CHATTA MED OSS
Kundservice

  Trä skohylla & bänk: Zeller Present Bänk och Skohylla i trä

  Trä skohylla & bänk: Zeller Present Bänk och Skohylla i trä  Trä skohylla & bänk: Unik och praktisk skohylla och bänk med 2 hyllor

  Denna trä skohylla & bänk från Zeller Present erbjuder en smart förvaringslösning som förenklar vardagen. Med plats för totalt 6 par skor håller den ordning på dina skor och ger dig samtidigt en bekväm plats att sätta på dig dem. Måtten 60 x 29 x 50 cm gör att den passar perfekt i de flesta hallar. Färgerna grå och natur tillsammans med det varma träet ger en stilren och tidlös design som enkelt matchar resten av din inredning. Den här trä skohylla & bänk är inte bara praktisk, utan också estetiskt tilltalande. Den inkluderade monteringsanvisningen och de medföljande skruvarna och verktygen gör att den enkelt och snabbt kan sättas ihop och tas i användning.

  Egenskaper

  Information:

  • Färg: Grå och natur
  • Mått: 60 x 29 x 50 cm. (L X D X H)
  • Rum för 6 par skor
  • Inkluderar skruvar och verktyg för att samla bänken

  Ytterligare information

  • Vikt: 3,8 kg
  • Material: Polyester och Bambu
  • Varumärke: Zeller Present

  Trä skohylla & bänk: Funktion och design

  Denna multifunktionella trä skohylla & bänk är designad för att vara såväl praktisk som elegant. Den står stabilt på sina ben och de två hyllorna rymmer upp till 6 par skor. Bänkytan erbjuder en bekväm sittplats när du knyter skorna, eller varför inte en plats för väskan eller ryggsäcken? Den robusta konstruktionen i polyester och bambu garanterar en lång livslängd, även vid dagligt bruk. Dessutom är den här bänken och skohyllan ett miljövänligare val tack vare materialet i hållbar bambu.

  Trä skohylla & bänk: Varumärket Zeller Present

  Zeller Present är känt för sina högkvalitativa och estetiskt tilltalande förvaringslösningar. Med en trä skohylla & bänk som denna, visar de återigen sin förmåga att kombinera funktionalitet med design. Varumärket står för kvalitet och hållbarhet, vilket återspeglas i detta praktiska och stilrena möbel. Upptäck fler smarta förvaringslösningar från Zeller Present som exempelvis deras tvättkorg i grått eller deras kryddställset med 6 glas.

  Trä skohylla & bänk: Komplettera din inredning

  Denna trä skohylla & bänk är inte bara en praktisk möbel, utan också en vacker inredningsdetalj. Det naturfärgade träet och de gråa accenterna ger en modern och stilren känsla som kompletterar din övriga inredning. För en harmonisk look, överväg att matcha med andra trä- eller bambuprodukter från Zeller Present. Denna möbel är den perfekta länken mellan funktion och stil i din hall.

  Trä skohylla & bänk: Kundrecensioner och rekommendationer

  Kunder som har köpt denna trä skohylla & bänk uppskattar dess stabilitet, stilrena design och den extra sittplats den erbjuder. De finner att den är enkel att montera med de medföljande skruvarna och verktygen, och uppskattar hur den hjälper till att hålla ordning på skorna. För extra skydd och hållbarhet kan du överväga att komplettera med ett stort paraply från Smati för att hålla golvet torrt vid regniga dagar.