säsong, men också behåller sin form och anpassar sig till dina händer unika kontur. Det handlar inte bara om att skydda mot kylan. Bra handskar för män bör också reflektera bärarens personlighet, och läderhandskar erbjuder en perfekt balans mellan praktisk design och elegant framtoning.

  Så nästa gång hösten eller vintern knackar på dörren, och du söker en kombination av stil, styrka och funktionalitet, kom ihåg de pålitliga läderhandskarna. De är mer än bara ett tillbehör; de är ett bevis på god smak och förberedelse.