CHATTA MED OSS
Kundservice

  Victorinox: Resväskor, Resväskor och Ryggsäckar

  Victorinox har över 130 års erfarenhet av schweiziskt gediget hantverk. En omedelbar kännetecken för Victorinox är den lilla röda fickkniven med skjoldemblem. Globalt har företaget över 2000 anställda. Victorinoxs affärsprinciper är lika relevanta för företaget idag som de var tillbaka 1897, när Karl Elsener grundade företaget som "Original Swiss Army Knife": Innovation, Funktionalitet, Ikonisk Design och Kompromisslös Kvalitet. Idag utvecklar företaget produkter som inte bara är extraordinära i kvalitet och design utan också i deras förmåga att vara följeslagare genom livets små och stora äventyr. Victorinox producerar knivar, reseutrustning, resväskor, klockor, parfymer m.m.

  Victorinox: Resutrustning och Toalettväskor

  När grundaren Karl Elsener uppfann den schweiziska armékniven skapade han inte bara en produkt, utan också en inställning. Denna inställning inspirerar varje dag alla ...

  Victorinox-produkter, inklusive all reseutrustning. Önskan är att du som konsument av Victorinox-produkter - från reseutrustning till necessärer - aldrig slutar utvidga din horisont som en del av upplevelsen när du reser.

  Handbagage från Victorinox

  När du reser runt världen med Victorinox kan du räkna med lätta handbagageväskor. Allt handbagage är utformat för att uppfylla kraven från de flesta flygbolag. Med handbagage från Victorinox kommer du undra hur du någonsin har kunnat leva utan det.

  Bagage och Resväskor från Victorinox

  Victorinoxs bagage och resväskor är utformade med funktionalitet och enkel manövrering så att du lätt kan ta dig genom flygplatsen. De är byggda för att stå emot den hårda resan från biljettkontoret till bagageutlämningen.

  Ryggsäckar och Väskor från Victorinox

  Med Victorinox ryggsäckar och väskor kan du röra dig problemfritt med en välorganiserad väska. Varje ryggsäck och väska är designad för att både skydda och organisera dina ägodelar. De är bekväma och hållbara. Med en ryggsäck eller väska från Victorinox är du redo för vad som än dagen har att erbjuda.

  Victorinoxs Historia

  År 1884 öppnade Karl Elsener sitt skärverkstad i Ibach-Schwyz. Vid den tiden var Schweiz fortfarande ett av de fattigaste länderna i Europa. Under de första åren av verksamheten kämpade Karl Elsener för att bekämpa arbetslöshet, fattigdom och skapa arbetstillfällen samtidigt som han försökte stoppa utvandringen.

  År 1891 levererade han för första gången soldatknyven till den schweiziska armén. Han fortsatte att utveckla kniven, vilken idag är den ikoniska schweiziska armékniven. Detta blev grunden för det idag världsberömda företaget, byggt på solidaritet och starka värderingar, med en bred produktportfölj.

  Victorinox bygger på en solid arv, som kräver engagemang för schweizisk precision och fokuserar på kvalitet och innovation. Dessa är de absolut viktigaste nyckelorden för företaget. Företaget grundas på familjevärderingar samt integritet och finns idag i över 120 länder över hela världen.

  Essensen av Victorinox är den ursprungliga schweiziska armékniven, som Karl Elsener skapade 1897. Inriktat, banbrytande och orädd på den globala scenen, sträcker det internationella varumärket sig idag över fem produktkategorier: schweiziska arméknivar, klockor, bestick, dofter och reseutrustning.

  Victorinox = Kvalitet

  När du köper en Victorinox-produkt garanterar de att deras produkter uppfyller de högsta standarderna på alla områden och att det aldrig har kompromissats med kvaliteten, oavsett var produkten är tillverkad. De flesta av Victorinox produkter tillverkas i Schweiz.

  När några av deras produkter produceras utomlands är det för att få tillgång till tekniska, personalmässiga och materiella resurser som är nödvändiga för att få den mest effektiva tillverkningen. Utländska partners väljs noggrant för att säkerställa att de uppfyller de höga standarder som Victorinox står för.

  Kvalitetsnivån är det som gör att Victorinox är ledande inte bara i Schweiz utan över hela världen.

  Socialt ansvar

  Victorinox är ett oberoende familjeföretag där Victorinox Foundation äger 90% av tillgångarna. Detta säkerställer företagets existens eftersom 90% av den genererade vinsten är tillgänglig som reserv för företaget. En välgörenhetsstiftelse äger de återstående 10%, vilket stöder projekt med välgörande ändamål.