CHATTA MED OSS
Kundservice

  Handgjorda bälten, bälten för män och läderbälten med 5 års garanti

  Vi på Regovs bryr oss väldigt mycket om kvaliteten på våra läderbälten för herrar. Vi tror på att när du köper ett handgjort läderbälte från Regovs så ska du få ett starkt bälte som kan hålla i många år, samtidigt som du får en produkt som är både klassisk och elegant. När det kommer till herrmode finns det få accessoarer så tidlösa och väsentliga som ett kvalitetsbälte. Bälten är inte bara funktionella, utan också stiliga, vilket gör dem till det perfekta valet för varje man. Oavsett om du är ute efter ett ledigt bälte för jeans eller ett mer formellt bälte för att fullända din affärsklädsel, kommer ett läderbälte alltid att vara det rätta valet.

  Läderbälten för herrar: Läs mer nedan

  bälten och laderbälten herr

  Vårt urval av herrbälten är noga utvalda för att försäkra att du alltid får den högsta kvaliteten. Vi vet hur viktigt det är med hållbara bälten som står emot dagligt slitage, samtidigt som de ser bra ut.

  Därför är det en bra idé att ha ett bra herrbälte

  1. Praktiskt: En herrbälte håller byxorna på plats och förhindrar att de glider ned, särskilt om byxorna sitter lite löst.
  2. Stiligt: Ett högkvalitativt bälte kan tillföra en stilfull touch till en outfit, särskilt när det matchas med skor eller annat tillbehör.
  3. Accessoar: Ett bälte kan fungera som ett tillbehör som bryter en enhetlig färg eller mönster på kläderna och tillför lite kontrast och intresse till ens utseende.
  4. Dölj överflödigt tyg: Om dina byxor är lite för stora i midjan kan ett bälte hjälpa till att dölja överflödigt tyg och ge en mer anpassad look.
  5. Variation: Utöver att vara praktiska och stilfulla kan bälten också vara ett sätt att variera ens utseende på. Det finns bälten i olika färger, material och stilar, så det finns massor av möjligheter att anpassa ens look efter tillfället.

   

  Välkommen till en värld av Herrbälten

  Läderbälten för herrar där funktionalitet, kvalitet och personlig stil förenas till förmånliga priser. Med vårt eget varumärke Regovs och vårt varumärke Bosswik hittar du ett imponerande utbud av läderbälten för herrar som inte bara fulländar din outfit utan också lägger till en touch av förfining till din klädsel. Våra bälten är särskilt lämpliga för jeans, men det finns också många som passar för allround användning och du kan även hitta ett lämpligt bälte till kostymen. Våra bälten passar särskilt bra till jeans men vi har också många av universaltyp och bälten för kostym.

  Bälten för män: Funktionalitet är nyckelordet

  Funktionalitet är nyckelordet i vårt sortiment av mäns bälten. Vårt sortiment av mäns bälten är skapat med fokus på funktionalitet och mångsidighet. Oavsett om du rör dig genom en hektisk arbetsdag eller njuter av en avslappnad helg kommer vårt urval att tillgodose dina behov med lätthet och stil. Från klassiska, tidlösa designer till moderna och trendiga bälten hittar du allt du önskar hos oss.

  För arbetsdagar där professionalism och elegans är i fokus erbjuder våra klassiska bälten den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet. Dessa bälten är utformade för att hålla dina byxor på plats hela dagen utan att kompromissa med utseendet. De finns i olika läderfärger och spännstilar så att du kan hitta det som bäst passar din personliga stil och arbetsklädsel.

  När det gäller helganvändning, där komfort och stil går hand i hand, kan våra trendiga bälten vara det perfekta komplementet till din avslappnade outfit. Från slitna läder till snygga metallnitar och detaljer erbjuder våra helgebälten en avslappnad elegans som fulländar vilken avslappnad look som helst med lätthet och stil.

  Med varumärken som Regovs och Bosswik kan du vara säker på att funktionalitet och stil går hand i hand. Dessa varumärken är kända för sin kompromisslösa inställning till kvalitet och design, vilket innebär att varje bälte bär en prägel av hantverksmässig expertis och uppmärksamhet på detaljer.

