CHATTA MED OSS
Kundservice

  Nyckelringar och nyckelskåp för hem och företag

  Det är oerhört viktigt att du håller reda på dina nycklar, då kan nyckelringar eller ett nyckelskåp hjälpa dig. Det är de som tillåter dig att komma in på jobbet, stugan, hemma eller någon annanstans. Därför är det en bra idé att ha en nyckelring eller nyckelskåp för att hänga dina nycklar. Se de många olika nyckelringar och nyckelskapa från Zeller Present och OrbitkeyI en värld där små detaljer gör stor skillnad förtjänar våra nycklar en förvaringslösning som inte bara är praktisk utan även stilfull. Nycklar är trots allt inte bara verktyg; de representerar tillgången till våra hem, bilar och många andra viktiga delar av vårt liv. För många reflekterar valet av nyckelring, nyckelskåp eller nyckelpung deras personliga stil. Med dessa märken, som erbjuder så mycket inom design och kvalitet, har du möjlighet att göra ett uttalande med dina val.

  Nyckelringar och nyckelskåp: Läs mer nedan

  Nyckelringar och nyckelskap

  Nyckelringar och nyckelskåp i olika material

  Håller du på och gör om i hallen? Eller är du bara trött på att se nycklar ligga överallt? I stället för att nycklarna ligger på alla möjliga märkliga platser runt om i hemmet (och man kommer aldrig ihåg var) kan du hänga dem i ett nyckelskåp i trä eller annat material. Nyckelskåpet håller ordning på dina nycklar så att du alltid kommer ihåg var de är. Skåpet ger också hallen eller tvättstugan en extra touch och blir pricken över i. Det blir också en förvaringsplats för de nycklar som nu förvaras lite här och var.

  Med en av Regovs viktiga lagringslösningar från Zeller Present är du på god väg att hantera en av de saker i ditt hem som alltid kommer att vara borta. Och inte bara är ett Zeller Present nyckelskåp praktiskt och av god kvalitet, det är också smart och kommer att dekorera ditt hem

  Nyckelringar och nyckelskåp som passar alla

  Vill du hålla reda på dina nycklar – samtidigt som de är lätta att få åtkomst till? Då är en nyckelring lösningen för dig! Den har plats för flera nyckelar och kan enkelt hänga upp dem – och ta ner dem när du behöver dem igen. Nyckelringar är också ett fint designföremål i hallen eller tvättstugan som bidrar till det allmänna intrycket.

  Nyckelringar i läder och nyckelskåp

  En klassisk lädernyckel från Regovs saknas att missa, om nyckelringen har ännu mer stil till det kommer du inte att misstas med en smart och praktisk nyckelring från Orbitkey.

  En nyckelplånbok eller nyckelklocka skyddar både nycklarna och fickan

  En bra lädernyckelplånbok hjälper dig särskilt att skydda din ficka, så att den inte slits ut mer än nödvändigt. Du hittar nyckelplånböcker eller nyckelklockor från flera märken inklusive Pia Ries, Montana, Axelsen & Sön och Bruuns. Alla nyckelplånböcker är gjorda av läder.

  Zeller Present har specialiserat sig på att tillverka nyckelskåp som utstrålar elegans. Varje gång du hänger upp dina nycklar kommer du att märka den perfekta balansen mellan funktionalitet och design. Tillsammans är deras nyckelskåp idealiska för de som vill kombinera säker förvaring med en stil som passar ett modernt hem.

  När det gäller nyckelringar står Orbitkey och Regovs i en klass för sig. Glöm skramlande nycklar i fickan. Dessa nyckelringar är designade för att organisera dina nycklar på ett sätt som är lättillgängligt utan onödigt ljud. Deras minimalistiska design passar perfekt den moderna nyckelinnehavaren som vill ha en blandning av funktionalitet och estetik.

  Men vad om du vill ha en lösning som kan bäras med din plånbok eller väska? Pia Ries, The Monte och Axelsen & Sön erbjuder nyckelpungar som kombinerar det bästa inom material med förstklassigt hantverk. De är kompakta, stiliga och otroligt hållbara, vilket gör dem till det idealiska valet för de som söker en praktisk och långvarig nyckelförvaringslösning.

  Oavsett om du bor i en modern lägenhet, ett traditionellt hus eller alltid är på språng, kommer vårt omfattande sortiment att säkerställa att du hittar den perfekta lösningen för dina nycklar. Genom att välja kvalitet, funktionalitet och stil säkerställer du att dina nycklar alltid är nära till hands och presenteras på bästa möjliga sätt.