CHATTA MED OSS
Kundservice

  Här hittar du vårt fina utbud av snygga Belsac plånböcker och Belsac väskor från det kända märket Belsac. Om du letar efter ett märke där du alltid kan vara säker på att få förstklassig kvalitet och design, ska du titta närmare på Belsac.

  Belsacs kollektioner är alltid väldesignade och genomarbetade och det finns alltid någonting för alla smaker i Belsac-katalogen. Just nu kan vi bland annat erbjuda läckra ryggsäckar, axelväskor, nyckelfodral, damplånböcker, klassiska Belsac vikbara plånböcker, väskor och mycket annat från Belsac. Du hittar hela utbudet med eleganta produkter här ovan.

  Belsac är även skinnhandskar

  Klassiska och stilfulla skinnhandskar för dam och skinnhandskar för män är ett fast inslag i Belsacs kollektioner.

  class="flex flex-col pb-9 text-sm">

  Upptäck elegans och funktionalitet med Belsacs urval av skinnhandskar, en oumbärlig del av varje mode medveten garderob. Vår kollektion av skinnhandskar är designad för att lägga till en touch av förfining till varje klädsel, oavsett om det är för damer eller herrar. Med fokus på både stil och komfort och kvalitet är Belsac skinnhandskar skapade med omsorg och hantverksskicklighet.

  Belsacs skinnhandskar för damer är tidlösa och sofistikerade, perfekta för att komplettera vilken look som helst med deras klassiska design och lyxiga känsla. Medan Belsacs skinnhandskar för herrar kombinerar stil och funktionalitet och erbjuder både elegans och skydd mot elementen.

  Oavsett om du letar efter ett par eleganta handskar för en formell tillställning eller ett praktiskt val för vardagsbruk, kommer det fina urvalet av skinnhandskar från Belsac att uppfylla dina behov. Låt vår hantverksskicklighet och dedikation till kvalitet förvandla din klädsel med vårt urval av skinnhandskar som sticker ut för sin enastående design och överlägsna material.

  Belsac sedan 1971

  Belsac grundades 1971 av den 21-åriga entreprenören Poul Hansen.

  Idag drivs Belsac av direktör Camilla Dalager, som är utbildad Design Manager från IBA i Kolding och dessutom specialist inom väskkonstruktion från ARS ARPEL i Milano.

  Camillas designidéer kombinerar hennes stora kärlek till den nordiska designtraditionen med förmågan att upptäcka de viktigaste trenderna. Passionen är alltid att skapa väskor som utstrålar modernitet och exklusivitet.

  Varifrån härstammar namnet Belsac?

  Namnet Belsac kommer från det franska "la Belle Sac", vilket betyder den vackra väskan, och det råder ingen tvekan om att namnet Belsac understryker den unika kombinationen av fransk elegans, italienskt hantverk och danskt design när det är som bäst.

  Plånböcker, damplånböcker och herrplånböcker från Belsac

  En av de stora artiklarna på Belsac är det stora och vackra urvalet av plånböcker, dam- och herrplånböcker. Den mest populära plånboken för män är serien med den röda och grå randen på framsidan av plånboken. Den mest populära damplånboken har den klassiska Belsac-designen över sig.

  Upptäck ett brett utbud av stilfulla och funktionella plånböcker hos Belsac, där kvalitet möter estetik för både damer och herrar. Vårt sortiment av plånböcker är en essentiell del av vår kollektion och presenterar en imponerande mångfald av designer och funktioner.

  För männen är våra plånböcker ett uttryck för både stil och substans. Den ikoniska serien med den karakteristiska röda och gråa ränderna på framsidan av plånboken är bland våra mest populära val. Dessa plånböcker kombinerar en sofistikerad look med praktisk förvaring, perfekt anpassad för den moderna mannen på språng.

  För damerna omfamnar våra plånböcker den klassiska Belsac-designen med elegans och finess. Från minimalistiska till mer detaljerade designer erbjuder våra damplånböcker en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Oavsett om det är en kväll ute på stan eller en hektisk dag på kontoret kommer våra damplånböcker att lägga till den perfekta touchen av glamour till varje tillfälle.

  Våra plånböcker är inte bara ett uttryck för stil, utan också ett uttryck för vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet. Med noggrant utvalda material och noggrann hantverk är våra plånböcker skapade för att stå tidens prövningar och vara en pålitlig följeslagare genom livets många äventyr.

  Utforska vårt imponerande sortiment av plånböcker från Belsac och hitta den perfekta accessoaren för att fullända din stil med både elegans och funktionalitet.

  Belsac ryggsäckar för skola och arbete

  Du hittar också en riktigt bra ryggsäck för skolan från Belsac med möjlighet till expansion, så att den kan expandera vid behov. Det finns också ett stort urval av de klassiska ryggsäckarna i skinn och läder.

  Härlig Belsac crossbody och crossover

  Utforska Belsacs ikoniska stil med stilnummer 13401, som representerar det ultimata inom crossbody-väskor. Denna klassiska och sofistikerade crossbody-väska är känd för sin eleganta och tidlösa design som lägger till en touch av lyx till varje tillfälle. Med sin långa och lätt platta form är denna crossover / crossbody väska perfekt lämpad för festliga evenemang där den adderar en touch av glamour till din outfit.

  Vår stil 13401 är skapad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Oavsett om du är på väg till en elegant kvällsutflykt eller en speciell händelse kommer denna crossbody-väska att vara din pålitliga följeslagare som kan rymma dina nödvändigheter med lätthet och stil.

  Skaffa denna ikoniska crossbody-väska från Belsac och upplev den ultimata kombinationen av elegans och användbarhet. Förbered dig på att sticka ut från mängden med denna tidlösa accessoar som kommer att lägga till en aura av förfining till varje outfit.

  Belsac axelväskor i läder och skinn

  Belsac skinn och läder axelväskor är också en av de viktigaste artiklarna. Från de vanliga mjuka och väl utformade axelväskorna till de mer exklusiva damväskor som Donna shopper och Caprice axelväska. Köp dina Belsac läderväskor, plånböcker, damplånbok, herrplånbok och ryggsäckar hos Regovs idag - det är exklusiva väskor och plånböcker av hög kvalitet.

  Utforska vårt imponerande utbud av axelväskor i läder och skinn från Belsac, som representerar det ultimata inom stil och funktionalitet. Från de klassiska och mångsidiga axelväskorna till de mer sofistikerade och exklusiva dam- och herrväskorna som Donna Shopper och Caprice Skuldertaske, har vi något för alla smaker och tillfällen.

  Våra axelväskor är noggrant designade med fokus på både estetik och praktisk användning. Oavsett om du letar efter ett elegant tillskott till din dagliga klädsel eller en sofistikerad lösning för arbetsdagar och resor, kommer vårt sortiment av Belsac-axelväskor att tillgodose dina behov med stil och lätthet.

  Upplev det subtila hantverket och den utsökta kvaliteten hos våra läderväskor, plånböcker och ryggsäckar, som speglar Belsacs engagemang för att leverera produkter av högsta standard. Missa inte chansen att skaffa dig en av våra exklusiva väskor eller plånböcker av förstklassig kvalitet. Köp dina Belsac-läderväskor, plånböcker, damplånböcker, herrplånböcker och ryggsäckar hos Regovs idag och lyft din stil med en tidlös accessoar som kommer att bestå.

  Belsac är exklusiva läderväskor.

  Det gigantiska sortimentet inkluderar weekendväskor, ryggsäckar, plånböcker och handskar i ett brett utbud av vackra och vackra kvaliteter. De flesta Belsacs damväskor och handväskor är tillverkade av italiensk kalvskinn, som kontrolleras i Danmark innan produktionen startar.