  Oavsett om du väljer en klassisk eller trendig design kommer våra bälten att bli ett oumbärligt tillbehör i varje mans garderob. De är inte bara praktiska utan också ett sätt att uttrycka din personliga stil och förfining i varje situation.

  Så låt våra bälten för män från Regovs och Bosswik vara din pålitliga följeslagare som lägger till en touch av elegans och funktionalitet till varje klädsel, vare sig det är på jobbet eller på fritiden.

  Kvalitetsläderbälten

  Kvalitet är inte diskuterbart när det kommer till våra läderbälten för män. När det handlar om kvalitet är våra läderbälten för män i en klass för sig. Vi gör aldrig avkall på de material vi använder eller den hantverksmässiga expertis som går in i varje detalj av våra bälten. Hos Regovs och Bosswik är vi stolta över att leverera läderbälten av oöverträffad kvalitet som inte bara uppfyller utan också överträffar förväntningarna hos även de mest krävande kunderna.

  Varje bälte är noggrant tillverkat av noggrant utvalt läder av högsta kvalitet. Vi sträcker oss långt för att säkerställa att vårt läder uppfyller de strängaste standarderna för hållbarhet, smidighet och estetik. Detta innebär att du kan vara säker på att ditt bälte inte bara kommer att motstå daglig slitage utan också utveckla en vacker patina över tiden som bara förbättrar dess karaktär och attraktivitet.

  Vår hängivenhet till kvalitet sträcker sig långt bortom valet av läder. Vi lägger lika stor vikt vid den hantverksmässiga processen bakom varje bälte. Från skärning och sömnad till montering av spännen och detaljer övervakas varje del av tillverkningen noggrant för att säkerställa att det slutliga resultatet uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hantverk.

  När du väljer ett läderbälte från Regovs eller Bosswik väljer du inte bara ett tillbehör; du investerar i ett stycke hantverk och tradition som kommer att följa dig under många år framöver. Våra bälten är inte bara en del av din garderob - de är en investering i kvalitet, stil och tidlös elegans som aldrig går ur modet.

  Så oavsett om du behöver ett bälte för arbete, fritid eller speciella tillfällen kan du vara säker på att våra läderbälten för män kommer att uppfylla dina förväntningar på kvalitet och stil. Med Regovs och Bosswik är du alltid garanterad läderbälten av högsta kvalitet som sticker ut från mängden och står tidens test.

  Läderbälten till ett starkt pris

  Vi är medvetna om att priset spelar en avgörande roll när det gäller att välja tillbehör. Hos oss kompromissar vi dock inte med kvaliteten, även när det gäller priset. Vi tror på att alla förtjänar tillgång till läderbälten av högsta kvalitet utan att behöva tömma plånboken.

  Våra priser är noggrant fastställda för att återspegla det extraordinära värdet som våra bälten erbjuder. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sina köp, med vetskap om att de får en produkt som inte bara är stilfull och hållbar utan också prisvärd. Det är vårt sätt att säkerställa att alla kan njuta av fördelarna med att ha ett kvalitetsbälte i sin garderob utan att kompromissa med sin budget.

  När du investerar i ett bälte från vårt sortiment investerar du inte bara i ett tillbehör; du investerar också i din personliga stil och självförtroende. Våra bälten är designade för att lägga till en touch av elegans och förfining till varje klädsel, vilket gör dem till en ovärderlig del av din dagliga stil.

  Oavsett om du väljer ett klassiskt läderbälte eller en mer modern design kan du vara säker på att våra priser matchar den oöverträffade kvalitet vi står för. Så varför kompromissa med din stil när du kan få både kvalitet och överkomliga priser hos oss? Upptäck skillnaden med att välja ett bälte från Regovs eller Bosswik idag och låt oss hjälpa dig att uttrycka din unika stil utan att spränga budgeten.

  Bälten för män som speglar din personliga stil

  Personlig stil är en reflektion av individens karaktär och smak. Med vårt breda utbud av designer, färger och texturer finns det något för varje man och varje stil. Oavsett om du föredrar en tidlös och minimalistisk look eller en modigare och mer experimentell approach kommer du att hitta det perfekta bältet för att uttrycka din personlighet hos Regovs och Bosswik.

