CHATTA MED OSS
Kundservice

  Läckra plädar från Silkeborg Uldspinderi

  Här hittar du vårt stora urval av läckra halsdukar, filtar, ullplädar och överkast till soffan från Silkeborg Uldspinderi. Om du gillar traditionella ullplädar med en touch av moderna och spännande trender, kommer du inte att bli besviken när du tittar närmare på urvalet nedan.

  Silkeborg Uldspinderi är ett framträdande märke för plädar och halsdukar

  Med en speciell känsla för läcker design och urval har Silkeborg Uldspinderi under lång tid profilerat sig som ett av de mest spännande märkena inom försäljningen av plädar, överkast och halsdukar på marknaden. Silkeborg Uldspinderi håller en kontinuerligt hög kvalitet och har ett mycket stort sortiment och därför hoppas vi att du vill lägga några minuter på att sondera bland våra många ...

  produkter från det här märket. Kanske hittar du en ny pläd, halsduk eller överkast som du faller för? Du hittar hela urvalet av halsdukar, plädar och överkast från Silkeborg Uldspinderi här under.

  Läcker mjuk ullpläd och plädar - klassiska skandinaviska färger och mönster

  Plädar och ullfiltar i Fanø-sortimentet från Silkeborg Uldspinderi är tillverkat av 100% ull från skandinaviska får. Plädorna i denna serie från Silkeborg Uldspinderi kännetecknas av de vackra naturliga färgerna i diamantmönster som ger en lugn touch till hemmet. En ullpläd är unik genom att den kan innehålla mer luft än andra textilmaterial och därmed har ett ullpläd mycket bättre utrymme för den varma luften från din kropp - och sedan håller du dig varm! Med en Fanø-pläd garanteras du en hållbar ullpläd, där kvalitet är i fokus och design är av största vikt.

  Babyalpacka halsdukar - Lyx för din vardag

  Halsdukar i Lima-serien från Silkeborg Uldspinderi är vävda i 100% babyalpackaull, vilket är den lyxiga kvaliteten i ull! Alpacka-fibrerna är släta, smidiga och flexibla. Detta innebär att en pläd eller halsduk i alpacka faller vackert, mjukt och glansigt. Även mycket tunna halsdukar är underbart varma - och kan användas av de flesta ullallergikere. Om du vill skämma bort dig själv eller någon du älskar är en Lima baby alpacka-halsduk från Silkeborg Uldspinderi perfekt eftersom den har en ren, elegant design och utstrålar lyx.

  Soffkuddar och ullkuddar i klassisk design

  Med en soffkudd i Vika-serien från Silkeborg Uldspinderi är du garanterad en kudde som håller i många år. Den enkla unifärgade designen är en klassiker, oavsett om du föredrar diskret elegans eller de mer glada nyanserna. Ullkuddarna är tillverkade av 100% ull från skandinaviska får.