CHATTA MED OSS
Kundservice

  Handgjorda läderbälten på Regovs

  Regovs.se har en egen läderverkstad där vi tillverkar läderbälten efter dina önskemål, vilket innebär att vi kan erbjuda riktigt bra priser. De handgjorda bältena tillverkas av italienskt oxläder med snygga och hållbara spännen. Bredden på bältena är från 1,5 till 5 cm och tjockleken mellan 2,8 och 3,5 mm.

  Bälten är mycket starka så vi ger 5 års garanti på våra egna bälten. Regovs läderbälten är vanligtvis tillverkade i en klassisk design och är därför lämpliga för de flesta byxor. Se även vårt sortiment av dambälten.

  Förutom bälten har vi också en egen tvättkorg med 2 separata fack. Denna tvättkorg är lämplig för sortering av tvätt, förvaring av leksaker, stickning eller annat. För att hålla ...

  priset nere har vi tagit en större mängd tvättkorgar hem, till fördel för alla.

  Regovs har också plånböcker, herr plånböcker och läderplånböcker

  Läderplånböcker och korthållare är också några av de saker vi är specialiserade på. Regovs har valt ut några av de bästa modellerna inom herrplånböcker och läderplånböcker för män. Plånböckerna är också utrustade med RFID -säker funktion, så att de förhindrar kontaktlös betalning.

  Läderryggsäckar från Regovs

  Genom en skicklig och erkänd tillverkare producerar Regovs egna axelväskor och ryggsäckar. Flera av väskorna är designade av Rudi & Harald Nielsen som bland annat är kända från fotboll och den gamla far till fyra filmer. Dessa är vackra och exklusiva ryggsäckar och axelväskor gjorda av utsökt kalvskinn. En av de mest kända modellerna från Rudi & Harald är väskorna med blixtlås i flera olika färger. Köp din nya läderväska i en underbar design från Regovs idag.

  Regovs – När Kvalitet och Funktionalitet Går Hand i Hand

  I en värld där mode och funktionalitet ofta skiftar ständigt, står Regovs fast med ett löfte om kvalitet som varar i åratal. Varumärket Regovs representerar en blandning av elegant design och praktisk användbarhet, något varje modeälskare och funktionssökare kan uppskatta.

  Läderbälten – Ett Stilfullt Uttryck Bälten har alltid varit mer än bara ett praktiskt verktyg för att hålla byxorna uppe. De är ett uttalande, ett uttryck för ens personliga stil. Och när det gäller bälten, står Regovs’ läderbälten i en klass för sig. Varje bälte är skapat med en djup förståelse för lädrets naturliga skönhet och den hantverksmässiga finessen som garanterar hållbarhet.

  Läderplånböcker – En Fusion av Elegans och Hållbarhet En plånbok är inte bara ett nödvändigt verktyg; det är också en förlängning av ens stil. Regovs’ läderplånböcker kombinerar det bästa av båda världar – estetik och funktionalitet. Med en robust konstruktion som lovar hållbarhet och en design som andas klass, kommer du att dra dig till dessa plånböcker gång på gång.

  Kylväskor – När Funktionalitet Möter Stil Våra dagliga rutiner kräver ofta att vi har en praktisk lösning för att förvara vår mat och dryck. Regovs kylväskor erbjuder inte bara effektiv kylning, utan också en stil som sticker ut från mängden. Dessa kylväskor garanterar att din mat förblir färsk medan du gör ett stilfullt intryck.

  Tvättkorgar – Organisera med Stil Glöm tråkiga plastkorgar och tänk förvaring med en twist. Regovs' tvättkorgar är designade med målet att kombinera funktionalitet med en modern och stilfull design. Nu kan du organisera din tvätt på det mest eleganta sättet.

  Slutsats - Regovs förstår vikten av kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Oavsett om det handlar om bälten, plånböcker, kylväskor eller tvättkorgar, levererar Regovs produkter som inte bara är funktionella, utan också stilfulla. Investera i kvalitet, välj Regovs.