CHATTA MED OSS

  Handgjorda läderbälten på Regovs

  Regovs.se har en egen läderverkstad där vi tillverkar läderbälten efter dina önskemål, vilket innebär att vi kan erbjuda riktigt bra priser. De handgjorda bältena tillverkas av italienskt oxläder med snygga och hållbara spännen. Bredden på bältena är från 1,5 till 5 cm och tjockleken mellan 2,8 och 3,5 mm.

  Bälten är mycket starka så vi ger 5 års garanti på våra egna bälten. Regovs läderbälten är vanligtvis tillverkade i en klassisk design och är därför lämpliga för de flesta byxor.

  Förutom bälten har vi också en egen tvättkorg med 2 separata ...

  Resultat Sidor:

  Visa: 

   Antal produkter:   
  Sortera efter:
  Resultat Sidor:
  fack. Denna tvättkorg är lämplig för sortering av tvätt, förvaring av leksaker, stickning eller annat. För att hålla priset nere har vi tagit en större mängd tvättkorgar hem, till fördel för alla.

  Plädar, ullplädar, ullkuddar och kuddöverdrag

  Regovs har också sin egen produktion av plädar i ull. Plädarna tillverkas vid ett erkänt vävverk i Litauen. Ullplädarna är vävda i Oeko-Tex 100 standard 100% ull av bästa kvalitet från New Zealand får. Ullens fibrer är 29 mikron och ger därmed hög mjukhet och värme. På Regovs hittar du alltid en god läcker pläd som också passar våra vackra ullkuddar.

  Ny sjal eller poncho i ull

  I vårt eget sortiment hittar du även ullponchos och sjalar i ull. Sjalar och ponchos är otroligt mjuka, starka och läckra, eftersom de är gjorda av en blandning av merinoull och syntetiska fibrer. Här får du en bra ullsjal / poncho till ett mycket skarpt pris.

  Regovs har också plånböcker, herr plånböcker och läderplånböcker.

  Läderplånböcker och korthållare är också några av de saker vi är specialiserade på. Regovs har valt ut några av de bästa modellerna inom herrplånböcker och läderplånböcker för män. Plånböckerna är också utrustade med RFID -säker funktion, så att de förhindrar kontaktlös betalning.

  Läderryggsäckar från Regovs

  Genom en skicklig och erkänd tillverkare producerar Regovs egna axelväskor och ryggsäckar. Flera av väskorna är designade av Rudi & Harald Nielsen som bland annat är kända från fotboll och den gamla far till fyra filmer. Dessa är vackra och exklusiva ryggsäckar och axelväskor gjorda av utsökt kalvskinn. En av de mest kända modellerna från Rudi & Harald är väskorna med blixtlås i flera olika färger. Köp din nya läderväska i en underbar design från Regovs idag.

  Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


  Filter
  Farg:
  Material:
  Balte bredd:
  Dimension:
  Modell:
  Typ:
  Antal kort:
  Antal nycklar:
  Storlek: