CHATTA MED OSS
Kundservice

  Röd kabin ryggsäck: Travelite Basics Röd Kabin Ryggsäck / Väska 14 L - 35X20X20

  Mixa 3 - Spara 10%
  Röd kabin ryggsäck: Travelite Basics Röd Kabin Ryggsäck / Väska 14 L - 35X20X20


  •  409,00 kr

  Färger:
  • Röd kabin ryggsäck: Travelite Basics Röd Kabin Ryggsäck / Väska 14 L - 35X20X20
  • Travelite Basics Navy Kabin Ryggsäck / Väska 14 L - 35X20X20 cm
  Presentförpack.:
                   Antal:

  Varunummer: U-96290-10
  check Antal i eget lager: +7


  Röd kabin ryggsäck: Smart extra kabinväska / ryggsäck som kan vara din extra väska ombord på flygplanet

  Denna Travelite ryggsäck väger bara 410 gram, vilket gör den till en super smart röd kabin ryggsäck och kabinbagage. Väskan är speciellt utformad för att uppfylla kraven som en Ryanair liten personlig väska med en maximal storlek på 40 cm x 20 cm x 25 cm, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara dina nödvändigheter säkert och organiserat. Dess röda färg ger den ett attraktivt utseende som kompletterar din stil oavsett resmål. Dessutom är den här röda kabin ryggsäck också lämplig som en liten väska för buss- och bilturer, vilket gör den till en mångsidig följeslagare för olika typer av resor.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Röd och grå
  • Mått: 20 X 35 X 20 cm (B X H X D)
  • Justerbara axelremmar
  • Handtag överst
  • 2 sidofickor
  • 2 blixtlåsöppningar

  Invändigt

  • Volym: 14 L
  • 1 elastisk ficka

  Ytterligare information

  • Vikt: 410 g
  • Material: Polyester
  • Märke: Travelite

  Denna Travelite ryggsäck väger bara 410 gram, vilket gör den till en super smart röd kabin ryggsäck och kabinbagage. Väskan är speciellt utformad för att uppfylla kraven som en Ryanair liten personlig väska med en maximal storlek på 40 cm x 20 cm x 25 cm, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara dina nödvändigheter säkert och organiserat. Dess röda färg ger den ett attraktivt utseende som kompletterar din stil oavsett resmål. Dessutom är den röda kabin ryggsäck också lämplig som en liten väska för buss- och bilturer, vilket gör den till en mångsidig följeslagare för olika typer av resor.

  Röd kabin ryggsäck: Utvändiga egenskaper

  Den här ryggsäcken har justerbara axelremmar som garanterar en bekväm passform oavsett din kroppsbyggnad. Handtaget överst gör den enkel att bära i handen när det behövs. Två sidofickor och två blixtlåsöppningar erbjuder extra utrymme och säkerhet för dina personliga tillhörigheter. Designen är modern med en klar röd färg som verkligen står ut, perfekt för den trendiga resenären.

  Röd kabin ryggsäck: Invändiga egenskaper

  Invändigt har den här röda kabin ryggsäck en volym på 14 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina värdesaker. En elastisk ficka finns tillgänglig för att hålla mindre föremål på plats. Den invändiga utformningen är optimal för att hålla dina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga.

  Röd kabin ryggsäck: Ytterligare information

  Väskan är gjord av hållbart polyestermaterial som garanterar långvarig användning. Med en vikt på 410 gram är den tillräckligt lätt för att bära med sig under längre perioder utan att orsaka obehag. Märket Travelite är känt för att producera högkvalitativa och hållbara produkter, och denna röda kabin ryggsäck är inget undantag.

  Röd kabin ryggsäck: Märkets historia

  Travelite har varit en pålitlig tillverkare av bagage sedan 1949, och drivs nu av den 3:e generationen som fortsätter att utveckla innovativa lösningar för resenärer. Med den senaste produktionstekniken och de bästa materialen, strävar Travelite efter att göra ditt resande enklare och mer bekvämt. Denna röda kabin ryggsäck återspeglar märkets engagemang för kvalitet och innovation.

  Förutom denna smarta röd kabin ryggsäck, erbjuder Regovs också en mängd andra produkter som kan komplettera din stil och dina behov. Om du är på jakt efter andra typer av huvudbonader, kan du utforska vår samling av herrhattar och kepsar. För dig som behöver ett pålitligt och stiligt bälte, erbjuder vi även bälten med lösa spännen i olika längder. Och om du behöver en säker och elegant förvaringslösning för dina smycken eller makeup, kan du överväga vår smyckeskrin i trä med spegel. Alla dessa produkter är noga utvalda och erbjuds på Regovs för att säkerställa att du får kvalitetsartiklar som uppfyller alla dina förväntningar.