Whocopied.me
CHATTA MED OSS

Om du letar efter ett nytt pennfodral har du kommit till rätt ställe. På Regovs har vi ett stort urval av pennfodral i olika designer och färger. Allt du behöver göra är att klicka med musen så skickar vi ditt nya pennfodral till dig – inom några dagar kommer det till dörren!


Pennfodral: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Pennfodral och kontorsutrustning

Vi har ett stort urval av pennfodral från flera olika märken, som alla är de bästa varumärkena när det gäller att tillverka pennfodral. Vi säljer bara de bästa kvalitetsmärkena så att du kan köpa det bästa och får ut mesta möjliga av dina pengar. Här på sidan hittar du bland annat smarta pennfodral från Boxer och pennfodral i läder eller skinn. Du kan hitta pennfodral till barnen inför skolstarten. Om du har problem med utrymmet i dina barns pennfodral har vi ett stort urval av stora pennfodral med gott om plats så att barnen kan få med sig all sin skolutrustning till skolan. Vi säljer inte bara pennfodral för barn utan också för ungdomar och vuxna. Om du skulle vara på jakt efter det klassiska platta pennfodralet i läder, som din gamla lärare använde, är du på rätt ställe!


På Regovs.se hittar du pennfodral av märkena: Boxer, Montana, Philippi, Soul for Seal, Treats och Reisenthel.


Pennfodral som smarta Reisenthel Multibox

Om du vill ha ett pennfodral med många funktioner, kan vi erbjuda Reisenthels Multibox. Vissa använder det som pennfodral, andra som sminkväska. Bara fantasin sätter gränser. Du kan kort sagt använda det till vad du vill – och det betyder inte att du inte kan använda det som sminkväska efter att du först har bestämt dig för att använda det som pennfodral. Ena dagen kan du använda det som sminkväska, andra dagen som pennfodral. Det är upp till dig vad du väljer och vad du behöver. Här får du definitivt mycket för pengarna och vi tror inte att du kommer att bli besviken. Vi på Regovs har, kort sagt, pennfodral för alla smaker, både för skola, arbete, studier och fritid – och säkert också det som du behöver.

Pennfodral är fantastiska för att förvara små saker i. De kan användas av alla åldrar och till mycket mer än pennor och suddgummin.


Pennfodral för småsaker för vuxna

För de flesta vuxna är ett pennfodral av läder att föredra. De är fina och blir bara vackrare ju mer de används. Om det skulle uppstå repor kan man alltid putsa med lite läderfett.

Det finns också många fina pennfack från t.ex. Riesenthel med glada mönster. Kanske enfärgat i favoritfärgen för ett glatt inslag i förvaringen?

Tänk på att man kan förvara virknålar i pennfodral – de är praktiskt taget små verktygslådor där man också kan förvara spikar, skruvar och en liten hammare. Ett litet husapotek? Ja, bara fantasin sätter gränser för vad du kan förvara i ditt pennfodral.

Det är trevligt att öppna ett pennfodral och se det som man behöver. Det kan man kalla ordning, men det är inte en tillfällighet. Man har ju valt pennfodralet för det ändamålet. Du undviker att slösa hjärnkapacitet och energi på att leta, för där finns ju det som du skulle använda – en skön aha-upplevelse!


Pennfodral behövs även för barn och ungdomar

Barn kan i mycket tidig ålder ha ett pennfodral där de kan förvara sina kritor och tuschpennor så att de redan från barnsben lär sig att hålla ordning och plocka upp efter sig. Det kommer att vara till fördel senare i livet när de får mycket skolutrustning att hålla reda på. För även om iPad och iPhone blir allt vanligare behöver man ändå ibland använda penna och suddgummi.

De flesta barn älskar små förvaringsutrymmen och saker som man kan spara i dem.

Titta gärna närmare på alla de vackra pennfodralen, för både barn och vuxna!


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Storlek: