CHATTA MED OSS
Kundservice

  Kylväskor i flera storlekar och färger för att hålla maten kall under lång tid – det finns något för alla smaker

  Köp en kylväska så maten kan stanna kallt längre. Vi har kylväskor som passar till en matlåda. Om du behöver shoppa eller picknick har vi också många trevliga coola kylväskor för det. Kylväskor från Reisenthel och shoppingvagnar från Andersen  är av bästa kvalitet. Dessa är flexibla, isolerade kylpåsar som kraftigt ökar kyltiden för innehållet och håller färska mat och dryck. Sommaren för med sig solsken, varma dagar och lusten att ge sig ut i det fria. Men med värmen kommer också behovet av att hålla dina drycker och mat kall. Där kommer kylväskor och termoväskor till undsättning!

  Kylväskor: Läs mer nedan


  kylväskor

  Kylväska och Kylväskor i olika modeller

  En Reisenthel kylväska finns i många olika mönster och storlekar. En av de mest populära mönstren från Reisenthel är multi dots som är svarta med olika färgade prickar. En annan funktion är att en kylväska kan hålla matvarorna varma. Om du ska gå en tur i skogen, med en varm köttboll, är en liten kylväska från Reisenthel perfekt.

   

  På Regovs.se hittar du också kylväskor av märkena ReisenthelOutWellAndersen och Stanley.

  Kylväska och Kylväskor för semester, resor och strand

  Vi har också en kylväska ryggsäck som är supersmart och bekvämt för shopping och resor där du behöver för att hålla din mat sval. Reisenthel ISO carrybag och coolerbag är mycket lämpliga för shopping, semester och picknick. Med några bra kylelement kan du hålla maten färsk i många timmar i bilen, buss eller på stranden.

  Kylväska och Kylväskor på Regovs för många ändamål:

  • Madpakken
  • Picknicken
  • Shopping
  • Jobb
  • Semester
  Regovs.se har kylväskor från Reisenthel, Stanley, Andersen och mer. En bästsäljare är helt klart 1,5 L thermocase som är perfekt för en matlåda eller lunchlåda. ISO Carrybag är också en underbart bra kylväska med lock som kan dragas på så att den håller sig tätt och håller sig i kyla när du är på språng. Collerbag och foodbox är också mycket populära för shopping och matvaror eller matlådan. Om du behöver för att hålla ännu fler saker kyla kan Regovs.se rekommendera ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som är riktigt bra shoppingvagnar med kylväskor.
   

  När du åker på en resa och tar med dig matpaketen är en kylväska omöjlig att undvika. Oavsett om du handlar eller promenerar i parken behövs kylväskor och kylare. En kylväska eller kylbox hjälper dig att hålla din lunchpaket fräsch och bra under en längre tid. Dessutom förblir vatten och läsk sval när det är varmt.

  Coolerbag kylväska från Reisenthel för shopping och kylvaror

  När du är ute efter att köpa kylda och frysta produkter kan vi tydligt rekommendera Reisenthel Coolerbag kylväska. Det är en flexibel kylväska som rymmer 20 liter och kan användas för praktiskt taget alla kylda och frysta produkter. Reisenthels populära Coolerbag kan också användas med den klassiska Reisenthel Carrybag shoppingkorg. Reisenthel Coolerbag kylväskor för shopping finns i många olika färger och mönster.

  Håll dina drycker, burkar och flaskor svala med små kylare

  Om du behöver hålla din ölburkar eller läskburkar kallt under sommaren, rekommenderar vi en liten kylväska - Coolerbag XS från Reisenthel. Eller en kylväska för matlåda där du kan hålla både din matlåda och vattenflaskan sval.

