CHATTA MED OSS
Kundservice

  Stanley termosar 

  Hos oss hittar du termosar från Stanley Tycker du om att ta en varm kopp kaffe eller te på skogsturen eller cykelutflykten? Då ska du titta närmare här där vi med glädje kan presentera ett stort urval av snygga termosar och termoskoppar från det kända och älskade företaget Stanley. Både termosar och termosmuggar är av förstklassig kvalitet, vilket säkerställer att de både håller tätt och håller vätskan varm. Utöver termosar och termoskoppar säljer vi också en smart fickplunta från Stanley som också passar bra för din nästa utflykt. Du hittar hela vårt urval av snygg och effektiv termosutrustning från Stanley här.

  Stanleys termosar är legendariska

  Stanleys termosar har tillverkats i över 100 år, vilket innebär att det är det mest kända och stabila ...

  varumärket inom termosar i världen. Termosarna har använts i generationer inom lantbruk, industri, fiske och sport och därför känner många människor till de klassiska termosarna, både i Danmark och resten av världen. Det senaste designtillskottet med rötter i den legendariska termosen är Adventure-serien med både termosar på 0,5, 0,74 och 1 liter och Adventure eCycle-muggen.

  Stanley prioriterar hållbarhet på termosar

  De mest hållbara produkterna är de som aldrig behöver kasseras eller bytas ut. Det är därför Stanley har utvecklat och producerat hållbara och återanvändbara termos och termosmugg i över 100 år. Stål som Stanleys termos och termosmugg  är tillverkad av, är ett av de mest återvinningsbara materialen som finns tillgängliga. Stanley var det första företaget som både designade och tillverkade livsmedelssäkra behållare för mat och dryck i återvunnet material. Så många som 25 % av produkterna är tillverkade av återvunnet material. Stanley fokuserar på miljövänlig produktion och hållbarhet i deras produktionsprocess, och Stanley arbetar hårt för att skydda vår planet, vårt samhälle och dig som kund, så att enstaka delar kan ändras på alla produkter istället för att ändra hela produkten.

  Stanley erbjuder 25 års garanti på termosar - kvalitet som varar

  Stanley är världsberömd för att göra produkter av högsta kvalitet och har därför varit det professionella valet i generationer. Faktum är att kvaliteten är så hög att Stanley erbjuder 25 års garanti på sina produkter. När du köper en Stanley termos eller termos är du säker på att produkten kan hålla i generationer, även om den används intensivt.

  Den klassiska termos från Stanley

  När du letar efter en termos eller termosmugg är en av de viktigaste sakerna definitivt hur länge det kan hålla fast vid värmen eller kylan, och här är Stanley en säker vinnare. Det unika med Stanley-produkterna är att de använder metall för att isolera snarare än glas. Det finns ett vakuum mellan stål skikten, vilket gör att flaskan eller muggen kan hålla sig varm / kall i många timmar. Speciellt Stanleys Legendary Classic Termos 0.47L är ett bra exempel på hur enkel design och premiumkvalitet kan gå bra i spänning och skapa en unik produkt som är både tidlös och genomtänkt.

  Den perfekta picknick komposanten - Stanley kylväska

  Förutom att göra termos och termosmuggar har Stanley gått ett steg längre och tillverkar nu också kylväskor / kylväska. Kylvätskan finns i flera olika storlekar, där den största kylväska rymmer 15 liter. Den stora kylväskan kan hålla kallt i upp till 36 timmar och locket på kylväskan har elastik som gör att du kan fästa din termos och enkelt bära den runt. Den platta toppen av locket kan också användas för att sitta på. Mycket bra att ta med dig när du åker på vandring eller i skogen, så du har kontroll över luncher och drycker.

  Hitta även vanliga termoskannor på Regovs