CHATTA MED OSS
Kundservice

  Uppblåsbar resekudde: T. S. Lätt Uppblåsbar Resekudde / Nackkudde

  Uppblåsbar resekudde: T. S. Lätt Uppblåsbar Resekudde / Nackkudde


  •  79,00 kr

  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: TS48
  check Antal i eget lager: 7


  Uppblåsbar resekudde: Effektiv vid resor

  Med dimensionerna 28 X 42 cm och en vikt på endast 69 gram, är denna uppblåsbara resekudde från T. S. ett måste för den frekventa resenären. Denna lätta och uppblåsbara resekudde är designad för att ge optimalt stöd åt huvud och nacke, vilket gör det möjligt att sova bekvämt under resan. Tillverkad av hållbart nylonmaterial, är kudden både mjuk mot huden och robust nog att tåla de påfrestningar som resor ofta innebär. Dess kompakta design gör att den enkelt får plats i ditt bagage när den inte är uppblåst, och enkel att fylla med luft när det är dags att vila. Det är just dessa egenskaper som gör T. S. uppblåsbara resekudde till en oumbärlig följeslagare på långa flyg, bil eller tågresor.

  • Färg: Grå
  • Material: Nylon
  • Mått: 28 X 42 cm
  • Vikt: 69 gram
  • Uppblåsbar
  • Design: Travelsafe

  Uppblåsbar resekudde: Specifikationer och design

  Resekudden kommer i en neutral grå färg som passar de flesta resenärers smak och stil. Med en uppblåsbar design är denna kudde mycket anpassningsbar till din personliga komfortnivå. Du kan enkelt justera mängden luft för att hitta den rätta fastheten som passar just dig. Det robusta nylonmaterialet är inte bara slitstarkt utan också enkelt att rengöra efter användning. En annan fördel med denna uppblåsbara resekudde är att den är mycket lätt att förvara. När luften är utsläppt blir den extremt platt och tar minimalt med utrymme, vilket gör den till ett praktiskt val för resenärer med begränsat bagageutrymme.

  Uppblåsbar resekudde: Varumärket Travelsafe

  Designad av Travelsafe, ett varumärke känt för sina innovativa reseaccessoarer, fortsätter denna uppblåsbara resekudde att hålla hög standard som förväntas av märket. Travelsafe har en lång historia av att skapa pålitliga, funktionella och stiliga reseprodukter som gör din resa mer bekväm och problemfri. Med en filosofi som fokuserar på att föra samman funktionalitet och design, erbjuder Travelsafe en rad produkter som är utformade för att tillgodose resenärers behov, och denna uppblåsbara resekudde är inget undantag.

  Uppblåsbar resekudde: Lätthet och komfort på resande fot

  Det finns inget värre än att försöka få lite sömn på en lång resa och inte kunna hitta en bekväm position. Med T. S. uppblåsbara resekudde kan du nu hitta den komfort du behöver för att vila ordentligt. Kuddens uppblåsbara design gör det möjligt att anpassa stödet efter dina behov, och när du är klar är det bara att släppa ut luften och packa ner den igen. Detta är en reseaccessoar som verkligen förstår vikten av komfort på resande fot.

  Uppblåsbar resekudde: Ett smart köp för smarta resenärer

  Investera i din komfort på resan genom att välja T. S. uppblåsbara resekudde. Med dess kompakta design, lätta vikt och förmåga att ge stöd där det behövs, är detta en klok investering för varje resenär. Dessutom, med den tillförlitliga kvaliteten som Travelsafe erbjuder, kan du vara säker på att din kudde kommer att vara en trogen följeslagare på många resor framöver. För den som ofta är på resande fot och vill ha en bekväm och praktisk lösning för att kunna vila under resan, är T. S. uppblåsbara resekudde det självklara valet.

  För den som söker fler smarta reseaccessoarer, kolla in dessa Fabrizio Svart Kabinväska, eller varför inte denna Stetson Trucker Keps för att hålla solen borta från ögonen under dina äventyr. För de som behöver ännu mer utrymme för förvaring på resan, är Travelite Basics Röd Kabinryggsäck ett utmärkt alternativ.