CHATTA MED OSS

  Högkvalitativa ryggsäckar och ryggsäck för arbete, skola, resor och vandring

  Vi har snygga ryggsäckar i hög kvalitet för många olika ändamål. Hos oss hittar du ryggsäckar från Boxer, Axelsen & Son, Travelite, The Monte, Corium och inte minst Reisenthel som också har en version av en affärsmodell med i vårt stora sortiment. En bra ryggsäck är mycket praktisk att ha med på vandringsturen när du ska gå mycket. Den kan antingen användas för proviant, för utflykten eller som skolväska ryggsäckNär det kommer till resor är den rätta ryggsäcken inte bara en bekvämlighet, utan ett måste. Oavsett om du är på en längre utlandsresa, planerar en weekendresa eller bara tar en kort bussresa genom staden, kan en bra ryggsäck göra hela skillnaden. Studenter känner också till värdet av en robust ryggsäck när böcker, laptops och skolmaterial ska transporteras från klass till klass. För dem som pendlar till jobbet kan ryggsäckar vara ett mer ergonomiskt alternativ till traditionella väskor. En daypack som är lätt och rymlig är särskilt praktisk för dem som bara behöver bära dagens nödvändigheter.

  Ryggsäckar: Läs mer nedan

  Ryggsäckar och ryggsäck

  Ryggsäck och ryggsäckar med extra plats för datorn

  Flera av modellerna har plats för en dator, vilket verkligen kan behövas nu för tiden. Hitta och köp din nya kvalitetsryggsäck hos Regovs redan idag! Vi har säkert en modell som passar just dina specifika behov.

  Ryggsäck och ryggsäckar i flera storlekar och former

  De snygga ryggsäckarna finns i många storlekar och former. Ryggsäckarna kan användas som skolväska till dig själv eller barnen. Förutom att du kan använda dem som skolväska, kan du också använda dem som datorväska. Väskorna kan inte bara användas till skolan utan också när du ska ut och vandra i naturen. De flesta väskorna är rymliga och har plats för det mesta. Hos oss ​​har vi inte bara stora väskor, vi har också små ryggsäckar för dig som inte bär runt på så mycket. De små ryggsäckarna tar inte så mycket plats men de har stora fack inuti med plats för allt du kan behöva ha med dig. Ryggsäckarna finns i fyrkantig, avlång och triangulär form.

  Ryggsäck och ryggsäckar i regnbågens alla färger

  Ryggsäckarna finns i alla regnbågens färger – och fler därtill! De kan fås i standardfärgen svart, men ibland kan man bli lite trött på en svart ryggsäck. Därför har vi fler färger på hyllan som du kan välja mellan. Vi har färgerna blå, röd, orange, grå och många andra. Om du vill ha en ryggsäck med två eller fler färger, så har vi det också. Du kan få prickiga och randiga och även andra typer av färgkombinationer.

  Ryggsäck och ryggsäckar och tillbehör

  Ryggsäcken är en väska som kan bäras på ryggen och höften med axelband och eventuellt ett höftband. Ryggsäckar ger en mycket bra viktfördelning. Du skonar ryggen och har båda händerna fria.

  På Regovs.se har vi ryggsäckar i flera olika storlekar och material, som läder och nylon, beroende på vad ryggsäcken ska användas till.

  Mindre ryggsäckar i nylon används ofta som skolväskor eller som ryggsäckar för dagsutflykter eller vandring. Nylonryggsäckar är också bra till cykling.

  För resor används Pascafe-typerna som har insydda stålwirar som motverkar att de kan skäras sönder och som även har en RFID-skyddad ficka för skydd mot identitetsstöld. De är också riktigt bra som IT-väskor.

  På vandringar använder man ryggsäckar som fungerar som ett uppfällbart hem.

  De snygga ryggsäckarna i läder används av bland annat affärsmän för att bära datorer och annan kontorsutrustning. Men de lämpar sig väl för allsidig användning och är mycket fina att titta på – dessutom blir de bara finare med åren när de får patina. Om man köper en sådan har man en ryggsäck för livet!

  De små läderryggsäckarna används vanligtvis som damväskor av kvinnor som föredrar att ha händerna fria när de är på språng.

  Ryggsäckarnas bärsystem utvecklas genom vetenskapliga studier och tester av anatomi, viktfördelning och bärkomfort.

  De allra flesta ryggsäckarna är ergonomiskt och anatomiskt utformade, vilket innebär att bärbältena är inbyggda i själva ryggpartiet med olika polstringar.