  Kylväska och Kylväskor och kylelement för många ändamål

  Du kan använda kylväskor och kylelement för många olika ändamål. Till exempel när du går en promenad på stranden och har kul och simmar med familjen. Eller en promenad i skogen där du har en bra kylväska för att hålla maten kall och fräsch. När du åker på bilresa utomlands och utflykter här hemma är det riktigt bra komfort att kunna förvara maten kall. På jobbet kan du behöva en liten kylväska med ett kylelement som passar lunchpaketet, så att du kan se fram emot en deadline med kryddad korvmat under din paus.

  Festivaler under den härliga sommaren

  Många människor är glada att komma till festivaler - stora som små. Det är den goda atmosfären, festivalkampan, samhörighet och mysiga stunder i råa mängder. Det är särskilt nödvändigt att kunna hålla vitt vin och öl kallt i värmen med en bra kylväska. Till exempel kan du använda en kylväska som passar 6 förpackningar och ett litet kylelement när du är på olika konserter.

  På camping är det fantastiskt att ha en stor kylväska / kylbox med tillhörande kylelement, så att du kan hålla maten färsk under lång tid. De bästa och största kylarna kan hålla maten kall i flera dagar. Många av kylväskorna kan också vikas så att de är lätta att förvara när de inte används.

  På picknick med hela familjen

  Om du letar efter bra utflykter och utflykter utomhus är det bra att ha en kylväska för att hålla både mat och dryck sval. Efter en bra lång promenad kan du och familjen njuta av en fin kall öl och färsk mat.

  Strandresa, bilsemester och utflykter

  Kanske ska du åka på en vägresa i södervärmen där det ibland kan bli 40 grader varmt. Eller om du ska på en lång utflykt eller strandresa med vänner. I alla fall är en bra kylväska idealisk. Kanske behöver du en kylryggsäck som är lätt att ta med på olika promenader i skogen och bergen.

  Stort urval av kylväskor och kylare på Regovs

  På Regovs hittar du ett mycket stort urval av kylelement och kylväskor. Vi har kylväskor från Andersen, Stanley, Reisenthel, Regovs och snart OutWell, vilket ger ett brett utbud av produkter för kylen att välja mellan. Regovs hittar du produkter av hög kvalitet som också är några av de bästa för priset. Köp din nya kylväska på Regovs idag säkert.

  Vilka saker bör du tänka på när du väljer en ny kylväska och kylbox?

  Tänk på vad kylväskan ska innehålla: är det för stora saker, drycker eller en liten lunchpaket. Är kylboxens form viktig? Skulle det till exempel vara en svalare ryggsäck eller en mer fyrkantig kylväska. Ska det finnas plats för ett eller flera kylelement i kylboxen?

  Hitta enkelt kylväskan / kylboxen som passar dina behov

  I Regovs kategori för kylväskor och kylare kan du enkelt hitta din nya kylare av god kvalitet. Använd det bra filtret på datorn på vänster sida eller på mobilen som uttagsfiltermeny. I vårt filter för kylväskor / kylboxar kan du sortera efter vilken färg du vill ha, vilket material du vill ha - till exempel om det ska vara en kylväska av återvunnet material, vilken storlek och modell du vill ha. Du kan också använda sökrutan för att hitta din nya kylväska eller kylelement.

  För dem som ofta är på språng och vill ta med en smaklig, hemlagad lunch till jobbet, är termoväskor det perfekta valet. De är utformade för att hålla maten vid rätt temperatur, oavsett om du vill ha något varmt till lunch eller en kylig mellanmål.

  Utöver att vara otroligt funktionella är moderna kylväskor och termoväskor också designade för att vara stiliga. Därför kan du enkelt kombinera praktisk användbarhet med ett chict utseende som passar varje sommargarderob.

  Så, nästa gång solen skiner och du packar för en dag ute, glöm inte din kylväska eller termoväska. De ser inte bara till att din mat och dryck förblir läckra och uppfriskande, men är också en investering i många underbara sommarupplevelser framöver.

  Letar du efter något annat att handla? Se vårt stora utbud av: Shoppingvagnar och shoppingtrolleys eller shoppingkorgar

  Vill du veta mer, se vår artikel om kylväskor här