  Så kompromissa inte med din outfit. Utforska vår kollektion av bälten för män idag och upplev den perfekta balansen mellan funktionalitet, kvalitet, starkt pris och personlig stil som bara våra varumärken kan erbjuda.

  Läderbälten för herrar: Köp nya bälten och livremmar

  Hos oss på Regovs hittar du snygga, handgjorda bälten och livremmar i läder till bra priser. Våra nya läderbälten och livremmar för män är av hög kvalitet och måttillverkas. Ibland kan det vara svårt att hitta ett läderbälten för herrar eller en livrem som passar och det kan ta timmar. Därför tillverkar och säljer vi läderbälten och livremmar efter mått så att de passar perfekt och du inte behöver leta efter en viss storlek.

  Läderbälten för herrar i rätt material

  Läderbältena tillverkas av italienskt oxkärnläder med bra och starka spännen. Det bästa är nog dock att vi levererar måttbeställda läderbälten för herrar lika snabbt som andra lagervaror och även om du reser jorden runt så hittar du förmodligen inte något starkare bälte än ett i italienskt oxläder.

  Herrbälte som är nytt och av hög kvalitet till lågt pris

  Passar priserna? Ja! Och anledningen till att vi kan sälja handgjorda läderbälten och livremmar av kärnläder till så bra priser är att vi har vår egen läderverkstad och egen tillverkning och därmed inga dyra mellanhänder. Lycka till – du kommer garanterat att hitta ett läderbälte som passar!

  Läderbälten för herrar i stort urval och stora storlekar

  På Regovs har vi ett stort urval av herrbälten i olika storlekar och designer. Vi har både breda och smala bälten och läderbälten för herrar i olika färger som brun, svart och cognac. Herrbältena finns i många olika designer och varianter. Vi har ett urval av både breda, smala, stora, långa och korta bälten. Det stora urvalet ger dig många möjligheter och därmed kan du vara säker på att hitta ett bälte som passar perfekt. De svarta bältena kan vi tillverka mycket långa – upp till ett midjemått på 160 cm.

   

  Har ditt bälte gått sönder nu igen? Eller var du väldigt nöjd med ditt gamla läderbälte herr eftersom det höll i så många år? Då är det Regovs du ska vända dig till för att skaffa ett nytt. Vi tillverkar bälten i äkta kärnläder av hög kvalitet – de både håller länge och är fina att titta på.

  Vi har läderbälten herr av märkena Regovs och Bosswik.

  Läderbälten för herrar och vår syn på bälten

  • Det är viktigt med material av hög kvalitet. Ett bra kärnläder är nödvändigt för att kunna tillverka kvalitetsbälten.
  • Solitt hantverk utfört av vår bältesmakare – allt enligt boken.
  • Alla har rätt till ett bra bälte som passar – oavsett storlek!

  Material för tillverkning av läderbälten i hög kvalitet

  Det finns olika typer av läder och vissa bälten tillverkas av läder i flera skikt. Regovs säljer ENDAST bälten i kärnläder/ett lager läder!

  Kärnläder gör bältet starkt och enhetligt: bältet tillverkas av ett enda läderstycke.
  Det är viktigt för oss att det vi säljer är av hög och god kvalitet. Därför är det också viktigt att vi väljer våra material med omsorg – och kärnläder är ett i högsta grad medvetet val. Vi tycker också att det är viktigt att ha ett stort och bra urval. Hos oss kan du få ett brett, smalt, långt eller kort bälte, ett med slät eller präglad yta – det är bara fantasin som sätter gränser.

  Läderbälten för herrar: Hur producerar vi våra bälten?

  • Italienskt kärnläder och bältesspännen av hög kvalitet levereras till vår butik.
  • Du väljer önskat bälte och önskad midjevidd.
  • Vår duktiga bältesmakare står redo att ta hand om din beställning.
  • Bältesmakaren skär till bältet efter ditt midjemått.
  • Därefter monterar han bältets läderögla och bältesspänne.
  • Bältet packas och skickas från vårt lager.
  • Du får vanligtvis ditt nya bältet inom 1–2 dagar efter beställningen.

