CHATTA MED OSS
Kundservice

  Reisenthel Svart ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L

  Populär
  Mängdrabatt
  -10%
  Reisenthel Svart ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L


  •  209,00 kr
  • Vid köp av 2 lika
   Pris per st.:
   188,10 kr

  Färger:
  • Reisenthel Svart ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L
  • Reisenthel Multi Dots ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L
  • Reisenthel Lemon Ice ISO Thermocase - Kylväska 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Mixed Dots Red ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Twist Pink ISO Thermocase - Kylväska 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Herringbone Dark Blue ISO Thermocase - Kylväska 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Twist Blue ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Röd kylväska ISO Thermocase 1,5 L
  • Reisenthel Twist Silver ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Dots White ISO Thermocase - Kylväska 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Navy ISO Thermocase / Kylväska - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Rosa ISO Thermocase - Kylväska 1,5 L - RECYCL
  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: D-KM-OY7003
  check Antal i eget lager: +7


  Svart kylväska från Reisenthel – är en kyld matlåda kanske något för dig?

  Vill du hålla matlådan kall under en längre tid? Då är denna svarta kylväska det perfekta valet för att undvika att matlådan blir rumstempererad.


  Håller kallt i upp till 6 timmar
  Kylväskan håller kallt i upp till 6 timmar om den är fylld till 75 % och du använder kylklampar i väskan.

  Utvändigt

  • Färg: Svart
  • Mått: 20 x 14 x 6,5 cm (L x H x D)
  • Öppning med dragkedja i sidorna
  • Handtag i sidan

  Invändigt

  • Volym: 1,5 l
  • Isolerad
  • 1 nätficka

  Mer information

  • Vikt: 115 g
  • Material: Stark och vattenavvisande polyester
  • Design: Reisenthel

  En kylväska för den lätta lunchlådan

  Du kan nog komma ihåg de oändliga långa körningarna söderut på sommaren när hela familjen stoppades i en ljummet bil och kursen sattes mot en destination långt söderut och man försökte hålla hedan ute i bilen.

  Det var därför en välkommen vila när vi stannade för att äta lite lunch, som naturligtvis hade smörts hemifrån.

  Men då uppstod också skräck i en när man kom ihåg hur maten var förpackad: Rågbrödsrätter rullade i silverpapper, som lades ner i en påse tillsammans med lite läsmaterial som sedan hade legat mellan en förälders ben sätt. Hade de bara använt en kylväska.

  Maten var alltså också då. Brödet var skarpt, pålägget krossade och smaken hade praktiskt taget avdunstat, men det måste finnas lite näring i kroppen.

  Du lärde dig det där nonsens när du lärde dig som vuxen, så du köpte alltid mat på språng, oavsett om du var i en bil eller var tvungen att ta kollektivtrafik utan att använda en kylväska.

  Men det blev också en stor kostnad för dig i det långa loppet, så du ville verkligen smörja din egen matlåda så att du kunde välja den mat som var billigast och samtidigt var det något du visste att du gillade och härda ut.

  Från barndommens skräck kanske du kommer ihåg att det kanske inte är värt att ta maten i en väska eller ryggsäck när du reser runt i landet - eller utomlands - för maten blir precis som du kommer ihåg den från skräckscenariet hemma som ett barn.

  Du överväger också att använda en kylväska, men den enda du äger är en så stor som är mer lämplig när familjen ska på picknick, och det är bara för stort att ta med dig när du går ut och besöker andra, för ett affärsmöte eller i skolan, där du också måste ta med dig andra saker.

  Lösningen är en mindre kylväska där du bara kan äta lunch och mer!

  Det finns en kylväska för alla

  Det är tillräckligt bekvämt för att hålla den stora kylväskan när möjligheten uppstår, men titta bara på den här kylväskan, som är lätt och praktisk att bära och kan hålla maten sval i upp till sex timmar när den är tre fjärdedelar full.

  Då kan du planera längre resor utan att behöva oroa dig för att maten är äcklig när du är på språng, och du kan till och med fylla påsen med båtar och drycker om du skulle bli riktigt hungrig på vägen och tömma kylväskan med dess ursprungliga innehåll.

  Innehållet packas tätt utan att vara mast, och du kan ha drickflaskor, snacks, godis, frukt och hemlagad mat med, oavsett om det är öppna smörgåsar eller gårdagens rester som borde utgöra din måltid på språng.

  Kylväskan har en dragkedja som håller tätt och handtaget på den gör det enkelt att bära med sig och bära med sig. Och om du packar innehållet på ett förnuftigt sätt behöver du inte vara rädd för att det ska gå sönder eller flyta tillsammans.

  Du kan alltså ta med dig denna kylväska i bilen, bussen, färjan och alla andra transportmedel, eftersom den inte tar mycket utrymme, men det finns plats för maten som ger dig energi på språng, oavsett om det är är för en hel måltid från matpyramiden, eller så tar du bara en klunk vatten och håller din sockernivå hög med ett mellanmål.

  Om möjligt kan du också packa mat till en partner eller vän i kylväskan, om du kan dela maten. Det finns många alternativ med väskan om du är bra på att sortera och distribuera innehållet - och som nämnts kan du alltid ändra den på vägen.

  Tillfällen att använda kylväskan till

  Som du vet kan den här lilla kylväskan för matlådan användas i många transportmedel, varför det också finns många gånger och tillfällen då du kan använda kylväskan med mat och snacks i.

  Om du går i skolan har du en ny lunchpaket när det närmar sig måltider, där maten fortfarande kommer att smaka fräsch från när du smurade den samma morgon och drycken fortfarande är kall och uppfriskande.

  Du kanske tänker ta en promenad i skogen, där du bara vill njuta av en liten läcker drink och koppla av, och om det skulle finnas en vän, så har du också packat för två!

  Men om du också åker på längre resor över hela landet eller till närmaste länder, kan du spara den dyra maten på färjorna och tågstationerna borta genom att ha förberett dig hemifrån, där du har smurt och packat matlådan för den här lilla kylväskan kan du bära under armen eller bära ner på sidan av kroppen.

  Kylelementen i kylväskan bör antagligen se till att ge en tillräckligt kylt temperatur för maten du tar med dig, så att innehållet inte blir iskallt eller bara ljummet, men precis rätt.

  Du kan ha minikylväskan nere i en annan resväska om du vet att det tar lång tid innan du behöver något att äta, och då blir det också lättare att hålla reda på de researtiklar du har med dig när allt är monterat.

  Vissa livsmedel kan läggas direkt i kylväskan, till exempel frukt med skal, men de flesta livsmedel behöver bara packas in lite så att de kan hålla på juice och kraft.

  Kanske kan det faktiskt vara en fördel för dig att investera i några av dessa små kylväskor så att du kan använda dem beroende på om du ska på en liten resa eller en längre resa.