CHATTA MED OSS

  Hos oss kan du köpa moderna sjalar och halsdukar för dam i många vackra färger. Direkt till brevlådan – det är enkelt, det är online. Hos Regovs hittar du halsdukar med ett brett urval av färger och mönster. Dessutom hittar du sjalar i olika storlekar – som passar till både vardag, fest och när det är kallt!


  Halsdukar för dam: Läs mer nedan


  Halsdukar för dam

  Halsdukar för dam och sjalar i stort urval

  Våra sjalar och halsdukar finns i många olika designer, färger och mönster. Det finns sjalar och halsdukar för dam för alla tillfällen och alla smaker! Det är viktigt att sjalen eller halsduken passar både din stil och storlek och därför erbjuder vi på Regovs både olika stilar och olika storlekar. Du kan ha stor glädje av en stor sjal om du blir förkyld – medan det passar bättre med en mindre sjal till fest!

  Halsdukar för dam som är estetiska och varma

  I det kalla svenska vädret är det skönt att ha något som hjälper en att hålla värmen och därför har vi ett stort sortiment av vackra och härliga sjalar för dam som både vill se snygg ut och hålla värmen. De vackra sjalarna finns i ull och andra bra material. Idag använder vi oftast vackra sjalar för att hålla värmen när temperaturen faller i Sverige. Men de används också för att vara dekorativa. Vi har ett stort utbud av värmande halsdukar för dam och dekorativa sjalar.

   

  Här hittar du halsdukar för dam av märket Silkeborg Uldspinderi.

  Halsdukar för dam och sjalar i flera olika varianter

  Våra halsdukar för dam finns i flera varianter, både vad gäller material, färg och storlek. Våra sjalar är tillverkade av ull, viskos, siden och många andra bra material som gör våra produkter härliga att bära. Sjalarna i ull är mjuka och kliar inte. Våra andra fina sjalar är lätta att bära runt halsen och är avsedda för både vinter- och sommarbruk. Inte nog med att du kan använda dem på sommaren, du kan även använda dem som halsduk och på flera andra sätt. Kreativiteten har inga gränser. Det finns många färger att välja bland hos oss. Vi har snygga halsdukar för dam i de flesta färger. Du kan välja mellan svart, blått, grått, rosa och många fler. Du kan också få din sjal i randigt, prickigt eller mönstrat. Dessutom har några av våra vackra sjalar pompombollar i kanin i kanten, vilket gör dem extra vackra.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no