CHATTA MED OSS

  Här hittar du vårt fina utbud av snygga Belsac plånböcker och Belsac väskor från det kända märket Belsac. Om du letar efter ett märke där du alltid kan vara säker på att få förstklassig kvalitet och design, ska du titta närmare på Belsac.

  Belsacs kollektioner är alltid väldesignade och genomarbetade och det finns alltid någonting för alla smaker i Belsac-katalogen. Just nu kan vi bland annat erbjuda läckra ryggsäckar, axelväskor, nyckelfodral, damplånböcker, klassiska Belsac vikbara plånböcker, väskor och mycket annat från Belsac. Du hittar hela utbudet med eleganta produkter här ovan.

  Belsac är ...

  även skinnhandskar

  Klassiska och stilfulla skinnhandskar för dam och skinnhandskar för män är ett fast inslag i Belsacs kollektioner.


  Belsac grundades 1971 av den unga, blott 21 år gamla entreprenören Poul Hansen.

  Var kommer namnet Belsac från?
  Namnet Belsac kommer från det franska uttrycket ”la belle sac” som betyder ”den vackra väskan”. Namnet Belsac är tveklöst mycket passande för denna unika kombinationen av fransk elegans, italienskt hantverk och dansk design när den är som bäst.

  Plånböcker, damplånböcker och herrplånböcker från Belsac

  En av de stora artiklarna på Belsac är det stora och vackra urvalet av plånböcker, dam- och herrplånböcker. Den mest populära plånboken för män är serien med den röda och grå randen på framsidan av plånboken. Den mest populära damplånboken har den klassiska Belsac-designen över sig.

  Belsac ryggsäckar för skola och arbete

  Du hittar också en riktigt bra ryggsäck för skolan från Belsac med möjlighet till expansion, så att den kan expandera vid behov. Det finns också ett stort urval av de klassiska ryggsäckarna i skinn och läder.

  Härlig Belsac crossbody och crossover

  13401-stilnumret är förmodligen det mest kända av Belsacs crossbody's. Det är den klassiska avlånga och lätt platta crossover / crossbody som är mycket lämplig för alla festliga tillfällen.

  Belsac axelväskor i läder och skinn

  Belsac skinn och läder axelväskor är också en av de viktigaste artiklarna. Från de vanliga mjuka och väl utformade axelväskorna till de mer exklusiva damväskor som Donna shopper och Caprice axelväska. Köp dina Belsac läderväskor, plånböcker, damplånbok, herrplånbok och ryggsäckar hos Regovs idag - det är exklusiva väskor och plånböcker av hög kvalitet.

  Belsac sedan 1971

  Belsac grundades 1971 av den 21 år gamla företagaren Poul Hansen. Idag drivs Belsac av Director Camilla Dalager, som är en designchef från IBA i Kolding och även en specialist på väskekonstruktion från ARS ARPEL i Milano.

  Camillas designidéer kombinerar hennes stora kärlek till den nordiska designtraditionen med färdigheterna för att upptäcka tidens viktigaste trender. Passionen är alltid att skapa väskor som utstrålar modernitet och exklusivitet.

  Belsac är exklusiva läderväskor.

  Det gigantiska sortimentet inkluderar weekendväskor, ryggsäckar, plånböcker och handskar i ett brett utbud av vackra och vackra kvaliteter. De flesta Belsacs damväskor och handväskor är tillverkade av italiensk kalvskinn, som kontrolleras i Danmark innan produktionen startar.

  Namnet Belsac kommer från det franska Belle Sac, vilket betyder vacker påse. Belsac är den exklusiva kombinationen av fransk elegans, kvaliteten på italiensk hantverk och dansk design ..

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no