CHATTA MED OSS
Kundservice

  Spikes & Sparrow är kända för sina unika handgjorda karaktärsprodukter. Det läder som används är naket utan något artificiellt skyddande skikt, så strukturen på huden med alla dess brister kommer att förändras med tiden när du använder den och ger din axelremväska, axelväska, helgväska, midjeväska eller plånbok en unik karaktär som återspeglar din personlighet.

  Spikes & Sparrow väskor finns i ett brett utbud av axelremväskor, axelväskor, resväskor, weekendväskor, datorväskor, magväskor, ryggsäckar och plånböcker. Alla Spikes & Sparrow axelremväskor är gjorda för att hålla varför det bara används de bästa dragkedjor, de starkaste metalldelarna och pågående testning av material äger rum.

  Spikes & Sparrow väskor är holländsk design som producerats för ...

  hand sedan 1998 i Indien på fabriker, som inte använder barnarbeten och har en ren arbetsmiljö.

  Med en Spikes och Sparrow axelremväska får du en robust modern weekendväska med en Vintage-look som bara blir mer vackrare och unik när du använder den.

  Om Spikes & Sparrow - Läder och Färgning

  Eftersom skinnet är original är pälsen mottaglig och absorberar både vax och olja som appliceras på det på ett oregelbundet sätt. Detta skapar en typisk läderstil. Skinnet kan emellertid också ta upp vatten, vilket innebär att de flesta fläckar i läder inte finns på ytan, där rengöring är en effektiv lösning. Snarare kommer fläcken att vara i skinnet, vilket väsentligen ändrar lädersfärgen permanent. Den bästa rengöringsstrategin för Spikes & Sparrow läder och axelväskor är att regelbundet torka av den med en lätt fuktig bomullsduk för att ta bort aktuellt damm. Använd inte tvål eller tvålbaserade produkter eftersom de ändrar hudens pH och minskar livslängden. Regn och vatten rekommenderas inte på Spikes & Sparrows väskor, speciellt i början, om det har blivit våt avge överskottsfärg, så se upp för lätta kläder och en våt läderväska. Om din läderväska av misstag blir våt ska den torka långsamt efteråt och, när den är torr, få ett tunt lager av läderfett / läderbalsam.
  Om du vill kan du applicera en delikat läderbalsam, läderfett eller en nubuck och mockaunderhållspray en eller två gånger om året. Detta kommer att återställa läderet och dra tillbaka läderet. Detta är dock inte nödvändigt, men en fråga om smak och preferens.