  Läderbälten för herrar tillverkar vi i vår egen läderverkstad

  Priserna är bra eftersom vi har vår egen läderverkstad, vilket innebär att det inte finns någon fördyrande mellanhand.
  Vi vet vad vi säljer eftersom vi själva har läderbältena i handen, vilket också medför att bältena blir helt enligt dina önskemål och att allt är som det ska vara: kvaliteten är i topp.
  Kvalitet till ett bra pris – vilket innebär att du får ett bra bälte till ett riktigt bra pris.

  Herrbälten för riktiga män

  Det finns olika definitioner nu för tiden av vad en riktig man är. Vissa anser att män ska vara vältränade , andra att de ska vara kraftiga.

  Är du trött på hela hälsovågen eller glad över att du hoppade på den? Har du en kraftig midja? Oavsett svaret, har Regovs rätt bälte och livrem för dig.

  • Du kan själv välja längden.
  • Du kan själv välja designen.
  • Du kan få det i olika färger.
  • Du kan välja bredd själv.
  • Du kan få en jämn eller präglad yta.

  Du får ett läderbälte herr som du kommer att älska, för det kommer att passa dig perfekt. Och du får ett bälte som du kan använda för att hålla dina favoritbyxor uppe så att de sitter som du vill. Det kommer också att hålla länge och vara snyggt under lång tid så att du kan ha nytta av det under många år.

  Handgjorda bälten för män av hög kvalitet

  Komplettera din look med ett unikt herrbälte från Regovs. Köp olika skärp för män just här hos oss och matcha för dina olika looks, oavsett om det är till vardags eller till fest. Oavsett om det ska matcha dina moderiktiga jeans, kostym/kostym, chinos eller shorts. Ett bälte kan vara ett komplett samlingsobjekt och här på Regovs får du läckra handgjorda kvalitetsbälten av det finaste italienska kärnlädret, som vår egen bältesmakare står för. Var en trendsättare och beställ ditt fashionabla / trendiga handgjorda bälte idag, eller beställ den som present till någon du bryr dig om.


  Med läderbälten från Regovs får du ett unikt bälte av hög handgjord kvalitet. Välj mellan färgerna cognac, svart, brun, svart / brun eller svart/cognac, så att den kan passa precis den outfit du hade tänkt dig för dagen. Se även de många alternativen med de olika spännena, så att du får din alldeles egna personliga look. Dessutom kan du även välja bredd, längd, och om det ska vara en slät eller präglad yta. Valmöjligheterna är många och vår bältestillverkare står redo att hjälpa dig att få din önskan uppfylld. Ett skärp kan piffa upp en hel outfit och bli pricken över iet. Även om den praktiska funktionen med ett bälte är att hålla byxorna uppe, har ett bälte också blivit en modetrend för många män idag. Ett bälte / bälten för män är de perfekta accessoarerna att styla din look med och här på Regovs har vi ett riktigt snyggt och brett utbud av bälten så du kan säkert hitta ett som matchar just din stil och look. Har du ett bältesspänne som du är otroligt nöjd med, men ditt gamla slitna bälte behöver en uppgradering, så kan du även få ett eget bältesspänne lagt till ett av våra läderband.

  Vilket är det bästa bältet för en man?

  Det bästa bältet är bältet, som inte bara är snyggt att titta på, utan också berättar din historia. Om du är ett fan av ett bälte som ska vara av äkta läder, för att lädret med tiden ska förändras och bli snyggare, då har du kommit rätt – nämligen Regovs. Hos Regovs får du ditt alldeles egna handgjorda bälte av italienskt kärnläder, gjort precis efter dina önskemål och behov. För att ta hand om ditt bälte är det en bra idé att köpa högkvalitativt läderfett och smörja det några gånger om året, och du kan även köpa det just här på Regovs.

  När du letar efter ditt nya handgjorda bälte för man, så finns det några punkter som är bra att ta itu med.

  • Vilket utseende ska det matcha

  • Vilket bältesspänne vill du ha

  • Vilken färg ska bältet ha

  • Ska det vara en slät eller präglad yta

  Kom ihåg att du på Regovs kan hitta en guide så att du kan välja rätt storlek/midjemått för ditt bälte. Hitta även dambälten här >. Läs också gärna vår artikel om bälten som en väsentlig del av en mans garderob.

  Se även vår nya artikel om garanti på läderbälten här.