  De flesta ryggsäckarna justeras med axelremmarna efter ryggens längd. Barnryggsäckar är anpassade för barn och är inte små vuxenryggsäckar. Dammodellerna är oftast något kortare i ryggen än modellerna för män. De är också anpassade efter den kvinnliga anatomin med smalare axlar och kortare rygg.

  Ryggsäck och ryggsäckar för vandring

  En tvådagars vandring kräver en ryggsäck på minst 50 l. En tumregel säger att en ryggsäck max. får väga ¼ av hela bagaget och att man bara får bära ⅓ av bärarens egen vikt om man inte är vältränad. Man ska bära vikten så att man fördelar den mest på höfter, ben och fötter så att ryggen inte blir överbelastad. När ryggsäcken är rätt justerad ligger 60–70 % av vikten på höfterna.

  Ryggsäck och ryggsäckar: Material och märken

  Alla ryggsäckar från Regovs.se är av hög kvalitet och tillverkade av solida och lätta polyestrar och nylonprodukter. De kan alla torkas av med en fuktig trasa.

  Läderryggsäckarna är tillverkade av bästa kalvskinn och flera av ryggsäckarna är av hållbart vegetabiliskt garvat kalvskinn.

  Ryggsäck och ryggsäckar hos Regovs.se har följande märken:

  Ryggsäckar i läder: Belsac, Pia Ries, The Monte och Treats.

  Ryggsäckar i nylonmaterial: Sea to Summit, Boxer, Pacsafe, Reisenthel och Travelite.

  Ny ryggsäck för skolan eller gymnasiet

  Det finns inget bättre än en bra ryggsäck för skolan eller en praktisk ryggsäck för gymnasiet. Det bör helst finnas plats för både böcker, mappar, dator eller surfplatta. En ryggsäck som kan expandera och därmed ha extra utrymme är en särskilt lämplig ryggsäck för skolan eller gymnasiet. Vi kan rekommendera expansionsryggsäckar från Belsac eller expansionsryggsäck från Boxer allt i bra kvalitet och till ett bra pris. Om du saknar en trevlig första ryggsäck för skolor / barn, kan Regovs starkt rekommendera Reisenthel-ryggsäckar, som har en bekväm bröstrem, vadderade axelremmar och utrustade med bakåtvända reflektorer. Regovs har också ett stort urval av Reisenthels allrounder-ryggsäck. Och om du vill ha en skinnryggsäck eller läderryggsäck för skolan, rekommenderar vi ryggsäckarna från Corium, Belsac och The Monte.

  Res världen över med en god ryggsäck

  Om du reser med tåg, buss, bil eller flyg är det alltid mycket bekvämt att ha en ryggsäck. I tåget är det lätt att ha ryggsäcken på ryggen som en extra väska. Med buss och bil är det bra att kunna ta med en ryggsäck som innehåller lite kläder, vatten och förfriskningar, så att du kan ta med dig din ryggsäck på en attraktion och på små promenader vid hållplatser. För flyget har Regovs en populär Travelite liten ryggsäck som kan användas som nr 2 kabinväska på bara 35 X 20 X 20 cm.

  Ta med en bra ryggsäck för din skidsemester och skidåkning 

  Om du är på väg till Alperna, Norge eller någon annanstans på en skidsemester, rekommenderar vi en bra dagstur ryggsäck med bröstband från Travelite. i seriens grunder. Det är helt fantastiskt, för alla som har åkt skidor tidigare, att ha en ryggsäck med sig i sluttningarna med lite kex, frukt, varm choklad, te eller kaffe. Det låter dig också bära ett par torra strumpor och vantar. För skidåkning rekommenderar Regovs en ryggsäck med väl vadderade axelremmar och med bröstband.

  Njut av utflykten med en ny ryggsäck för bussturer och vandring

  Utflykter är en trevlig sak. Det kan vara att du är ute med skolan, jobbet eller familjen. En bra utflykt inkluderar också en ryggsäck fullpakad med lunchpaket, kläder, pengar, telefon, ett spelkort, ett paraply och en regnrock. Med en välpackad ryggsäck är du redo för en dagsutflykt med vänner i bussen eller på vandring. En bra ryggsäck från Travelite, Reisenthel eller Pacsafe med stoppning på rygg och axelband och en bröstrem rekommenderas för vandring och mer.

  En bra säker ryggsäck från Pacsafe

  Om du letar efter en säkrare och bekväm ryggsäck som är svår att stjäla och stjäla från är det definitivt en ryggsäck från pacsafe du behöver, det vill säga RFID-säkra fack, ståltråd i remmar och sys i tyget som den inte kan skäras och skärs i. De har ofta en bröstrem och supergod polstring. Regovs kan starkt rekommendera en ryggsäck från Pacsafe.

