CHATTA MED OSS

  Heminredning med servettringar och skålar från Philippi

  Servettringar, skålar, teboxar och korgar etc.
  Smarta servettringar, salt- och pepparuppsättning, skålar och Cindarella (Askepott) Philippi kakkniv. Smarta korgar, skohylla, bänk och sängbrickor från Zeller Present. Härliga saker för boende och när gästerna kommer hem. Du kan också hitta läderremmar för handdukar och kökshanddukar. Heminredning: Andas liv i ditt hem. I det moderna hemmet är det ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Heminredning, från dekorativa kuddar och ljus till konstverk och speglar, kan förvandla varje rum från tråkigt till inbjudande. Dessa tillsatser tillför inte bara estetik, utan också funktionalitet. Ett vackert ur kan vara lika praktiskt som det är dekorativt. En bra serveringsbricka, en nyckelskåp, en skohylla eller vinhylla är alltid användbara tillägg i ditt hem. Genom att investera i kvalitetstillbehör kan du ge ditt hem personlighet, värme och stil. Oavsett din smak finns det heminredning som speglar just din unika stil och gör ditt hem komplett.

  Heminredning: Läs mer nedan

  Heminredning - Låda för te i trä

  Från Zeller Present har vi flera bra saker i trä för heminredning. En av de populära är telåda / tebox tillverkad av bambusträ. Låda för te har ett genomskinligt skydd av akrylglas för att säkerställa styrka så att den inte går sönder när den transporteras och används i vardagen. Telåda är i klassisk design med plats för många tebrev i fyra separata rum, så att du enkelt kan hålla reda på din tesamling.

  Heminredning - Mysig och praktisk med härliga sängbrickor

  Vi har flera olika sängbrickor. En sängbricka för läsning, iPad eller mini-PC. Och en klassiker till för att servera frukost på sängen eller annan servering på sängen. En bra sängbricka är mycket bekväm speciellt för de mysiga morgon- och kvällstimmarna.

  Heminredning - Dags för en äventyrlig tårta och ett väl täckt bord med tårtkniv och servettringar

  Alla känner sagan om Askepott och skon hon tappade. Philippi har precis designat en version av Askepottens skor eftersom en fin tårtkniv har stilettklaken kan tas av vid behov. Verkligen en underbart vacker kakespade för varje väl täckt kakebord. Servettringar tillhör också ett väl täckt bord. Philippi, till exempel, har designat Swirl servettringar som lägger till bordet men smak och stil.

  Heminredning - Härliga designskålar och korgar

  Att presentera frukt, bröd och andra saker i en utsökt designad maträtt är underbart och särskilt inbjudande. Kurvor i tyg och trä är bra stil för många inom heminredning, saker som handdukar, servetter eller andra små saker.

  Heminredning - Ta bort ludd och med ett Severin luddborttagare / luddshaver

  De flesta känner till fluff och ludd som är överskottsull på en pläd. Ludd och fluff finns på både ull, bomull och andra tyger. För att ta bort ludd och fluff på plädar och kuddarna rekommenderar Regovs att du använder Severin luddborttagare. Severin luddshaver har en liten löstagbar rottingbehållare och en smart distans för mycket lösa ark och textilier, perfekt för din heminredning.

  Heminredning - Gör plats för skor med en skohylla eller skobänk

  Zeller Present har designat en smart skohylla som kan staplas upp till 3 delar ovanpå varandra, så att det finns maximalt utrymme för 18 par skor. Om du samtidigt behöver en liten bänk och plats för 6 par skor är skobänken från Zeller Present precis det du behöver för tvättstugan.

  Heminredning samlar saker på ett enkelt ställe

  Nu är det slut med att behöva springa runt och leta efter kniven kvar från disken, de sista oanvända tebladen eller fumla efter lösa nycklar i fickan.

  Med alla typer av heminredning från Regovs får du inte bara saker under kontroll, du får också allt i en fin och tidlös design, oavsett om det är en bestickbricka, servettringar, en skohylla eller något helt annat - vi ha allt. 

  Dina favoritknivar och saxar måste presenteras i ett vackert träknivblock hemma i köket, där du snabbt och enkelt kan ta tag i önskad kniv för köksuppgiften av större eller mindre natur.

  Välj att ha ditt salt och peppar strödd ovanpå dina läckra middagsrätter från salt- eller pepparkvarnarna i design av stål eller trä, så att det inte längre är de tråkiga hinkarna som säljer salt och peppar i butikerna som du måste strö din mat med.

  Är du också trött på att ha tidskrifter för att läsa och träklossar för eldstaden liggande? Då kan du köpa en fin och mysig filtkorg för respektive fodral, så du vet alltid var du ska ta tag i spännande läsmaterial eller ved till eldstaden: från de vackra korgarna i filt.

  Detta är bara ett urval av det stora urvalet av tillbehör till hemmet vi har.

  Heminredning kompletterar dagen och mysigheten

  Börja dagen med att överraska din älskling med mat i sängen med en serveringsbricka / sängbricka från Regovs. Efteråt serverar du naturligtvis din favoritkaka med ett snitt från en kakakniv i Cinderella-stil.

  Slutligen har du naturligtvis också just förberett en kopp te, där det var lätt att få en överblick över urvalet av tebrev och hitta vad du vill ha från din te-låda eller tekanna.

  På vägen ut till jobbet har du både nyckeln till ytterdörren och bilnyckeln i en funktionell och läcker nyckelring gjord av läder. Med det blir det aldrig en röra med nycklarna igen. Dräkten avslutades precis med slipsen som hängde lockigt för dig på slipshängaren.

  Hemma igen är det dags för ett glas vin före middagen, och då är det tur att du har ett underbart urval av exotiska viner i ett vinställ av lämplig storlek som passar in i inredningen.

  Inredningen kommer att kompletteras med detta hemtillbehör.

  Förutom att alla våra produkter från Regovs är praktiska och funktionella, är de också estetiskt lämpliga för många olika typer av heminredning.

  Detta gäller både om du kör det futuristiska uttrycket med ståldesign och raka linjer, eller om du letar efter utsmyckning och många detaljer som skickar sinnet i riktning mot retro eller för den delen en kombination av flera stilar. Regovs har precis rätt hemtillbehör för dig.

  Kanske är det därför inte allt i vårt sortiment av hemtillbehör som du behöver direkt, men när du byter hem kan det också vara nödvändigt att byta interiör, och här kommer det fördelaktiga och vackra från Regovs.


  Användbara tillbehör för hemmet

  Flera av sakerna i vår kategori för tillbehör till hemmet är något som man inte kan göra utan.Sedan finns det saker du inte visste att du faktiskt skulle göra utan - och slutligen finns det saker som du kanske inte visste fanns - men som du behöver!

  Är du till exempel inte trött på att din smartphone och liknande enheter tar slut, och du måste ha olika laddare med dig på språng eller filtret tillsammans i ledningar hemma?

  Lösningen är att få en bärbar organisator och trådlös laddare som hemtillbehör från Regovs, så att du kan hitta allt på ett ställe - och ladda samtidigt.

  Eller hur är det med den irriterande fluffen och fluffen som har ackumulerats i dina möbler? Det blir en oändlig uppgift att behöva ta bort den med fingrarna. Här kommer Regovs också till din räddning med en luddborttagare som gör arbetet betydligt snabbare och effektivare än tidigare.


  Tillbehör för hemmet är så mycket mer än ett komplement till hemmet. Det kommer att vara ovärderliga verktyg när du köper dem från Regovs.


   

  Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkt i vår norska webbutik: Regovs.no