CHATTA MED OSS

  Victorinox - Resväskor och ryggsäckar

  Victorinox har 130 års erfarenhet och är ett gediget schweiziskt hantverk. Ett omedelbart utmärkande drag för företaget är den lilla röda fickkniven med sköldemblemet på. Världen över finns det mer än 2 000 anställda. Företagets drivkraft är lika relevant för företaget idag som det var redan 1897, när grundaren Karl Elsener utvecklade "Original Swiss Army Knife: Innovation, Functionality, Iconic Design and Uncompromising Quality. Idag utvecklar företaget produkter som inte bara är extraordinära i kvalitet och design, men också i sin förmåga att följa dig genom livets äventyr, vare sig det är för stora som ...

  små. Företaget har vuxit sig stort, och tillverkar idag både knivar, reseutrustning, resväskor, åkpåsar, klockor, parfymer m.m.

  Reseutrustning

  När Karl Elsener uppfann den schweiziska armékniven, uppfann han inte bara den, utan också en attityd. Attityden han uppfann hjälper till att inspirera varje dag av varje Victorinox-produkt, inklusive all reseutrustning. Önskan är att du som konsument med Victorinox produkter inklusive reseutrustning aldrig ska sluta vidga dina vyer, som en del av när du reser.

  Handbagage

  När du reser jorden runt med Victorinox kan du räkna med lätta väskor. Allt handbagage är designat för att uppfylla kraven från de flesta flygbolag. Med Victorinox handbagage kommer du att undra hur du någonsin levt utan det.

  Bagage & resväskor

  Victorinox bagage och resväskor är designade med funktionalitet och god manövrerbarhet, så att du enkelt tar dig genom flygplatsen. De är byggda för att klara den tuffa resa som din resväska tar från biljettdisken till bagageutlämning.

  Ryggsäckar och väskor

  Med Victorinox ryggsäckar och väskor kan du röra dig smidigt med en välorganiserad väska. Varje ryggsäck och väska är designad för att skydda och organisera dina tillhörigheter. De har bra komfort och är rejäla. Med en Victorinox ryggsäck eller väska är du redo för vad dagen än för med sig.

  Victorinox historia

  Victorinox bygger på ett gediget arv som kräver engagemang för schweizisk precision och fokuspunkter som kvalitet och innovation är de absolut viktigaste ledorden för företaget. Företaget är grundat på familjevärderingar och integritet och finns idag i över 120 länder världen över.

  Kärnan i Victorinox är den ursprungliga schweiziska armékniven, som Karl Elsener skapade 1897. Riktningsinriktad, banbrytande och orädd på den mycket stora globala scenen, det internationella varumärket spänner idag över fem produktkategorier: schweiziska arméknivar, klockor, bestick, dofter och resor Utrustning.

  Företaget Victorinox

  I Ibach-Schwyz 1884 öppnade Karl Elsener sin skär verkstad. Vid den här tiden i Europa var Schweiz fortfarande ett av de fattigaste länderna. De första åren, när Karl Elsenser hade öppnat sin skär verkstad, arbetade han för att bekämpa arbetslöshet, fattigdom och skapa jobb, och samtidigt stoppa utvandringsströmmen.

  1891 levererade han soldatens kniv till den schweiziska armén för första gången. Han fortsatte med att utveckla kniven, som idag är den ikoniska schweiziska armékniven. Detta blev grunden för dagens världskända företag, som bygger på en anda av solidaritet och starka värderingar, och har utökat produktsortimentet.

  Kvalitet

  När du köper en Victorinox-produkt garanterar de att deras produkter håller högsta standard inom alla områden och att kvaliteten aldrig har kompromissat, oavsett var produkten produceras. Majoriteten av Victorinox produkter tillverkas i Schweiz.

  När en del av deras produkter produceras utomlands är det för att ha tillgång till de tekniska, personella och materiella resurser som krävs för den mest effektiva produktionen. Partners utomlands är noggrant utvalda för att säkerställa att de lever upp till de höga krav som Victorinox står för.

  Kvalitetsnivån är det som gör Victorinox till en ledare i Schweiz och i världen.

  Socialt ansvar

  Victorinox är ett oberoende familjeföretag där Victorinox Foundation äger 90 % av tillgångarna. Det innebär att företagets existens är tryggad, då 90 % av den genererade vinsten finns tillgänglig för att användas som reserver för företaget. En ideell stiftelse äger de sista 10 %, vilket stöder projekt som är välgörande.