CHATTA MED OSS
Kundservice

  Hos oss på Regovs.se hittar du det mesta du behöver inom outdoor tillbehör. Handla allt från liggunderlag till termosar till toalettpåsar. Vi erbjuder snabb leverans och ett stort urval av outdoor tillbehör för att ditt friluftsliv ska bli optimalt.

  Outdoor tillbehör för att skapa ett optimalt friluftsliv

  Ute i naturen kan det behövas alla möjliga outdoor tillbehör och utrustning, oavsett om det är en längre tältning eller om det är en vandring under dagen. Med hjälp av liggunderlag och ergonomiska uppblåsbara kuddar kan du sova skönt under natten eller vila en stund ute i naturen. Varför inte ta med en hängmatta och slappna av med en bra bok och vacker utsikt?

  Outdoor tillbehör: Läs mer nedan

  outdoor tillbehör

  Outdoor tillbehör i hög kvalitet från kända märken

  När man är ute i naturen är det viktigt att både utrustning och tillbehör håller och klarar alla typer av väder. Vi erbjuder därför högkvalitativa outdoor tillbehör från kända märken för att klara friluftslivet. Kylväskan från Stanley kan du packa full av drycker och mat för att njuta av naturen en längre tid. Ett annat outdoor tillbehör som är viktigt vid längre stunder i naturen är toalettpåsen. I den kan du fylla flera små flaskor med hygienprodukter som tvål och tandkräm för att hålla dig fräsch.


  På Regovs.se hittar du outdoor tillbehör av märkena: Stanley, Pacsafe, JR Gear, Sea to summit och Ticket to the moon.

  Outdoor tillbehör är en utmärkt present till naturälskaren

  Outdoor tillbehör är också en perfekt present eller julklapp till naturälskaren! Överraska med en kvalitativ kylväska, en avslappnande hängmatta eller en säker och vattenavvisande ryggsäck. Att sova under stjärnorna eller vandra i bergen kan vara en romantisk dejt eller en mysig upplevelse med någon du tycker om.

  Här hittar du vårt utbud av termosar.
  Här hittar du vårt utbud av sovsäckar och lakanpåsar.
  Här hittar du vårt utbud av tält.
  Här hittar du vårt utbud av resehanddukar.