CHATTA MED OSS

Vi har 5 års garanti på Regovs-tillverkade bälten. Vi på Regovs bryr oss väldigt mycket om kvaliteten på våra läderbälten för herrar. Vi tror på att när du köper ett handgjort läderbälte från Regovs så ska du få ett starkt bälte som kan hålla i många år, samtidigt som du får en produkt som är både klassisk och elegant.


Läderbälten för herrar: Läs mer nedan


Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Våra bälten passar särskilt bra till jeans men vi har också många av universaltyp och bälten för kostym.

Läderbälten för herrar: Köp nya bälten och livremmar

Hos oss på Regovs hittar du snygga, handgjorda bälten och livremmar i läder till bra priser. Våra nya läderbälten och livremmar för män är av hög kvalitet och måttillverkas. Ibland kan det vara svårt att hitta ett läderbälten för herrar eller en livrem som passar och det kan ta timmar. Därför tillverkar och säljer vi läderbälten och livremmar efter mått så att de passar perfekt och du inte behöver leta efter en viss storlek.

Läderbälten för herrar i rätt material

Läderbältena tillverkas av italienskt oxkärnläder med bra och starka spännen. Det bästa är nog dock att vi levererar måttbeställda läderbälten för herrar lika snabbt som andra lagervaror och även om du reser jorden runt så hittar du förmodligen inte något starkare bälte än ett i italienskt oxläder.

Herrbälte som är nytt och av hög kvalitet till lågt pris

Passar priserna? Ja! Och anledningen till att vi kan sälja handgjorda läderbälten och livremmar av kärnläder till så bra priser är att vi har vår egen läderverkstad och egen tillverkning och därmed inga dyra mellanhänder. Lycka till – du kommer garanterat att hitta ett läderbälte som passar!

Läderbälten för herrar i stort urval och stora storlekar

På Regovs har vi ett stort urval av herrbälten i olika storlekar och designer. Vi har både breda och smala bälten och läderbälten för herrar i olika färger som brun, svart och cognac. Herrbältena finns i många olika designer och varianter. Vi har ett urval av både breda, smala, stora, långa och korta bälten. Det stora urvalet ger dig många möjligheter och därmed kan du vara säker på att hitta ett bälte som passar perfekt. De svarta bältena kan vi tillverka mycket långa – upp till ett midjemått på 160 cm.

 

Har ditt bälte gått sönder nu igen? Eller var du väldigt nöjd med ditt gamla läderbälte herr eftersom det höll i så många år? Då är det Regovs du ska vända dig till för att skaffa ett nytt. Vi tillverkar bälten i äkta kärnläder av hög kvalitet – de både håller länge och är fina att titta på.

 

Vi har läderbälten herr av märkena Regovs och Bosswik.

Läderbälten för herrar och vår syn på bälten

 • Det är viktigt med material av hög kvalitet. Ett bra kärnläder är nödvändigt för att kunna tillverka kvalitetsbälten.
 • Solitt hantverk utfört av vår bältesmakare – allt enligt boken.
 • Alla har rätt till ett bra bälte som passar – oavsett storlek!

Material för tillverkning av läderbälten i hög kvalitet

Det finns olika typer av läder och vissa bälten tillverkas av läder i flera skikt. Regovs säljer ENDAST bälten i kärnläder/ett lager läder!

Kärnläder gör bältet starkt och enhetligt: bältet tillverkas av ett enda läderstycke.
Det är viktigt för oss att det vi säljer är av hög och god kvalitet. Därför är det också viktigt att vi väljer våra material med omsorg – och kärnläder är ett i högsta grad medvetet val. Vi tycker också att det är viktigt att ha ett stort och bra urval. Hos oss kan du få ett brett, smalt, långt eller kort bälte, ett med slät eller präglad yta – det är bara fantasin som sätter gränser.

Läderbälten för herrar: Hur producerar vi våra bälten?

 • Italienskt kärnläder och bältesspännen av hög kvalitet levereras till vår butik.
 • Du väljer önskat bälte och önskad midjevidd.
 • Vår duktiga bältesmakare står redo att ta hand om din beställning.
 • Bältesmakaren skär till bältet efter ditt midjemått.
 • Därefter monterar han bältets läderögla och bältesspänne.
 • Bältet packas och skickas från vårt lager.
 • Du får vanligtvis ditt nya bältet inom 1–2 dagar efter beställningen.

Läderbälten för herrar tillverkar vi i vår egen läderverkstad

Priserna är bra eftersom vi har vår egen läderverkstad, vilket innebär att det inte finns någon fördyrande mellanhand.
Vi vet vad vi säljer eftersom vi själva har läderbältena i handen, vilket också medför att bältena blir helt enligt dina önskemål och att allt är som det ska vara: kvaliteten är i topp.
Kvalitet till ett bra pris – vilket innebär att du får ett bra bälte till ett riktigt bra pris.

Herrbälten för riktiga män

Det finns olika definitioner nu för tiden av vad en riktig man är. Vissa anser att män ska vara vältränade , andra att de ska vara kraftiga.

Är du trött på hela hälsovågen eller glad över att du hoppade på den? Har du en kraftig midja? Oavsett svaret, har Regovs rätt bälte och livrem för dig.

 • Du kan själv välja längden.
 • Du kan själv välja designen.
 • Du kan få det i olika färger.
 • Du kan välja bredd själv.
 • Du kan få en jämn eller präglad yta.

Du får ett läderbälte herr som du kommer att älska, för det kommer att passa dig perfekt. Och du får ett bälte som du kan använda för att hålla dina favoritbyxor uppe så att de sitter som du vill. Det kommer också att hålla länge och vara snyggt under lång tid så att du kan ha nytta av det under många år.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Balte bredd:
Modell:
Typ: