CHATTA MED OSS
Kundservice

  Supersmart shoppingkorg / carrybag / shoppingbasket från Reisenthel.

  Vi har snygga shoppingkorgar från Reisenthel. Reisenthel utvecklar ständigt nya, originella, starka, snygga och väldigt praktiska shopping- och picknickkorgar för att göra vardagen lite enklare. Kvaliteten på Reisenthels shoppingkorgar är i toppklass och de hjälper dig att förbättra din shoppingupplevelse. Shoppingkorgarna har ett invändigt fack med dragkedja där du kan förvara din inköpslista, plånbok osv. I dagens hektiska värld är det viktigt att kombinera stil med effektivitet, särskilt när det kommer till shopping och ärenden. Reisenthel, ett ledande varumärke inom praktisk design, förstår detta behov perfekt. 

  Shoppingkorgar: Läs mer nedan


  Shoppingkorgar och carrybag

  Shoppingkorgar och picknickkorgar i original från Reisenthel

  Sedan 1971 har Reisenthel varit marknadsledande inom shoppingkorgar och picknickkorgar. Det är Reisenthel som utvecklade den ursprungliga shoppingkorgen som är en robust korg med många fina detaljer:

  • Storlek: 48 x 28 x 27,5 cm (L x B x H)
  • Ihopfällbart mjukt handtag med gummi
  • Solid aluminiumram och kraftig polyester
  • Stabil botten med 5 fötter, tillverkad av 5 mm stark MDF som gör att det går bra att transportera koppar, kannor, tallrikar osv. i korgen.
  • 1 invändigt fack med dragkedja
  • Kan fällas ihop
  • Volym/innehåll: 22 liter
  • Lastkapacitet: max. 25 kg
  • Som extrautrustning kan du köpa ett lock/en ovansida med resårband eller en plastklämma som används vid ihopfällningen.
  • Vikt: 1 kg
  • Material: polyester

  Reisenthel har dessutom bland annat utvecklat kylväskan Coolerbag/Cooling Bag som kan användas som korg på egen hand eller placeras i shoppingkorgen. På så vis kan du använda din shoppingkorg som picknickkorg under en varm sommar eller som kylväska. Specifikationer för kylväskan Coolerbag:

  • Kylväskan håller kallt i upp till 11 timmar om den är fylld till 75 % och du använder kylklampar i väskan.
  • Mått: 44,5 x 24,5 x 25 cm (L x H x D)
  • Lock med dragkedja upptill
  • 2 handtag
  • Termofoder för isolering
  • Slitstark botten
  • Volym/innehåll: 20 liter
  • Lastkapacitet: max. 15 kg
  • Bra komplement till Carrybag
  • Lätt att fälla ihop
  • Material: stark polyester m.m.


  Shoppingkorgen och picknickkorgen Carrybag är praktiskt taget oumbärlig

  En smart och praktisk shoppingkorg kan göra shoppingturen till ett sant nöje. Den läckra designen och den goda kvaliteten gör dig sugen på att shoppa eller att ta med picknickkorgen ut i naturen. Kvaliteten på shoppingkorgarna och picknickkorgarna märker man genom att bara hålla dem i handen, då man lätt känner att de är tillverkade av solida material. Den smarta shoppingkorgen är också väl lämpad som picknickkorg när du ska ta en tur till skogen eller ska besöka evenemang där du behöver ta med mat.

  Kvaliteten på shoppingkorgarna och picknickkorgarna kan kännas redan vid första beröringen. Den solidt byggda konstruktionen och användningen av material av hög kvalitet ger en känsla av pålitlighet och säkerhet. Du kan vara säker på att din korg kommer att hålla för upprepade användningar och samtidigt behålla sitt vackra utseende.

  När det kommer till att välja rätt shoppingkorg eller picknickkorg är det viktigt att överväga både funktionalitet och stil. En smart shoppingkorg är inte bara praktisk, den kan också vara ett modeuttryck som speglar din personliga stil. På samma sätt kan en picknickkorg vara mer än bara ett verktyg för att bära mat; den kan också vara en stilfull accessoar som fulländar din utomhusupplevelse.

  Oavsett om du ska handla eller planera en picknick, låt en shoppingkorg eller picknickkorg från Regovs vara din följeslagare. Med deras breda utbud av korgar i olika stilar och storlekar kan du hitta den perfekta korgen för varje tillfälle. Köp din nya shoppingkorg eller picknickkorg idag online hos Regovs - Trevlig shopping!

  Shoppingkorgar och picknickkorgar - Mitt barndomsminne

  När jag var barn älskade jag att shoppa. Mest för att jag fick spendera lite kvalitetstid med min mamma, men också för att innehållet i shoppingkorgen blev lite intressantare när jag följde med och handlade. Det blev fler äpplen än bananer och om jag hade tur hamnade det också en klubba i korgen. När vi kom hem var shoppingkorgen som en stor presentbutik – och om det fanns något jag tyckte om så var det presenter! (Även om det var fler äpplen än bananer och klubbor.) Shoppingkorgen var svart och stor och märktes inte mycket av när vi hade den med oss. Men varje gång min mamma tar fram den när hon ska gå och handla så påminner den mig om alla de mysiga och trevliga shoppingturerna under min barndom.

  Picknickkorgar och lock för picknickkorgar med reflex

  Reisenthel har 2020 lanserat en ganska stor nyhet - picknickkorg som en stor reflex. Under den långa mörka vintertiden kan du gå mycket säkrare på gatan med en reflex picknickkorg. Vid det minsta ljuset reflekterar kurvan ljuset tillbaka till bilister och andra trafikanter. Om du redan har en Reisenthel-picknickkorg kan du också köpa ett reflekterande lock / över däcket / skyddet till. Vi tycker att detta är ett riktigt bra initiativ och kan starkt rekommendera reflexpicknickkorg från Reisenthel.

  Små picknickkorgar för barn och arbete

  Shoppingkorgar för barn är lysande. Det är tydligt att barnen också kommer att vara involverade när mamma eller pappa handlar. Reisenthel har designat en serie picknickkorgar för barn. Vissa korgar har glada mönster och finns i olika färger.
  Och med tiden har vi också upptäckt att inom hemsjukvården, särskilt av många kommuner, har investerat i både stora och små picknickkorgar för att bära med medborgarna. Den vanliga picknickkorg används för något större behov och den lilla XS-picknickkorg används ofta för små saker och verkar mer diskret och mindre nedslående, vilket kan ha en ganska positiv betydelse.

  Oavsett om det handlar om roliga shoppingturer med barnen eller om effektivt och hänsynsfullt arbete som hemhjälp, är shoppingkorgar ett oumbärligt redskap. Deras mångsidighet och praktiska design gör dem till ett ovärderligt hjälpmedel i många olika situationer. På Regovs hittar du ett urval av shoppingkorgar i olika storlekar och stilar som passar alla behov och ändamål. Köp dina shoppingkorgar idag och gör både inköp och arbete till en mer behaglig upplevelse.

  Om du vill veta mer, se vår artikel om shoppingkorgar här