Whocopied.me
CHATTA MED OSS

Kylväskor i flera storlekar och färger för att hålla maten kall under lång tid – det finns något för alla smaker

Köp en kylväska så maten kan stanna kallt längre. Vi har kylväskor som passar till en matlåda. Om du behöver shoppa eller picknick har vi också många trevliga coola kylväskor för det. Kylväskor från Reisenthel och shoppingvagnar från Andersen är av bästa kvalitet. Dessa är flexibla, isolerade kylpåsar som kraftigt ökar kyltiden för innehållet och håller färska mat och dryck.

Kylväskor: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Kylväskor i olika modeller

En Reisenthel kylväska finns i många olika mönster och storlekar. En av de mest populära mönstren från Reisenthel är multi dots som är svarta med olika färgade prickar. En annan funktion är att en kylväska kan hålla matvarorna varma. Om du ska gå en tur i skogen, med en varm köttboll, är en liten kylväska från Reisenthel perfekt.

 

På Regovs.se hittar du också kylväskor av märkena Andersen och Stanley.

Kylväskor för semester, resor och strand

Vi har också en kylväska ryggsäck som är supersmart och bekvämt för shopping och resor där du behöver för att hålla din mat sval. Reisenthel ISO carrybag och coolerbag är mycket lämpliga för shopping, semester och picknick. Med några bra kylelement kan du hålla maten färsk i många timmar i bilen, buss eller på stranden.

Kylväskor på Regovs för många ändamål:

  • Madpakken
  • Picknicken
  • Shopping
  • Jobb
  • Semester
Regovs.se har kylväskor från Reisenthel, Stanley, Andersen och mer. En bästsäljare är helt klart 1,5 L thermocase som är perfekt för en matlåda eller lunchlåda. ISO Carrybag är också en underbart bra kylväska med lock som kan dragas på så att den håller sig tätt och håller sig i kyla när du är på språng. Collerbag och foodbox är också mycket populära för shopping och matvaror eller matlådan. Om du behöver för att hålla ännu fler saker kyla kan Regovs.se rekommendera ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som är riktigt bra shoppingvagnar med kylväskor.
 

När du åker på en resa och tar med dig matpaketen är en kylväska omöjlig att undvika. Oavsett om du handlar eller promenerar i parken behövs kylväskor och kylare. En kylväska eller kylbox hjälper dig att hålla din lunchpaket fräsch och bra under en längre tid. Dessutom förblir vatten och läsk sval när det är varmt.

Coolerbag kylväska från Reisenthel för shopping och kylvaror

När du är ute efter att köpa kylda och frysta produkter kan vi tydligt rekommendera Reisenthel Coolerbag kylväska. Det är en flexibel kylväska som rymmer 20 liter och kan användas för praktiskt taget alla kylda och frysta produkter. Reisenthels populära Coolerbag kan också användas med den klassiska Reisenthel Carrybag shoppingkorg. Reisenthel Coolerbag kylväskor för shopping finns i många olika färger och mönster.

Håll dina drycker, burkar och flaskor svala med små kylare

Om du behöver hålla din ölburkar eller läskburkar kallt under sommaren, rekommenderar vi en liten kylväska - Coolerbag XS från Reisenthel. Eller en kylväska för matlåda där du kan hålla både din matlåda och vattenflaskan sval.

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Storlek: