CHATTA MED OSS

  Philippi är ett tyskt företag med bas i Hamburg. Företaget har funnits i många år, det startade redan 1922, och det beror på deras stora förmåga och lust till nytänkande. De får förslag till nya produkter från designers över hela världen: Tyskland, Italien, Japan, Taiwan och Ghana. Det är de nya idéerna från hela världen som är drivkraften i Philippi och källan till deras stora framgångar. Tankarna bakom de olika designerna är otroligt kreativa, fantasifulla och innovativa samtidigt som de har ett enkelt och stilrent uttryck. Philippi ser skönheten i det vanliga och förvandlar det till unika och annorlunda föremål.

  Philippi har belönats med flera internationellt erkända designpriser, till exempel Design Plus Award, Form Award, German Design Award, Good Design Award (Japan), iF Product Design Award, Interior Innovation Award och Red Dot Product Design Award.

  På Regovs har vi ett exklusivt urval av smyckeskrin, servetthållare, nyckelhållare och saker för hem i varumärket Philippi.

  Philippi Swirl servettringar - på jakt efter den perfekta formen

  Philippi design kännetecknas av att förvandla vanliga vardagliga saker till ett litet perfekt konstverk. Detta syns tydligt i de populära ...

  och klassiska Philippi Swirl servettringar som har en otroligt elegant form med sitt unika uttryck som de passar både för en formell och en informell middag. En riktig klassiker med stil och praktisk funktionalitet som har dekorerat många bord sedan 2004.

  Philippi Giorgio-glasögonfodral och case - Elegans och funktionalitet

  Med detta fodral / case / pennfodral har du en idealisk följeslagare för dina glasögon eller pennor. Fodralen sticker ut på grund av den exklusiva designen i svart kvalitetsläder och polerat rostfritt stål. Fodralen gör det lättare och roligare att förvara dina glasögon eller pennor på ett säkert och elegant sätt. Fodralen öppnas med magnetisk förslutning och är fodrad med svart sammet. Philippi har designat detta enkla och eleganta fodral, och exakt elegans och enkelhet är ett kännetecken för alla Philippis produkter.

  Med en produkt från Philippi går du aldrig fel i staden, vare sig du köpte för dig själv eller för en present, du är säker på en hållbar, praktisk och klassisk produkt med ett mycket unikt uttryck.