  Låt ryggsäckar sitta bra på ryggen

  Som du har noterat finns det många olika ryggsäckar för många olika ändamål som du kan köpa från oss.

  Det är viktigt att du väljer en ryggsäck, skolväska eller vandringsryggsäck som passar stilen för den person du är, men det är minst lika viktigt att du ser till att hitta lämplig ryggsäck av ovanstående typ eller någon annan typ som sitter bra på din rygg.

  Våra kroppar är väldigt olika, så ryggsäcken som passar perfekt på en person kan sitta mindre lyckligt på nästa.

  Och du behöver inte oroa dig för även de små sakerna som ska störa dig med en ryggsäck på dig, för de små problemen kan sluta orsaka bestående defekter på din kropp.

  Så när du väl har köpt en ryggsäck från oss på Regovs är det angeläget att du försöker testa kassan eller ryggsäcken och se hur det känns att bära.

  Även om du kanske tycker att ryggsäcken inte passar bra, kan många ryggsäckar och påsar i vårt urval justeras så att de passar din kropp bättre.

  Därför kan det vara ett bra tips att gå väskan lite mer så att den slutar passa bättre i kroppen.

  Var noga med att bara bära en ryggsäck över ena axeln om den är avsedd att hängas över båda axlarna, och lägg inte saker i ryggsäcken som kan förorena den utan att se till att du har packat den. Allt bra och säkert in.

  Ryggsäck och ryggsäckar: Den ultimata följeslagaren i vardagen och äventyret

  I en värld där rörlighet och mångsidighet är nyckelord har ryggsäckar blivit en integrerad del av vårt dagliga liv. Från studenter som bär böcker till skolan till vandrare som utforskar naturens underverk och stadsmänniskor som söker praktisk förvaring på språng; en ryggsäck är mer än bara en väska - den är en förlängning av oss själva.

  Ryggväskans historia

  Ryggsäcken, som vi känner den idag, har rötter som går flera tusen år tillbaka. Primitiva ryggsäckar bestod ofta av djurskinn eller enkla tyger som var fästa vid en stav. Dessa tidiga konstruktioner handlade mer om att bära större bördor över längre avstånd än om komfort. Men med teknologins framsteg och designinnovationer är dagens ryggsäckar både bekväma och funktionella.

  Varför välja en ryggsäck?

  Funktionalitet: Ryggsäckar är utformade för att fördela vikten jämnt över axlar och rygg, vilket minskar belastningen och möjliggör att man kan bära tyngre föremål över längre avstånd.

  Förvaring: Med flera fack och fickor möjliggör moderna ryggsäckar organiserad förvaring. Oavsett om du behöver en ficka för din laptop, en hållare för en vattenflaska eller små fickor för nycklar och plånbok, kan en ryggsäck uppfylla alla dessa behov.

  Mångsidighet: Oavsett om du går i skolan, arbetar, vandrar, reser eller helt enkelt tar en dagsutflykt till staden finns det en ryggsäck som är speciellt utformad för det ändamålet.

  Välj rätt ryggsäck för dina behov

  Att hitta rätt ryggsäck kan verka överväldigande med så många alternativ på marknaden. Här är några tips som kan hjälpa dig att välja rätt:

  1. Syfte: Först och främst bör du avgöra vad du primärt kommer att använda din ryggsäck till. En vandringsryggsäck skiljer sig mycket från en skolväska eller en pendelryggsäck.

  2. Storlek: Beroende på ditt behov bör du överväga ryggsäckens volym. Detta mäts vanligtvis i liter. Till exempel kommer en kort dagsutflykt att kräva en mindre ryggsäck än en veckolång resa.

  3. Material: Välj ett hållbart material som passar ditt ändamål. Vattenavvisande material som nylon och polyester är bra för utomhusaktiviteter.

  4. Komfort: Se till att ryggsäcken har vadderade axelremmar och för vandringsryggsäckar, en höftrem för att fördela vikten.

  Slutsats

  En ryggsäck är mer än bara en praktisk föremål; den är en pålitlig reskamrat, en skyddare av dina värdefulla ägodelar och ett uttrycksmedel. Med rätt ryggsäck kan du enkelt kombinera funktionalitet med stil. I en digital tidsålder där SEO (Sökmotoroptimering) är kung, kom ihåg att "ryggsäck" är mer än ett sökord - det är en livsstil. Så oavsett om du är student, äventyrare eller en upptagen professionell är en ryggsäck din ultimata följeslagare.

  Är det något mer du behöver för din resa? Kolla in våra fantastiska resetillbehör. Vi har även ett stort urval av ryggsäckar i läder.