Whocopied.me

Heminredning med servettringar och skålar från Philippi

Servettringar, skålar, teboxar och korgar etc.
Smarta servettringar, salt- och pepparuppsättning, skålar och Cindarella (Askepott) Philippi kakkniv. Smarta korgar, skohylla, bänk och sängbrickor från Zeller Present. Härliga saker för boende och när gästerna kommer hem. Du kan också hitta läderremmar för handdukar och kökshanddukar.

Heminredning: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Heminredning - Låda för te i trä

Från Zeller Present har vi flera bra saker i trä för heminredning. En av de populära är telåda / tebox tillverkad av bambusträ. Låda för te har ett genomskinligt skydd av akrylglas för att säkerställa styrka så att den inte går sönder när den transporteras och används i vardagen. Telåda är i klassisk design med plats för många tebrev i fyra separata rum, så att du enkelt kan hålla reda på din tesamling.

Heminredning - Mysig och praktisk med härliga sängbrickor

Vi har flera olika sängbrickor. En sängbricka för läsning, iPad eller mini-PC. Och en klassiker till för att servera frukost på sängen eller annan servering på sängen. En bra sängbricka är mycket bekväm speciellt för de mysiga morgon- och kvällstimmarna.

Heminredning - Dags för en äventyrlig tårta och ett väl täckt bord med tårtkniv och servettringar

Alla känner sagan om Askepott och skon hon tappade. Philippi har precis designat en version av Askepottens skor eftersom en fin tårtkniv har stilettklaken kan tas av vid behov. Verkligen en underbart vacker kakespade för varje väl täckt kakebord. Servettringar tillhör också ett väl täckt bord. Philippi, till exempel, har designat Swirl servettringar som lägger till bordet men smak och stil.

Heminredning - Härliga designskålar och korgar

Att presentera frukt, bröd och andra saker i en utsökt designad maträtt är underbart och särskilt inbjudande. Kurvor i tyg och trä är bra stil för många inom heminredning, saker som handdukar, servetter eller andra små saker.

Heminredning - Ta bort ludd och med ett Severin luddborttagare / luddshaver

De flesta känner till fluff och ludd som är överskottsull på en pläd. Ludd och fluff finns på både ull, bomull och andra tyger. För att ta bort ludd och fluff på plädar och kuddarna rekommenderar Regovs att du använder Severin luddborttagare. Severin luddshaver har en liten löstagbar rottingbehållare och en smart distans för mycket lösa ark och textilier, perfekt för din heminredning.

Heminredning - Gör plats för skor med en skohylla eller skobänk

Zeller Present har designat en smart skohylla som kan staplas upp till 3 delar ovanpå varandra, så att det finns maximalt utrymme för 18 par skor. Om du samtidigt behöver en liten bänk och plats för 6 par skor är skobänken från Zeller Present precis det du behöver för tvättstugan.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Antal nycklar:
Storlek:
Storlek: