CHATTA MED OSS
Kundservice

  House of Sajaco är ett nytt märke som bildades i fusionen av tre framstående grossister inom väskbranschen. Den kombinerade visionen av design, kunskap om skinn och högkvalitativ produktion ledde till den synergi som skapade House of Sajaco.

  Designen tilltalar en publik som uppskattar en avslappnad stil och den hållbarhet som skinn erbjuder. En cool vintagelook gör axelväskor, skinnväskor och plånböcker från House of Sajaco till den perfekta accessoaren för varje dag.

  House of Sajaco exklusiva axelväskor

  House of Sajaco erbjuder ett brett och brett urval av läckra mjuka axelväskor i olika storlekar och färger. De klassiska färgerna är svart, brun, konjak och röd. Axelväskor finns i storlekar som sträcker sig från mycket små axelväskor / crossbagar till stora shoppingkassar / shoppare.

  House of Sajaco ...

  - Skinn som är mest miljövänliga

  House of Sajaco säkerställer att de flesta läder och skinn för weekendväskor, axelväskor och handväskor är vegetabilsk garvade till förmån för både lädernas naturliga egenskaper och miljön. När du köper en väska från House of Sajaco ingår läder- och miljöhänsyn.

  House of Sajaco väskorna är väl dekorerade

  När det gäller hur weekendväskor, axelväskor och handväskor är dekorerade, är de klassiskt dekorerade med flera fickor, en dragkedja och en mobil ficka. På samma sätt har de allra flesta kassar en fin längdjusterbar axelrem. Du ser hur de olika väskorna är ordnade under produktinformationen och extra bilder.

  Använd alltid din House of Sajaco axelväska

  Använd House of Sajaco axelväskor för olika ändamål. Varje dag när du måste gå på jobbet, på kontoret, shoppa eller i skolan. House of Sajaco shoppare, axelväskor och handväskor är härligt mjuka och samtidigt exklusiva och eleganta, som också är lämpliga för fester, fester och bussresor med vänner och kollegor. Köp dina favoritväskor från House of Sajaco idag och ta emot paketet inom de närmaste dagarna.

  House of Sajaco läderryggsäckar 

  Kvalitetsryggsäckar som kan användas både som en axelväska och en ryggsäck i en vacker och exklusiv design kan också erbjudas av House of Sajaco. Ryggsäckarna är gjorda av utsökt mjukt vegetabiliskt garvat läder och dekorerade med blixtlåsfickor och plats för en mobiltelefon och mycket mer.