CHATTA MED OSS
Kundservice

  Pia Ries Pianta Tropical Läder Ryggsäck med fin detalj 9 L - RFID-safe

  Populär
  Pia Ries Pianta Tropical Läder Ryggsäck med fin detalj 9 L - RFID-safe


  •  2.439,00 kr

  Färger:
  • Pia Ries Pianta Tropical Läder Ryggsäck med fin detalj 9 L - RFID-safe
  • Pia Ries Pianta Svart Ryggsäck - 9 L
  • Pia Ries Pianta Cognac Ryggsäck - 9 L
                   Antal:

  Varunummer: 6010 tropical
  check Antal i eget lager: 4


  Vacker läder ryggsäck / axelväska - Pia Ries Pianta Tropical med fina detaljer


  Vill du ha en kvalitetsläderväska i klassisk design, som dessutom är helt unik i sina färgkombinationer? Då är denna väska precis vad du letar efter. Denna ryggsäck har även en rolig detalj på toppen/på ryggen. Den kan användas både som axelväska och ryggsäck.

  Utvändigt

  • Färg: Svart m Tropical färger
  • Mått: 35 X 30 X 13 cm (H X B X D)
  • Justerbara remmar: 72 - 91 cm
  • Rolig detalj/specialeffekt: dragkedja-remmen dras upp, snäpplåset öppnas och du kan komma åt innehållet i väskan
  • Snäpplås

  Invändigt

  • Färg: Ljus blå
  • Volym: 9 L
  • 2 store fack
  • 1 dragkedja i mitten (separera de två stora facken)
  • 1 ficka med dragkedja på sidan
  • 1 RFID-säker mobilficka

  Mer information 

  • Vikt: 700 g
  • Material: Kalvskinn
  • Märke: Pia Ries

  Upplev Tropisk Lyx med Pia Ries Piantas Tropical läder ryggsäckar och skinnaxelväskor

  Pia Ries Pianta är inte bara ett varumärke; det är en estetisk resa in i världen av lyxaccessoarer. Med en unik kombination av god design, funktionalitet och en förpliktelse till kvalitet har Pia Ries Pianta tagit modevärlden med storm som det föredragna valet för dem som söker mer än bara en läder ryggsäck / väska - de söker en upplevelse. I detta inlägg kommer vi att utforska den förtrollande världen av Pia Ries Piantas läder ryggsäckar och läder axelväskor, med fokus på det tropiska temat, funktionaliteten, god design och kvaliteten som definierar detta exklusiva varumärke.

  Tropical läder ryggsäck och läder väska från Pia Ries: En oas av färger och mönster

  Pia Ries Piantas tropiska läderväskkollektion är en manifestation av naturens skönhet och färger. Varje väska är som en konstverk som transporterar dig till avlägsna, tropiska paradis. Med mönster inspirerade av naturens mångfald och färger är dessa väskor inte bara accessoarer, utan en resa in i en värld av elegans och stil. Oavsett om det är det djupa, lugnande blåa från havet eller de livliga färgerna från tropiska blommor, lyckas Pia Ries Pianta fånga essensen av tropisk lyx i varje väska.

  Funktionalitet som gör livet lättare

  En läder ryggsäck eller läder axelväska från Pia Ries Pianta är inte bara en modemarkering; det är en investering i praktisk lyx. Funktionalitet är en nyckelkomponent i designfilosofin bakom dessa läder ryggsäckar och läder väskor. Varje väska är noggrant konstruerad med tanke på den moderna livsstilen, och det återspeglas i de smarta fickorna, rymliga interiörerna och välplacerade detaljerna. Oavsett om du är på språng och behöver snabb åtkomst till dina ägodelar eller behöver plats för en bärbar dator, kommer Pia Ries Piantas läderväskor att matcha dina behov utan att kompromissa med stilen.

  God design som varar

  Pia Ries Pianta har förstått konsten av tidlös design. Deras läder ryggsäckar och läder axelväskor är inte bundna av kortvariga trender; de är skapade med en vision om att vara relevanta och eleganta år efter år. Material av hög kvalitet och uppmärksamhet på detaljer karakteriserar Pia Ries Piantas signaturstil. Dessa väskor är inte bara en modemarkering; de är en förklaring av personlig stil och förfining.

  Kvalitets läder ryggsäck som känns och syns

  När man investerar i en skinnväska är kvalitet avgörande. Pia Ries Pianta förstår denna vikt och kompromissar inte med kvaliteten på sina produkter. Varje bit läder väljs noggrant ut och behandlas för att säkerställa hållbarhet och en känsla av lyx. Det är inte bara en läder ryggsäck eller läder väska; det är en investering i ett stycke hantverk som kommer att behålla sin skönhet intakt år efter år.

  Upptäck Pia Ries Piantas värld av Tropisk Elegans i hennes Tropical läder ryggsäckar och läder axelväskor

  Pia Ries Piantas Tropical läder ryggsäck och läder axelväska är inte bara accessoarer; de är en inbjudan att uppleva tropisk elegans i din vardag. Med fokus på funktionalitet, god design och kvalitet lyckas Pia Ries Pianta skapa väskor som inte bara uppfyller dina behov utan också förbättrar din stil. Steg in i en värld av tropisk lyx och låt Pia Ries Pianta vara din guide på en stilsäker resa. Upptäck skillnaden med en skinnväska som inte bara är en accessoar, utan en upplevelse i sig själv.